Kojící polštář v Brně

1352
26.3.06 18:25

Kojící polštář v Brně

Ahojky maminky,
nevíte některá kde se v Brně dá koupit kojící polštář. Už sedím hodinu u netu a vyhledávám a našla jsem jedinný obchod na Halasově nám., ale tam se zas nedozvím cenu. Tak prosím, prosím jestli víte napište. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
26.3.06 18:38

Ahojky, tak ten kojici polstar maji podle me skoro vsude, maji ho treba na Stare O:,–(e (Zidenice) v nakupnim stredisku - obchudek se jmenuje AMINA - svet deti. Stoji tusim cca 600 Kc. Urcite ho budou mit treba i v Baby Expert na Tomkove namesti (Husovice). Tak snad jsem poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
26.3.06 18:44

Díky moc, mě se prostě nechtělo dávat těch 100Kč za poštovný, ale pokud ho v kamenných obchodech mají za 600 tak je to jedno. Mrknu tam, díky ještě jednou. Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
26.3.06 19:39

ahoj,skoda zes nebyla na BVV, chranene dilny Ave Straznice je sijou, mam od nich za 280 nebo 300kc,je moc pekny,ale nesundavatelny, musi se prat dohromady.
je molitanovy, pry je lepsi s tema kulickama, vim ze jej sije nejaka pani v Zabovreskach, a je levnejsi nez 600kc, je se zipem,da se sundat a vyprat..ale cislo tel. a vubec kontakt budu vedet az ve ctvrtek-to jdu do LATy,kde to ta instruktorka vi. takze tak Dalif
kdyztak poslu SZ, kdyz nezapomenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
26.3.06 21:42

Děkuji budeš nejhodnější. Já se kdyžtak připomenu. Dík Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
26.3.06 21:48

Ahoj,
zrovna se ho chystám prodat - 190,–Kč.
Je to ten kuli¨čkový, modrý s medvídkama na obláčcích. Kdybys měla zájem, písni. Jsem z Brna.
Jo a došívala jsem se jednu vnitřní vrstvu obalu - jednou mi rupl šev, tak pro jistotu - teď už se kuličky na 100% nevysypou.
Koupený před rokem a půl.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
26.3.06 21:50

Jé, teĎ nechci vypadat, že se nabízím (myslím, že přes net ¨ho prodám v pohodě), ale ten s kuličkama je většinou víc doporučován........ drží tvar, jakkoli tam dítko položíš, nesleží se a přitom je vzdušný...........určitě to máš vyčtené :) .
 Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.3.06 12:27

viděla jsem někde na sněkterém serveru těhulek, ale byla to určitě praha…bohužel,ale zeptám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.3.06 12:29

odpověd byla na kojící polštář…mám kamarádku u brna a má ho nově koupený…zeptáma když dozvím napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
27.3.06 12:35

Bubu: taky ho shanim. Pokud bys nemela uz nejakeho jineho zajemce, je mozne se s tebou domluvit? Jsem taky z Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.3.06 14:25

Jasně, vyfotím ho a pošlu na mail (pokud ho maš uveden) a přes SZ pošlu telefon, jo? Jen to chce chvilku času - teď jsem dorazila z venku a musím to doma trochu zorganizovat :D
Zatím, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
27.3.06 14:27

Jejda, teď jsem našla v SZ další dvě mamky, co by měly zájem… :oops: Tak musím popořadě.........äle rozhodně napíšu, co a jak
Díky, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák