Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj emimiňačky.
Jsem tu opět s prosbou o radu či spíše tip.
Sháním plavky a vzhledem k tomu, že mi při těhu trošku více popraskalo břicho, jsem se rozhodla pořídit si na toto léto plavky „tankiny“ - vrškem je top, tílko…
Absolutně nevím, kde sehnat, ať už po netu či v kamenném obchodě. Navíc bych potřebovala, aby se dala kombinovat velikost kalhotek a topu. Jelikož prsa jsou větší(vel. 40) a kalhotky vel. 38… I bych uvítala konkrétní tip, zda jste nezahlédly třeba i s vyztuženým topem - všitou podprsenkou.
Teď když to čtu, tak si docela navymýšlím, že
Ale já vám věřím ![]()
Moc díky Mirka
Ahojka,
určo jsem to viděla v katalogu Quelle nebo Neckermann. . . snad se nemýlím a nebyl to i jiný. A v nich jsou extra „spodky i vršky“ plavek.
Andělka
Mirko,a co Litex,tam mají obr výběr plavek,už jsi tam mrkala?
www.litex.cz
Vypadají super ![]()
Já si spáchala tankiny vršek doma z tílka z plavkoviny, co jsem předtím nikdy nenosila- tak teď to nosím… Všitou podprsenku tam mám taky - jednu starší
: přichytila jsem ji v místě, kde začínají ramínka, a v bočních švech, vyzkoušela, nezapnutá stačila, tak jsem ten zadní díl odšmikla
.
Ale já mám vel. cca 75F, u mě to byla nutnost
Vršek na sebe prostě nekoupím ![]()
E.
Čauvec, jestli máš vršek přes vel. C, těžko těhu plavky seženeš. Aspoň já jsem dělala, co jsem mohla, ale s vel. 75F se na mě dívali, jako bych spadla z Marsu. Možná dvojdílné, ale ty s vrškem jsem nikde nesehnala
.
Tak hodně štěstí
Bubu
P.S.: Jo, vlastně mi kdesi nabízeli ušití na zakázku. Cena ale byla přes 3000,–
- to nee
Nevíte kde by se daly sehnat plavky, které by skryly poporodní bříško?
Líbí se mi třeba tyto (ty vzory by mohly odvést pozornost), ale bohužel nenabízí velikost 36… http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
Včera jsem byla náhodou v Tchibu, tak vím:-) koukni sem, jestli se ti líbí http://www.tchibo.cz/…0001614.html
ty jsou taky moc hezké! Ale v e-shopu už mají taky jen velikost 50. nevíš jestli na prodejnách byly menší?
ahoj já takové ted koupila přímo v tesku, a byl tam celkem výběr, ne přesně jako na tom obrázku, ale tankiny to jsou a moje bříško skryly perfektně, jinak ségra je koupila v bonprix a dokonce si můžeš velikost vršku a spodku vybrat zvlášť.
teď jsem si všimla že to foto je z bonprix, tak sorry. anebo zkus CA, tam se dali taky sehnat.
Ahoj všem,
Uvažuji o koupi těchto tankin . Nemáte je některá koupené ve větší velikosti (48 nebo 50)? Zajímalo by mě, jak sedí a drží prsa. Je tam psáno, že je tam všitá podprsenka, tak, co si pod tím představit
. Díky moc
Ahoj holky. Taky si říkám, že po porodu půjdu do tankin, ale žádné se mi nelíbí
Jen tady tento typ , ale na to fakt nemám peníze
Nevěděli byste o nějakých podobných a levnějších tak do 1000,–. Chtěla bych bez ramínek ![]()