Dámský kostýmek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
20.5.06 14:45

Dámský kostýmek

Ahoj holky,
opět potřebuji vaši pomoc. Musím si koupit kostýmek, ale vůbec nevím, kde ho mám shánět. Jsem z Prahy a kamkoliv jsem se šla podívat, tak byly kostýmky za dost nehorázné peníze. Jenže já si ho obleču tak jednou do roka :lol: , takže nechci nic extra drahého. Nemáte náhodou nějaký typ, kde levně nakoupit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
20.5.06 14:54

Ahoj Tterko, nevím, co přesně myslíš pod levně. já si koupila moc pěkný kostým před rokem v AX-ANTHONY na Budějovický. Spolupracují s návrhářkou Bedrnovou. Pouzdrový šaty a sako do 2000. Nevím jak je to teď, dlouho jsem tam nebyla, nosím jenom džíny :wink: Šťastnou ruku při výběru? Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.5.06 15:15

Abajo,
moc děkuji za typ, mohla bys mi prosím napsat, kde na Budějovický to najdu. Bohužel internetové stránky nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
20.5.06 15:31

Jo, je to v tý starší budově, co bylo DBK. To znamená, vylezeš z metra tou stranou, co jsou jezdící schody a napravo je vstup do nák.centra. v přízemí je myslím Scan atd. Vyjedeš po eskalátoru do prvního patra a tam to hned je. O patro nahoru je OP Prostějov, tak to vyzkoušej i tam.
Když už budeš na Budějárně, zkuz ještě tohle:jak vyjedeš jezdícíma z metra, přímo před tebou, trochu schovanej pod schodama co vedou k Spořitelně je vstup do dalšího „nákupního centra“ je to taková velká ratejna :wink: kde se prezentují různí, většinou český výrobci. Občas se tam dají koupit moc pěkné věci za slušné ceny a hlavně originální. určitě v tom nebude chodit půlka Prahy :D
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
20.5.06 18:31

Bleděmodrý kostýmek s kalhotami

Ahoj!

já jsem si nedávno jeden koupila, ale jelikož se mi mezitím změnily proporce a už se mi nehodí do šatníku, ráda se ho zbavím. Mám to i nafocený, je na postavu kolem 165 cm. Dám ho za pár stovek.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20100
13.3.16 15:22

Ahojky, trochu sem po porodu shodila a také bych si chtěla na jaro/léto pořídit vycházkový, sportovnější kostýmek-sako, může být opravdu sportovnější, sukně kratší a do trošku áčka nebo i kalhoty- máte některá zkušenost? cenu bych brala také spíš max do těch dvou tisíc a to už je hodně,, vím dá se sehnat na netu kontakt a koupit jen bych brala nějaké zkušennosti díky Lucka jsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák