Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky maminky,
nevíte některá kde se v Brně dá koupit kojící polštář. Už sedím hodinu u netu a vyhledávám a našla jsem jedinný obchod na Halasově nám., ale tam se zas nedozvím cenu. Tak prosím, prosím jestli víte napište. Díky
Ahojky, tak ten kojici polstar maji podle me skoro vsude, maji ho treba na Stare O:,–(e (Zidenice) v nakupnim stredisku - obchudek se jmenuje AMINA - svet deti. Stoji tusim cca 600 Kc. Urcite ho budou mit treba i v Baby Expert na Tomkove namesti (Husovice). Tak snad jsem poradila.
Díky moc, mě se prostě nechtělo dávat těch 100Kč za poštovný, ale pokud ho v kamenných obchodech mají za 600 tak je to jedno. Mrknu tam, díky ještě jednou. Blanka
ahoj,skoda zes nebyla na BVV, chranene dilny Ave Straznice je sijou, mam od nich za 280 nebo 300kc,je moc pekny,ale nesundavatelny, musi se prat dohromady.
je molitanovy, pry je lepsi s tema kulickama, vim ze jej sije nejaka pani v Zabovreskach, a je levnejsi nez 600kc, je se zipem,da se sundat a vyprat..ale cislo tel. a vubec kontakt budu vedet az ve ctvrtek-to jdu do LATy,kde to ta instruktorka vi. takze tak Dalif
kdyztak poslu SZ, kdyz nezapomenu ![]()
Děkuji budeš nejhodnější. Já se kdyžtak připomenu. Dík Blanka
Ahoj,
zrovna se ho chystám prodat - 190,–Kč.
Je to ten kuli¨čkový, modrý s medvídkama na obláčcích. Kdybys měla zájem, písni. Jsem z Brna.
Jo a došívala jsem se jednu vnitřní vrstvu obalu - jednou mi rupl šev, tak pro jistotu - teď už se kuličky na 100% nevysypou.
Koupený před rokem a půl.
Bubu
Jé, teĎ nechci vypadat, že se nabízím (myslím, že přes net ¨ho prodám v pohodě), ale ten s kuličkama je většinou víc doporučován........ drží tvar, jakkoli tam dítko položíš, nesleží se a přitom je vzdušný...........určitě to máš vyčtené
.
Zatím
viděla jsem někde na sněkterém serveru těhulek, ale byla to určitě praha…bohužel,ale zeptám se…
odpověd byla na kojící polštář…mám kamarádku u brna a má ho nově koupený…zeptáma když dozvím napíšu…
Bubu: taky ho shanim. Pokud bys nemela uz nejakeho jineho zajemce, je mozne se s tebou domluvit? Jsem taky z Brna.
Jasně, vyfotím ho a pošlu na mail (pokud ho maš uveden) a přes SZ pošlu telefon, jo? Jen to chce chvilku času - teď jsem dorazila z venku a musím to doma trochu zorganizovat ![]()
Zatím, Bubu
Jejda, teď jsem našla v SZ další dvě mamky, co by měly zájem…
Tak musím popořadě.........äle rozhodně napíšu, co a jak
Díky, Bubu