Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo zkušenost s podobnýma botkama z CCC? Dnes jsem koupila a trošku venku poprchávalo a jsou uvnitř trošku mokrý. Mám nějak naimpregnovat, pomůže to? (Jsou to ty 3. zleva)
Mám zkušenost s CCC… co tam prodávají je shit. Pardon za vyjádření, ale jinak nelze nazvat…
![]()
Naimpregnovat před prvním nošením se samozřejmě musí… to ti ale měly poradit prodavačky přímo v obchodě a nabídnout třeba i impregnaci přímo na to určenou.
Příspěvek upraven 11.10.13 v 18:28
Je jedno kde boty koupím, ale před prvním nošením je vždy pořádně naipregnuji. svoje i dětí. i mi to pokaždé doporučují u pokladny. takže zkus naipregnovat a uvidíš.
Já myslím, že se musí impregnovat všechny a ty z CCC o to usilovněji.
Na boty z CCC nic nepomůže. Zkoušela sem tomu obchodu dát párkrát šanci když tam měli fakt pěkný kousky ale vždycky jsem jim je vracela… kvalita hhadr fakt
Přesně, jak píšou ostatní.. boty z CCC největší šmejd!! Zbytečně vyhozený peníze za impregnaci
@olinka11 píše:
Přesně, jak píšou ostatní.. boty z CCC největší šmejd!! Zbytečně vyhozený peníze za impregnaci
Co za impregnaci
ale už za ten samotnej šmejd
![]()
@Idril píše:
Na boty z CCC nic nepomůže. Zkoušela sem tomu obchodu dát párkrát šanci když tam měli fakt pěkný kousky ale vždycky jsem jim je vracela… kvalita hhadr fakt
A kvůli čemu Ti je vzali zpátky? Asi mi je nevemou, jen proto že promokají ne?
@alena23 píše:
A kvůli čemu Ti je vzali zpátky? Asi mi je nevemou, jen proto že promokají ne?
Tak to ti určitě nevezmou ![]()
@alena23 Většinou z důvodu že se tam něco utrhlo nebo se rozlepily- častý jev. Ovšem taky záleží co máš v záručním listu, pokud vysoce módní obuv s kterou se nemůže do deštivého počasí… mno třeba pomůže ta impregnace ![]()
Mám tam vycházková obuv… a myslíš, že můžu použít impregnaci z jiného obchodu? Mám to do CCC 50km a nevím, kdy se tam znovu dostanu. Teď pojedu k Deichmanovi, tak tam snad budou něco mít…
@alena23 Já myslím že je jedno od koho je ta impregnace. No problém nebyl sou na reklamace zvyklý, ale trvalo to asi dva měsíce než mi vratili peníze takže tak
Ok díky, měla jsem z nich velkou radost, protže se mi fakt líbili, ale tohle mě teda zarazilo, kupovala jsem si je jako podzimní, takže i do deště… Snad ta impregnace pomůže