Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
opět potřebuji vaši pomoc. Musím si koupit kostýmek, ale vůbec nevím, kde ho mám shánět. Jsem z Prahy a kamkoliv jsem se šla podívat, tak byly kostýmky za dost nehorázné peníze. Jenže já si ho obleču tak jednou do roka
, takže nechci nic extra drahého. Nemáte náhodou nějaký typ, kde levně nakoupit? Děkuji
Ahoj Tterko, nevím, co přesně myslíš pod levně. já si koupila moc pěkný kostým před rokem v AX-ANTHONY na Budějovický. Spolupracují s návrhářkou Bedrnovou. Pouzdrový šaty a sako do 2000. Nevím jak je to teď, dlouho jsem tam nebyla, nosím jenom džíny
Šťastnou ruku při výběru? Abaja
Abajo,
moc děkuji za typ, mohla bys mi prosím napsat, kde na Budějovický to najdu. Bohužel internetové stránky nefungují.
Jo, je to v tý starší budově, co bylo DBK. To znamená, vylezeš z metra tou stranou, co jsou jezdící schody a napravo je vstup do nák.centra. v přízemí je myslím Scan atd. Vyjedeš po eskalátoru do prvního patra a tam to hned je. O patro nahoru je OP Prostějov, tak to vyzkoušej i tam.
Když už budeš na Budějárně, zkuz ještě tohle:jak vyjedeš jezdícíma z metra, přímo před tebou, trochu schovanej pod schodama co vedou k Spořitelně je vstup do dalšího „nákupního centra“ je to taková velká ratejna
kde se prezentují různí, většinou český výrobci. Občas se tam dají koupit moc pěkné věci za slušné ceny a hlavně originální. určitě v tom nebude chodit půlka Prahy ![]()
Abaja
Ahoj!
já jsem si nedávno jeden koupila, ale jelikož se mi mezitím změnily proporce a už se mi nehodí do šatníku, ráda se ho zbavím. Mám to i nafocený, je na postavu kolem 165 cm. Dám ho za pár stovek.
Alice
Ahojky, trochu sem po porodu shodila a také bych si chtěla na jaro/léto pořídit vycházkový, sportovnější kostýmek-sako, může být opravdu sportovnější, sukně kratší a do trošku áčka nebo i kalhoty- máte některá zkušenost? cenu bych brala také spíš max do těch dvou tisíc a to už je hodně,, vím dá se sehnat na netu kontakt a koupit jen bych brala nějaké zkušennosti díky Lucka jsem z Prahy