Další dítě? Dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
17.9.13 17:31
@brumdinka píše:

taky souhlasím :palec:
jinak vopička tím že se tahaji o hračku ještě neznamená že nějak extra řeší kompromis prostě se pobijou a hračku dostane silnější jestli ji tedy nevezme matka

• Citovat
  • Upravit
36504
17.9.13 19:09

Proboha, co řešíš! Dítě je dar, o tom by tady mohlo hodně holek vyprávět. Budete mít kde bydlet a druhé dítko jste stejně plánovali, i když později. Bude to dobré, neboj, však to tatínek rozdejchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.9.13 19:11

zakladatelko

Prosím tě..Dej potom vědět, jak to dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
138
17.9.13 23:09

Tak jsem asi plašila zbytečně :P a toho ducha tam vykoukala, dnes jsem si dělala ještě jeden, protože bych to do rána nevydržela a tam byla opravdu jenom ta jedna čárka…no každopádně udělám vše proto, aby se to už neopakovalo :) a pozdější plánované těhotenství, si mohla vychutnávat plnými doušky i s radostí a nadšením partnera :D :). Ale napadlo mě, jestli mi nezůstala těhotenská cukrovka když tedy chodím často čůrat, hodně piju, hodně jím a hubnu… to vše jsou příznaky cukrovky :?.No mám se objednat 6 měsíců po porodu, tak zítra tam volám a doufám, že to nebude ani ta pitomá cukrovka :) :roll: :think: :cert:

Mimochodem před otěhotněním jsem vážila 53 kg (vždycky jsem byla hubená a to jsem mohla žrát jak mlejn, jeden čas jsem z toho mívala i depky… :( ),na konci těh. jsem vážila 62 kg a ted mám pouhých 46 kg :( :(…jím i poměrně velké porce a stejně mi jde váha dolů…připadám si jak anorektička a stydím se za sebe :(.Ted jsem posledně vynadala jedné paní v krámu, když si stěžovala prodavačce, jak je tlustá že at se podívá na mě, jak jsem vychrtlá a nemůžu přibrat, kde je jako tlustá a že vypadá dobře. Co bych dala za to mít alespon 10 kylo navíc…tak jsem jí aspon potěšila a měla jsem dobrý pocit že jsem jí doufám trošku zvedla sebevědomí :). Někteří mi ani nevěří že je dcera moje a myslí si že jen někomu vozím, to bych v tu ránu vyskočila z kůže!! :cert: :cert: :cert: A když jsme s přítelem na návštěvě u jeho babičky, kde se schází celá jeho rodina, tak mají narážky na to, že nesladím, protože přeci držím dietu abych prej nepřibrala atp.. :cert: (mmch. všichni jsou oplácaní). Už raději nechci ani vycházet ven.. :( věci na mě visí vzhledem k mé výšce(165-167 cm) jsem opravdu vychrtlá a ztratila se mi i prdel! :oops: :|

Omlouvám se, že si tu vylévám své mindráky, ale trošku se mi ulevilo. A všem co si myslí že jsou tlustí vzkazuji: Když jsem jsem byla těhotná a trošku oplácanější, tak jsem se cítila konečně jednou jako ženská! Tak budte sami sebou a pyšněte se svými ženskými tvary! :kytka: Ženská má být mlíko a krev, ne kost a kůže! Chlap musí mít na co šáhnout ;) :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.9.13 23:15

Jo a asi bych i měla dodat že kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.9.13 23:50

@Sakuram mám stejnou výšku i kila a nepřijdu si vychrtlá. Taky kojim :nevim: a celej den se z dětma nezastavim. Trochu nerozumim tomu výlevu, nedala sis sklenku vína? :mrgreen: ale pochybuju žes čárku vykoukala, to nejde.To jedině žes měla jinej mín citlivej test? nebo by byl ten první vadnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
18.9.13 07:40

@Sakuram Jen tak mimochodem, test dělaný večer ukáže // výrazně později než ten z ranní moči, takže to vůbec nic neznamená a klidné těhotná byt můžeš. Počkala bych pár dní a zopakovala test ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.9.13 10:57

@Kamča.dalmatinka Ne, ne, jedině že bych se opila z poděbradky :mrgreen:…tak ty máš třeba možná nějakou prdel, tak si nepřipadáš nějak vychrtlá…nebo se vidíš jinak, ale 46 kg by bylo v normě kdybych tak možná měřila 145-150 cm ne 167 to na mě opravdu všechny věci visí…myslím si že ideální váha na 167cm je tak 58-60 kg ;).

