Dámská obuv CCC

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
11.10.13 19:15
@alena23 píše:
Ok díky, měla jsem z nich velkou radost, protže se mi fakt líbili, ale tohle mě teda zarazilo, kupovala jsem si je jako podzimní, takže i do deště… Snad ta impregnace pomůže

Myslím si, že když už jsou jednou promočené, že už to asi nezachráníš… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.10.13 19:36

Mám pocit, že všechno, co má v názvu 3 x nějaké písmeno, tak to jsou banda zlodějů, podvodníků nebo prodejců shitovek. Třeba AAA známe všichni, že, na Praze 4 kupodivu stále existuje prasáckej a neschopáckej autoservis 3H a CCC to samý. Hnus hnus. Přítel si tam tuhle koupil jakési „sportovní“ boty a po bližším ohledání byly z papíru 8o :mrgreen: Jsem se mu smála, že si koupil pěkný tenisky do rakve. No kvůli pětikilu už se nechtěl s. rát s reklamací a samosebou se mu při prvním dešti totálně promočily :roll: Já bych tam už nekoupila ani fusekle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 20:16

Nic proti ale já mám lodičky z ccc už asi 4 roky a vypadají jako nové, přitom je nosím často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
11.10.13 20:30

Přesně jak někdo píše. Mně v nějaké obuvi říkali, že jak se jednou promočí, tak už je to blbě, že se to musí udělat hned.

Jinak já mám z CCC taky takový jako lodičky jarně-podzimní a držejí dobře i v dešti jsem v nich včera chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
11.10.13 20:43

S botama z CCC nemám problém, a že jich mám od nich dost.. Vždycky před prvním použitím několikrát naimpregnuju univerzální impregnací a dobrý.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.10.13 20:46
@stříbřenka píše:
S botama z CCC nemám problém, a že jich mám od nich dost.. Vždycky před prvním použitím několikrát naimpregnuju univerzální impregnací a dobrý.. :nevim:

A ještě k té impregnaci, teď jsem se dočetla, že je prej nejlepší VOSK, nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
11.10.13 20:49

@alena23 to nevim, já mám hodně semišky, takže tam vosk asi ne.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
11.10.13 20:55

Vosk asi na boty kožené nebo koženkové, určitě ne na nějaké látkové, semišové apod., to by ani nešlo tam napatlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
11.10.13 22:16

:zed: :zed: souhlas, hrůůza! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie