Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám pocit, že všechno, co má v názvu 3 x nějaké písmeno, tak to jsou banda zlodějů, podvodníků nebo prodejců shitovek. Třeba AAA známe všichni, že, na Praze 4 kupodivu stále existuje prasáckej a neschopáckej autoservis 3H a CCC to samý. Hnus hnus. Přítel si tam tuhle koupil jakési „sportovní“ boty a po bližším ohledání byly z papíru
Jsem se mu smála, že si koupil pěkný tenisky do rakve. No kvůli pětikilu už se nechtěl s. rát s reklamací a samosebou se mu při prvním dešti totálně promočily
Já bych tam už nekoupila ani fusekle.
Nic proti ale já mám lodičky z ccc už asi 4 roky a vypadají jako nové, přitom je nosím často.
Přesně jak někdo píše. Mně v nějaké obuvi říkali, že jak se jednou promočí, tak už je to blbě, že se to musí udělat hned.
Jinak já mám z CCC taky takový jako lodičky jarně-podzimní a držejí dobře i v dešti jsem v nich včera chodila.
S botama z CCC nemám problém, a že jich mám od nich dost.. Vždycky před prvním použitím několikrát naimpregnuju univerzální impregnací a dobrý.. ![]()
@stříbřenka píše:
S botama z CCC nemám problém, a že jich mám od nich dost.. Vždycky před prvním použitím několikrát naimpregnuju univerzální impregnací a dobrý..
A ještě k té impregnaci, teď jsem se dočetla, že je prej nejlepší VOSK, nemá někdo zkušenost?
@alena23 to nevim, já mám hodně semišky, takže tam vosk asi ne.. ![]()
Vosk asi na boty kožené nebo koženkové, určitě ne na nějaké látkové, semišové apod., to by ani nešlo tam napatlat.
Myslím si, že když už jsou jednou promočené, že už to asi nezachráníš…