A k té druhé čárce…opravdu jsem tam viděla jen slaboulince viditelnou, skoro neviditelnou čárku, napadlo mě, jestli tam nemůže být třeba…jak to napsat…vyznačená lajnička na tu případnou čárku a já z toho udělala ducha :think: :| :nevim:

@j.a.n.i1 No každopádně jestli to nedostanu do 20tého (může to být i tím kojením), tak si pro jistotu udělám ještě jeden a to ráno a doufám, že sem nebudu psát že mi vyšel pozitivní :P 8o (i když tedy mě by to potěšilo, ale partnera ne :(,budu se v tom snažit hledat pozitiva, jako že si třeba víc užiju malou a budu mít čas skoro jen na ni :). )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
18.9.13 11:22

@Sakuram Tak teď nevím, jestli ti mám přát ať tam je jen jedna nebo dvě :think: ale ono asi obojí bude správně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
18.9.13 13:34

@Sakuram, kolik váží dcerunka? Cukrovku dle mně na 90% nemáš, to bys hodně pila, hubla, ale hlavně hodně čůrala. Skoro šesti měsíční (předpokládám plně kojené) děcko, to je maximální spotřeba mlíka a tvých kalorií.. pak začneš přidávat příkrmy, ovoce, kaše, jogurty a ta spotřeba mlíka a četnost kojení k roku už jen klesá. Já z toho důvodu kojení zbožňuju, žeru, mlsám jak nezavřená a vysportuje to za mně mimčo :) 6 měsíců od porodu, už jsem 2× byla na 42-43 kilech, takže klid :) Mám 161 cm a pak jsem se v klidu dostala zpět na svou váhu. Měla jsem jen ty prsa, zadek žádný, stehna nikde.. Co by za to jiné daly :lol: - po porodu hubnout a nepřibírat. Abys na to ještě jednou s láskou nevzpomínala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.9.13 18:00

@lekarnicka28 Psala jsem ze přesně tohle mám a malá váží 7kg. No za týden jdu na diabetologii tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.9.13 19:49

Zakladatelko - na tak vidíš, máš o starost míň ;)

brumdinko - opět znovu říkám, nepaušalizuji - všimla sis že používám slovo „většinou“ a taky podmiňovací způsob??? asi ne…žádné „vždycky“ nebo „nutně“
samozřejmě je to individuální, ale určité společné rysy tam vehledat lze - a fakt si o tom něco přečti než začneš jistojistě tvrdit jak to je
ještě jednou říkám, větší i menší věkový rozdíl má své - pro i proti, není to černobílé a není vše jen kladné
a to že když máš dvě děti brzy po sobě, odkroutíš si to počáteční náročné období na začátku hned u obou najednou a později už máš s nimi míň práce je snad fakt ne? miminčí období plné plenek, příkrmů a častého nočního vstávání se přeskočit nedá

a u tahání o hračku se rozhodně kompromisy dělají - páč se o ní učí domluvit, učí se vyjednávat a smlouvat, učí se ustoupit nebo přesvědčit druhého…to zas jako prr…hra je od toho aby se děti učili jak to pak chodí v životě ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.9.13 20:14

@vopičkaa promiň, ale rozumně mluvíš až ted´…ano nic není černé ani bílé a o tom si opravdu nepotřebuju nic číst ;) nebo to napíšu ještě jinak to jestli si děti nebo lidi všeobecně budou či nebudou rozumět záleží na spoustě věcí od charakteru, povahy, zájmů až nevím po co a věk je opravdu až jeden z posledních faktorů, kterej na to má vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
18.9.13 21:17

Brumdinko - tak si to přečti ještě jednou, v posledním příspěvku jsem jen zopakovala to co tu píšu celou dobu už od začátku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin