Platby v internetových bazárcích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1352
18.3.06 17:16

Platby v internetových bazárcích

Ahojky maminky, nemáte některá zkušenosti s nakupováním v internetových bazárcích. Chci si něco koupit, ale paní co to prodává chce nejdřív poslat platbu. Až jí bude připsaná na účet pošle zásilku. je to běžné, mě se to zdá jaksi divný. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
18.3.06 17:20

Ahojky, záleží na jakém bazárku. Mám výborné zkušenosti s www.brumla.cz nebo www.laclik.cz
Jinak nevím
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
18.3.06 17:21

myslíš Mimibazar? já tam kupovala dvě věci od různých paní a vždy chtěly platbu předem na účet, taky jsem měla strach, ale vždy to v pořádku přišlo. Já myslím, že to tam mají nějak ošetřené, ta jedna mi říkala, at se mrknu na její reference od těch, kterým už předtím něco prodala a jednak pokud tam chce zboží nabízet dál, si nemůže nějaký případný podvod dovolit…
Jinak jsem kupovala věci i přes kvitko.cz a tam vše na dobírku.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.06 17:40

Ahoj,
mě taky odradila ta platba předem.Chtěla jsem koupit věc asi za 1500,– a tu dobírku bych uhradila,ale vůbec na to nechtěl inzerent přistoupit :evil: .Bylo to na mimibazaru.
Tak jsem to raději nekoupila,než přijít o peníze.Nedovedu si představit jak bych to dostávala zpět.

• Citovat
  • Upravit
1352
18.3.06 17:50

Je to mimibazar, ale jen 200 tak to asi zkusím. Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
18.3.06 18:18

Ja jsem na mimibazaru prodavala i kpovala uz hodnekrat, vzdy bez problemu, vzdy platba predm mimo jednou,to bylo hned po zruseni uctu,toz na dobirku - a pekne se to prodrazilo :cry:

Oni to dost hlidaji, kdyz na nekoho spatna reference, zakazou mu prodavat,viz cerna listina. JInak muzes napsat reference jak se ti s tim ci onim obchodovalo…

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.3.06 18:18

Ahojky,

já na mimibazaru nakupuji i prodávám a s platbou předem no problem :) Při prodeji taky požaduji platbu předem, protože existuje spousta neseriózních maminek, které si pak dobírku nevyzvednou a ta prodávající pak platí za dobírku sama… :roll:

Pokud kupuješ, mrkni se do diskuze http://www.mimibazar.cz/…rispevky.php a zadej do vyhledávání jméno prodávající maminky… Kdyby byla nespohlehlivá, uričtě by to tam bylo zmíněno, anebo by byla na černé listině… http://www.mimibazar.cz/page.php?…

Peťula + Pavlík 9,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
18.3.06 18:51

Aha to mě nenapadlo, přemýšlela jsem proč ne ta dobírka a tohle je důvod. Viděla jsem, že ta paní tam toho má víc, takže se asi fakt nemusím bát, ještě jednou dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.3.06 19:01

Taky prodávám a nakupuji na mimibazaru. Ještě se mi nikdy nestalo, že něco nedošlo při platbě předem. Dobírka se totiž dost prodraží. Teď jsem posílala na dobírku tak doufám, že mi to nepřijde zpět. Byla by 100,– pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.3.06 19:42

Ahoj,
taky nakupuju v mimibazaru a jsem spokojená. Balíček vždy došel v pořádku a brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
18.3.06 19:52

Ahoj přidávám se k většině ,že na mimibazaru jsem nakoupila snad 20× a vždy vše proběhlo bez problému a také když něco kupuji koukám na hodnocení té dané maminky a také kolik má hvězdiček,aby to třeba nebyla maminka,která má na prodej 10 věcí a chce někoho napálit :cry: ,Samozřejmě ,že zrovna může být spolehlivá ,ale zatím vše mi dorazilo bez problémů a platba předem úplně super a hlavně tento typ nakupování Vám nezabere skoro žádný čas a hlavně nemusím nikde lítat po krámech :D.Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.3.06 16:46

Tak ja tedy pres MMB nakupuji jiz dlouho a muzu rict, ze jsem byla sama ze zacatku prekvapena, timto postupem , ale ted, kdyz na to koukam s odstupem casu , tak mi to ani divne nepripada, mam doma tak kolem 60 balicku od maminek a nikdy nebyl problem na strane maminek, spis jen posty a hlavne ty vecicky od nich jsou v bezvadnem stavu, nekdy jsou opravdu jako nove a clovek ma alespon trochu predstavu od koho je bere, coz se o sekaci rict neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.3.06 16:49

Ahoj,
kupuji v www.brumla.cz, www.bobysek.cz a teď jsem zkusila i www.dobecek.cz a všude platím předem. Nikdy žádný problém nebyl a hlavně je to levnější. Na mimibazaru jsem kupovala jednou a taky pohoda.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.3.06 17:10

Ahoj,

patřím k těm, které nakupují na MMB a také něco málo prodávám po malé. Vždy platím předem a vždy v pohodě :) Já registrovaným maminkám posílám ihned po potvrzení rezervace… či upozornění, že už zaplatily.

Jo a sama tam mám asi tak 10 věcí a fakt nechci nikoho podvádět - takže podle toho bych se neorientovala ve výběru prodávajícího :) Ty které toho mají hodně s tím obchodují - většinou uvádí i svá IČa… Já se pouze „zbavuji“ toho, co je nám už malé či nepotřebné :) Ale myslím, že převážná většina by nikoho nepodvedla :)

Je fakt, že i já se koukám na hodnocení ;)
Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
21.3.06 10:23

Já kupuju na MMB a je to v pohodě s platbou předem. Poprvé tekdy jsem měla strach, šlo i o víc peněz, za autosedačku. Tak jsem si ji radši vyzvedla osobně. Ale už je to pohoda. Pokud by ta mamina někoho pdvedla, tak už nic na MMB neprodá, protože se to zveřejní v černé listině. Setkala jsem se s férovým jednáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák