Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusit Vinohrady, Lisen nebo Stary a Novy liskovec, kamenny vrch. Nebo nove staveny Kamechy. Ale tam za tento byt ceny i 5mega. Tezko rict, neni kde vybirat a co je je silene drahy.
@mamina2017 3,5 az 4,9m dle stavu, umisteni, velikosti…
@Cenarius Vinohrady a Lisen uz jsou na nas silene daleko, neplanujeme auto, takze je docela dulezita dostupnost MHD, klidne radsi starsi byt nez novy a 40min od centra MHD. Ale podivam se na ty Kamechy, neznala jsem ![]()
Momentalne jsme v Zabinach a usel nam tesne v baraku hezky byt za 4,1 ![]()
@mamina2017 tak realne to musime vyresit do jara 2020, uz jsem se smirila se stehovanim s miminem
do te doby by byly nejake zalozni moznosti, ale pokud by se neco naslo i brzo, tak tim lip, nemela bych stresy a jedno stehovani lepsi nez dve.
@mamina2017 píše:
V tom případě Kamechy jsou pro vás taky daleko.
Přesně tak Kamechy jsou co se týče MHD daleko.. Zkuste se ještě podívat třeba na Slatinu bydlela jsem a spokojenost.. Trolejbusem do centra max 20 min ![]()
@prceek55 diky za tip, na Slatinu jsem se zatim moc nezamerovala ![]()
@Cenarius no doufali jsme v Zabiny, Cerna Pole, Lesnou, Stare Brno, Jih, Komin a pod, treba ted to mame 13 minut jednim spojem na Ceskou, to je luxus
Ale Klidne i nejake min popularni lokality ![]()
To chce rozhodit sítě i o kamarádech, příbuzných, lidech z práce. My tak sehnali pozemek, jinak bychom do teď nic neměli ![]()
@mamina2017 souhlas. To uz i mame, ale prave z okoli nikdo nevi, tak me jeste napadlo zkusit frekventovany diskuzak. Ta situace je momentalne fakt nic moc bohuzel.
@AlexaD Zrovna Komín bych nedoporučovala. Je to klidne, krásné místo k bydlení, ale spolu s Reckovicemi celkem dost z ruky, z Brna mi tyto dvě lokality prijdou nejhur dostupné, resp. časově nejnáročnější. Skoda. Nas byt naprosto splňuje všechny vaše požadavky, v Bohunicich, ale určitě se ho nechystáme prodávat, spíš pronajímat. Stastnniu ruku pri vyberu. K.
Taky teď hledáme, být, dům, pozemek…Ale teď je všechno šílené drahý, to se nedá. Máme byt dle vašich požadavků a aktuálně bychom za něj mohli chtít klidně o 1,5 mil víc, než za co jsme ho před cca 5 lety koupili. Teď se opravdu nevyplatí nic kupovat, otázka je, jak se to bude vyvíjet dál. Jinak bytů je vcelku dost, ale když vidím ty fotky a popis, potom cenu, tak opravdu nechápu.
@Anonymní píše:
@AlexaD Zrovna Komín bych nedoporučovala. Je to klidne, krásné místo k bydlení, ale spolu s Reckovicemi celkem dost z ruky, z Brna mi tyto dvě lokality prijdou nejhur dostupné, resp. časově nejnáročnější. Skoda. Nas byt naprosto splňuje všechny vaše požadavky, v Bohunicich, ale určitě se ho nechystáme prodávat, spíš pronajímat. Stastnniu ruku pri vyberu. K.
Komín je sice od centra dál, ale velmi příjemná čtvrt, a za mě atraktivnější než Bohunice
A zas tak daleko to není, Bystrc je ještě dál za Komínem ![]()
Jinak zakladatelko, nezbyde ti než rozhodit sítě po známých, dát si inzeráty, koknout na Bezrealitky a podobně! Řada lidí přes RK prodávat nechce nebo nepotřebuje ![]()
@chaela píše:
Teď se opravdu nevyplatí nic kupovat, otázka je, jak se to bude vyvíjet dál. Jinak bytů je vcelku dost, ale když vidím ty fotky a popis, potom cenu, tak opravdu nechápu.
No dle všeho, co jsem četla, tak se to ve velkých městech jen tak nezlepší a nás žene i čas, nyní máme oba slušné příjmy ale za rok budu já na rodičovské a budeme 3 místo 2
Takže se snažíme něco koupit tak do jara 2020.
K. Díky za želání ![]()