Dálkové nebo denní studium?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.2.14 13:48
@ametyst píše:
V Praze a tuším v Berouně(nebo Benešově :think: )je zdravotní střední škola co se dá studovat dálkově. Podívej se.
A jinak určitě dálkově bych to dělala být tebou a jestli tě ta zdravotní škola bavila, tak bych šla znova na tuto. Škoda že si se se starou školou nějak nedomluvila-třeba na individuálním studiu :( :think:

To mne dnes mrzi, zaslepena hormony jsem to proste ukoncila. :(

• Citovat
  • Upravit
1419
28.2.14 13:50
@Anonymní píše:
Deti mam dve (6 a 2 roky).Cim jsem starsi, tim si vice uvedomuji, ze chci maturitu. Dalkove je vetsinou na 5let, ze? Dalsi vec je, ze fakt nevim, co chci studovat. Zdravka by byla asi nejjednodussi, uz jsem se ji ucila, ale to je jen vyucni list.Laka mne logisticka, ale matika mi absolutne nejde :-( Jinak chci jeste zkusit kurz anglictiny, ta se hodi vzdy.

U nas mame dalkac na 4roky. Taky uz chci maturitu tak doufam, ze uz ji dokopu. Kdyz mas vyucak tak to pujdes asi na nastavbu ne? A ten byva 2-3roky :think: teda aspon myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:50
@ne-snazilka píše:
Jestli chceš pokračovat v oboru, tak si zkus domluvit individuální studium. :mavam:

edit: Potom z ošetřovatele jde jít na nástavbu na ZA - denní 2 roky a večerní 3

Příspěvek upraven 28.02.14 v 13:47

To individualni studium jde? To bych musela zpet na skolu, kde jsem studovala drive, ze? Je to uz skoro 7let :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 13:53
@nikypiky92 píše:
U nas mame dalkac na 4roky. Taky uz chci maturitu tak doufam, ze uz ji dokopu. Kdyz mas vyucak tak to pujdes asi na nastavbu ne? A ten byva 2-3roky :think: teda aspon myslim…

nemam vyucak, mam jen zakl. vzdelani :oops: chtela bych maturitu, je dle mne lepsi nez vyucni list. Samozrejmne pokud nebude nazbyt, tak aspon ten vyucak.

• Citovat
  • Upravit
6534
28.2.14 13:54
@Anonymní píše:
To individualni studium jde? To bych musela zpet na skolu, kde jsem studovala drive, ze? Je to uz skoro 7let :think:

Pokud to škola schválí, tak ano :-) A pokud je studium jen přerušený, ne plně ukončený, tak jde studovat od posledního (úspěšně) zakončenýho ročníku, takže by to potom ani nezabralo tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.2.14 13:54
@Antonie Bolavá píše:
@jessikka vypadá to, že zakladatelka chce prostě maturitu a je jedno, na jaké to bude škole :think:

Kdyby ji to bylo jedno, tak jde na podnikatelskou, kterou ma ve meste ;) ale tam musi byt vsude asi vyucak. Je to jen jako nastavba podle me…a co maji vsichni proti podnikatelsky? 8o

Příspěvek upraven 28.02.14 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
28.2.14 13:55

Zkus se poptat na té staré škole-třeba by ti i něco uznali-nějaké předměty :think: :nevim:.Za zeptání nic nedáš. Každopádně je dobře, že ses rozhodla si dodělat vzdělání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:57
@ne-snazilka píše:
Pokud to škola schválí, tak ano :-) A pokud je studium jen přerušený, ne plně ukončený, tak jde studovat od posledního (úspěšně) zakončenýho ročníku, takže by to potom ani nezabralo tak dlouho.

Bohuzel ukonceny :-( A dekuji, zkusim napsat email…a asi neni moznost jit na zdravku, ktera ma pouze denni studium a domluvit se na dalkovem nebo individualnim, ze? Nevite?

• Citovat
  • Upravit
13021
28.2.14 13:58
@Anonymní píše:
Bohuzel ukonceny :-( A dekuji, zkusim napsat email…a asi neni moznost jit na zdravku, ktera ma pouze denni studium a domluvit se na dalkovem nebo individualnim, ze? Nevite?

To asi ne když to tam nepíšou :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:59
@ametyst píše:
Zkus se poptat na té staré škole-třeba by ti i něco uznali-nějaké předměty :think: :nevim:.Za zeptání nic nedáš. Každopádně je dobře, že ses rozhodla si dodělat vzdělání :)

Dekuji, urcite zkusim.Na jednu stranu je dobry ten vyucni, maturita se da dodelat vzdy :-)

• Citovat
  • Upravit
6534
28.2.14 14:00
@Anonymní píše:

Tak to bohužel nejde, ono totiž dálkový studium má jinej kód než denní, takže škola s tímto kódem ani neni registrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
28.2.14 14:00
@Anonymní píše:
Dekuji, urcite zkusim.Na jednu stranu je dobry ten vyucni, maturita se da dodelat vzdy :-)

To asi jo, ale zas jaký výuční obor nabízí dálkové studium :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 14:01

Holky, ja fakt nevim, proto se tady radim.Ze skoly jsem uz dlouho venku a jsem rozhodnuta studovat.Jen proste nevim co a jak. Jinak dekuji vsem, jste zlate :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1419
28.2.14 14:04
@Anonymní píše:
nemam vyucak, mam jen zakl. vzdelani :oops: chtela bych maturitu, je dle mne lepsi nez vyucni list. Samozrejmne pokud nebude nazbyt, tak aspon ten vyucak.

Promin spatne jsem precetla tvuj predchozi prispevek :) a mas aspon udelanou nejakou tridu? Prvak, druhak? Pak bys mohla jen pokracovat nebo udelat rozdilovky :) pokud ani jedno tak asi od zacatku mno… ale to utece… ja mam na verejce 4roky a chodi se bud kazdy tyden v jeden den nebo 1za 3mesice na pololetni prace… jasny maturita je o dost lepsi nez vyucak… :) drzim pesti pro spravne rozhodnuti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 14:07
@nikypiky92 píše:
Promin spatne jsem precetla tvuj predchozi prispevek :) a mas aspon udelanou nejakou tridu? Prvak, druhak? Pak bys mohla jen pokracovat nebo udelat rozdilovky :) pokud ani jedno tak asi od zacatku mno… ale to utece… ja mam na verejce 4roky a chodi se bud kazdy tyden v jeden den nebo 1za 3mesice na pololetni prace… jasny maturita je o dost lepsi nez vyucak… :) drzim pesti pro spravne rozhodnuti :)

Skoncila jsem pul roku pred zkouskama :roll: Ale je to uz 7let :roll: takze nevim, jestli by to slo :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze