dálkové studium po MD?

3.10.08 10:58

dálkové studium po MD?

ahoj,mám takový problém..nedodělala jsem střední školu,rok na to jsem otěhotněla tudíž jsem nikdy nepracovala!ted jsem na sebe naštvaná že tu školu nemám,dcera má jít za rok do školky a já nevím jek to se mnou bude protože jsem jen vedená na pracáku,proto jsem se rozhodla že nějakou tu školu na dálku bych chtěla zvládnout!budu ráda za jakoukoli radu nebo tip na střední školu na dálku,jsem z Jablonce nad nisou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
3.10.08 11:38

Ahojky,
určitě je super, že jsi se rozhodla školu dodělat. Někdy existuje možnost, dodělat si školu, kterou jsi studovala předtím. Pravděpodobně nemáš výuční list z učňáku, ale dělala jsi čtyřletou střední, kterou jsi nedokončila - pochopila jsem to správně :oops: ? Pokud chceš dělat obor, který jsi se učila před tím, tak by jsi se mohla zeptat právě ve své škole, jestli by bylo možné mít nějaký individuální plán a školu si dodělat - většinou se dá s ředitelem domluvit :wink: .

Pokud nechceš nebo to z nějakého důvodu nejde, tak si musíš pořádně promyslet, jaký obor bys chtěla studovat, případně jaká je nabídka škol ve tvém regionu - ovšem dálkově bys myslím mohla i někam dojíždět.

Já osobně jsem měla jen výučňák, na mateřské s Marťou jsem si řekla, že ýučňák má dneska každý a na žádnou pořádnou práci s ním nenarazím, tak jsem si udělala dálkově nástavbu - 3 roky, každé pondělí. Teď je mi málo i maturita a zkusila jsem přijímačky na vysokou. zadařilo se, a příští víkend jdu zase po roce do školy - jenže teďka už jsou dětičky dvě, z toho mladší věčně uřvaná, tak jsem zvědavá, jak to budu zvládat.

Držím palečky, ať ti škola vyjde a hlavně ať tě baví!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.08 12:17

Děkuju moc za radu,ted se mi každá rada moc hodí :D jo mam nedodelanou strední školu ale raději bych zkusila něco jineho na dálku..je mi to i docela tak nějak jedno kam bych dojížděla hlavně to je kvúli moji Kristýnce aby neměla mamku bez školy i pro moje sebevědomí,už takhle si prřipadám nemožná :oops: Kdyby jsi nahodou věděla o nějaké škole tak budu ráda když napíšeš.Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.10.08 13:00

Ahojky, tak jsem prave odbehla od uceni (hledam stale zaminky k odbihani :roll: ). Taky jsem se dala do dodelani stredni skoly, letos jsem zacala a po mesici uz mi to teda dost prerusta pres hlavu. Tak jsem zvedava, jak to zvladnu. Kazdopadne drzim palce i vam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.10.08 13:13

Pavelkovice ,
mohla bych zkusit něco pohledat, hned jak budu mít trochu času. Ale nevím, jaký by tě zajímal obor. Nemá cenu studovat něco, co tě nebude bavit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.08 18:08

No jo, se mnou to je totiž někdy dost těžký :D co jsem dělala před tím na škole tak to bylo umělěckoprůmyslový zpracování kovů,ale mě by bavila kosmetika,kadeřníctví ale i něco jako zdrávka by mě taky bavilo,taky mi jde hlavné o to abych neměla moc velký problém se sháněním práce 8O .No uvidíme,hned rýno to půjdu na netu očíhnout jestli se tu pro mě něco najde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí