Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer, dámy ![]()
Vím, že to není důležitý téma, přesto zkouším, jestli by mi některá hodná duše neporadila…
Sháním army(maskáčové) kalhoty nebo legíny. Nevíte, v jaké prodejně je mají? Já už koukala a nikde nic
Z internetu kupovat nechci… Děkujin za rady. ![]()
@Bedulinka píše:
@Tom-Jerry myslela jsem něco víc „šik“
tady většinou na vybrání moc není, army mívají jeden střih
Zkusila si vietnamce? Když jsem si šla pro gumáky do porodky, zahlédla jsem tam nějaké a vůbec to nevypadalo zle.
No já mám kalhoty z army shopu a jsou super. Jsou zelený ale mají tam i maskáče… je to ale internetový obchod…
Viděla jsem je v Pardubicích, ale já myslím, že oni to mají tak nějak podobné všude. Měli na nich na nich snad i nějaké nášivky a kamínky, uvažovala jsem, že si je koupím, ale v té době ještě těhule, tak to nemělo cenu.
Já mám super maskáčové kalhoty z GATE za 450 tuším, a legíny z tally wejl za 250,jsou docela kvalitní ![]()
@Gabriela3 Kamínky ani nášivky nechci… Ještě zkusím Gate a pak k těm „vjetvím“ dojdu ![]()
V Tally jsem byla a nemají je… a v Gate také ne. nechapu…
V jaké sezoně jsi to kupovala, prosím? Teď někdy?
Ahoj,
mám dotaz jestli byste mi některá z vás nemohla pomoct pojedu na výcvik a potřebuji vojenské kalhoty a blůzu, jenže všude mají pouze dětské, nebo pánské.
Dámské jako by se po něm slehla zem a když už tak nesdí arvy, nebo je oblečení z nekvalitního materiálu.
Tak jselti někdo nemáte zkušenost s nějakým oblečením, (ne legíny, maskáčové dobré kalhoty).
@Ka5e na výcvik? Dámské? Coooo?
Na kZP se věci fasuji. Ve svém tak jet rozhodně nemůžeš.
@Danielss nene… to jsem asi podala špatně, jelikož jedu na výcvikový tábor. heh,,
Tam si musím sehnat vlastní, (omlouvám se za špatné vyslvětlení
.