Dětské plavecké brýle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9867
29.4.06 16:11

DĚTSKÉ PLAVECKÉ BRÝLE

Potřebovala bych poradit - s holkama plaveme od malinka a teď už jsme ve stavu, kdy bychom potřebovali té starší koupit plavecké brýle, to aby se jí lépe koukalo pod vodou. Dívám se o nich v obchodech už od podzimu, prochodila jsem celkem dost obchodů se sportovními potřebami a všude se po mě dívaji jako na cvoka, cože to tedy chci… Říkala jsem si, že je to ročním obdobím (jak je známo, tak existence bazénů nemá na možnost koupit třeba plavky žádný vliv), ale tento týden jsem zjistila, že ani na jaře nekoupím…
Tak jsem ctěla vyzvídat na otatních maminkách - a dozvěděla jsem se, že dětské plavecké brýle mají přeci všude… Navštívila jsem další dva obchody a definitivně ztratila trpělivost a kupuji je přes net. Jenže… Přes net je jaksi nevyzkouším a u žádných dětských plaveckých brýlí není uveden věk - přeci na dvanáctileté díte budou brýlky jiné než na dvouleté, no ne?

Takže holky - jaké brýle na tříletou holčičku? Prosím, prosím!!!! Už je fakt nutně potřebujeme!

Tentýž problém máme s dětskou plavací čepicí, ale ty jsem už našla na MMB, takže si ji asi objednám tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
29.4.06 16:23

Lesino-

já mám syna 4 roky a kupovali jsme mu plavecké brýle pro dospělé?! Zkoušel si je manžel a taky mu jsou. Tak opravdu nevím.
Takže stačí posunout šňůrka a mohli by je mít oba, ale používá je syn a choťáček si koupí nový.

Tak zatím papa E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.4.06 16:25

Evi, zkouseli jsme moje areny, ale Ade do nich jeste tece voda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.4.06 17:11

Ahoj,
taky zalezi jake tesneni kolem oci tam je.
Jestli je silikonove, tak se vytvaruje na ten oblicej prvniho majitele. Kdyz se treba pujci tak muze do bryli tect.
Jine zkusenosti s brylemi nemam.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
29.4.06 18:09

Lesino, kde si na MMB nasla detske pavaci cepice? Ja s nimi mam podobny problem jako ty s brylemi. Proste v obchode neexistuji :-(
Potrebovala bych cepici na 1 lete ditko. Dcera ma uz dost dlouhe vlasy a pokud ji neucesu culik, tak po vynoreni z vody pres vlasy skoro nic nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.4.06 18:12

Presne - vlasky ve vode. Odkaz mam u sebe v mailu, ted jsem na manzove ntb - dam sem odkaz vecer :)
Pamatuju si, ze stoji 60 korun a pani je doda podle zadanych rozmeru.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
29.4.06 18:42

Ahoj Lesi,

u nás prodávají dětské plavecké brýle (i plavky) přímo v bazéně. Chodím s každým klukem plavat do jiného města, a teď na „kojoplavání“ jsme měli možnost z katalogu objednat cokoliv. Od vodolepek přes „rybičky“ až po plaveckou čepici nebo brýle. Tak se zkus zeptat na bazéně.

Katka a spol.

• Citovat
  • Upravit
327
29.4.06 19:47

Ahoj,
u nás v plavání měly maminy pro své děti dětské Areny. Prý jich je i několik barevných variant. Zřejmě je vyrábí i jiné firmy - našla jsem tyto odkazy… vím, že přes net je to blbé kupovat, ale jenom pro informaci Tvoji i prodejců. :wink: :D Jo, prý je kupovaly ve sportovních obchodech.
 Pavla

http://www.yingfa.cz/index.php?…

http://www.bartsport.cz/plavecke-bryle/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.4.06 21:06

Ty cepicky jsou tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A ja uz manzovi a Ade objednala brylky areny - tak me dneska v gigasportu nastvali, ze mi ani postovne nevadi :D Ze je maj vsude… Pcha! Ale jsem zvedava na ty bryle pro manzu, pry sleva ze skoro peti stovek na dve - snad budou OK :D
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annnnn
15.8.12 21:28

Na netu je spoustu plaveckých brýlí pro děti dva až šest let, jen na krámech nejsou :(

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
16.8.12 15:00
@annnnn píše:
Na netu je spoustu plaveckých brýlí pro děti dva až šest let, jen na krámech nejsou :(

Zastav se do některého dětského plaveckého klubu v okolí. Prodávají nejen brýle, ale např. i jiné plavací pomůcky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák