Dali vám jiné boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
26.10.13 19:48

Dali vám jiné boty?

Ahojky holky, bohužela ž doma sjem zjistila, že jsem si koupila malé boty, bohužel obchod už byl zavřený(doba jen do 11:00), tudíž chci zkusit štěstí a říct jim, to a doufám, že mi dají jiné. :-)
Stalo se vám to, a dali vám, jiné boty a nebo bohužel nedali a vy jste si je museli nechat ač vám byli malé??, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
26.10.13 19:50

@tumpach záleží kde… v Humanicu jde do 14 dnů vyměnit zboží, ale nenošené nebo vrátí peníze. Bohužel to ale udělat nemusí. Pokud se seknou, tak budeš mít smůlu. Ale většina obchodů to vyměňuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
26.10.13 19:50

Zboží se může do 14 dní vrátit bez udání důvodu pokud nejsou použité. Tak bych nikomu nic nevysvětlovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.10.13 19:52

@Sofie92 nemusí. To je jen u internetového obchodu. V zákoně není, že bez udání důvodu vrátí peníze. Právě že to je na obchodníkovi.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
@Sofie92 píše:
Zboží se může do 14 dní vrátit bez udání důvodu pokud nejsou použité. Tak bych nikomu nic nevysvětlovala.

jé díky, no je to texevo :), jó ano jsme hloupá, že to nepoznám v krámě, ale ona když se s tím procházíte po bytě, tak to poznáte lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861

@Sofie92 to je bohužel velký omyl. V kamenném obchodě záleží pouze na ochotě prodávajícího zda-li zboží vymění. 14 denní lhůta platí u nákupu přes internet

Příspěvek upraven 26.10.13 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
26.10.13 19:53
@Sofie92 píše:

ne, to platí jen pro net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.10.13 19:53
@mejdylko píše:
@Sofie92 nemusí. To je jen u internetového obchodu. Jinak v zákoně není, že musí. Právě že to je na obchodníkovi.

no právě, modlím se, aby tam byla prodavačkajako dneska, milá a vstřícná byla, žádná nafoukaná a protivná ženská :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
26.10.13 19:54

@tumpach a v jakém obchodě si botky koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.10.13 19:55

@tumpach tak prodavačka může být jaká koliv, ale pokud vedoucí řekne, že ne, tak s tim ni prodavačka neudělá. Já od školy dělám v obchodě a nechtěj vědět, co jsem si od lidí vyposlechla, když jsem nevrátila peníze nebo nevyměnila. Jenže jsem měla své pokyny nooo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.10.13 19:57
@elinka90 píše:
@tumpach a v jakém obchodě si botky koupila?

TEXEVO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.10.13 19:58
@mejdylko píše:
@tumpach tak prodavačka může být jaká koliv, ale pokud vedoucí řekne, že ne, tak s tim ni prodavačka neudělá. Já od školy dělám v obchodě a nechtěj vědět, co jsem si od lidí vyposlechla, když jsem nevrátila peníze nebo nevyměnila. Jenže jsem měla své pokyny nooo… :nevim:

jasný chápu, opravdu to ení jednoduché, nehodlám být sporstá, to v žádném případě, je to moje kravina, že neumím si zkoušet boty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.10.13 20:15

@tumpach heledˇjá onehdá koupila taky tak blbě boty, u čongina, chtěla jsem vyměnit, nebyli ochotní. Pohrozila jsem zavoláním policie a ČOI najednou byla ochota vrátit rovnou peníze :mrgreen: Jestli máš paragon, neměl by být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.10.13 20:16

@tumpach tím jsem nechtěla říct, že by jsi byla zlá nebo sprostá… ale prodavačky jsou malý páni. Bohužel… ona v tom obchodě ani vedoucí nic nesvede. Prostě to co řekne majitelka, to je svaté a toho jsme se museli držet, jinak papááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
26.10.13 20:17

Nám vyměnili nenošené boty po třech týdnech. Koupili jsme je, ale pak se zase ochladilo, tak je neměla na noze a když jsme zase vytáhli, tak jsem zjistila, že jsou na hraně. Zkusili jsme zajet do obchodu a v pohodě nám je vyměnili za větší. Záleží na obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák