Plavky "tankiny"

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1242
15.4.06 22:32

Plavky "tankiny"

Ahoj emimiňačky.

Jsem tu opět s prosbou o radu či spíše tip.

Sháním plavky a vzhledem k tomu, že mi při těhu trošku více popraskalo břicho, jsem se rozhodla pořídit si na toto léto plavky „tankiny“ - vrškem je top, tílko…

Absolutně nevím, kde sehnat, ať už po netu či v kamenném obchodě. Navíc bych potřebovala, aby se dala kombinovat velikost kalhotek a topu. Jelikož prsa jsou větší(vel. 40) a kalhotky vel. 38… I bych uvítala konkrétní tip, zda jste nezahlédly třeba i s vyztuženým topem - všitou podprsenkou.

Teď když to čtu, tak si docela navymýšlím, že :wink: Ale já vám věřím 8)

Moc díky Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
15.4.06 22:38

Ahojka,
určo jsem to viděla v katalogu Quelle nebo Neckermann. . . snad se nemýlím a nebyl to i jiný. A v nich jsou extra „spodky i vršky“ plavek.
Andělka

• Citovat
  • Upravit
2793
15.4.06 22:39

Mirko,a co Litex,tam mají obr výběr plavek,už jsi tam mrkala?
 www.litex.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
15.4.06 22:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
15.4.06 23:01

Vypadají super :lol:
Já si spáchala tankiny vršek doma z tílka z plavkoviny, co jsem předtím nikdy nenosila- tak teď to nosím… Všitou podprsenku tam mám taky - jednu starší :wink: : přichytila jsem ji v místě, kde začínají ramínka, a v bočních švech, vyzkoušela, nezapnutá stačila, tak jsem ten zadní díl odšmikla 8) .
Ale já mám vel. cca 75F, u mě to byla nutnost :oops: Vršek na sebe prostě nekoupím :(
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.4.06 22:53

Čauvec, jestli máš vršek přes vel. C, těžko těhu plavky seženeš. Aspoň já jsem dělala, co jsem mohla, ale s vel. 75F se na mě dívali, jako bych spadla z Marsu. Možná dvojdílné, ale ty s vrškem jsem nikde nesehnala :cry: .
Tak hodně štěstí
Bubu
P.S.: Jo, vlastně mi kdesi nabízeli ušití na zakázku. Cena ale byla přes 3000,– 8O - to nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.5.11 22:02

Plavky po porodu

Nevíte kde by se daly sehnat plavky, které by skryly poporodní bříško?
Líbí se mi třeba tyto (ty vzory by mohly odvést pozornost), ale bohužel nenabízí velikost 36… http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
23.5.11 08:41

Včera jsem byla náhodou v Tchibu, tak vím:-) koukni sem, jestli se ti líbí http://www.tchibo.cz/…0001614.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.5.11 11:28

ty jsou taky moc hezké! Ale v e-shopu už mají taky jen velikost 50. nevíš jestli na prodejnách byly menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.5.11 19:41

ahoj já takové ted koupila přímo v tesku, a byl tam celkem výběr, ne přesně jako na tom obrázku, ale tankiny to jsou a moje bříško skryly perfektně, jinak ségra je koupila v bonprix a dokonce si můžeš velikost vršku a spodku vybrat zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.5.11 19:42

:roll: teď jsem si všimla že to foto je z bonprix, tak sorry. anebo zkus CA, tam se dali taky sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
23.5.11 19:49

Ja jsem takove videla v Marks&Spencer.

• Citovat
  • Upravit
441
24.5.11 12:28

díky. Zkusím v příštím týdnu oběhnout… jestli prcek dovolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
18.7.12 14:21

Ahoj všem,
Uvažuji o koupi těchto tankin . Nemáte je některá koupené ve větší velikosti (48 nebo 50)? Zajímalo by mě, jak sedí a drží prsa. Je tam psáno, že je tam všitá podprsenka, tak, co si pod tím představit ;). Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.14 18:34

Ahoj holky. Taky si říkám, že po porodu půjdu do tankin, ale žádné se mi nelíbí :nevim: Jen tady tento typ , ale na to fakt nemám peníze :D Nevěděli byste o nějakých podobných a levnějších tak do 1000,–. Chtěla bych bez ramínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák