Shop Handypraha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
17.3.06 09:00

Shop Handypraha

Máte někdo zkušenosti s tímto shopem? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoo
61
17.3.06 09:39

nechci nikoho kritizovat, ale mame koupen ykocarek jinde - oni jsou ale jeho vyhradni dovozce a shanela jsem na nej orig. nanoznik: v Handy me ujistili, ze do mesice prijde, vzali si na me cislo, dokonce volali zpatky aby si ho overili a byli vcelku mili, ale ubehly dva mesice, prosinec se zimou na krku a my furt bez nanozniku. Tak jsem tam napsala, co ze se jako deje jestli na me treba nezapomneli…no, stroha odpoved, ze pokud jsem v jejich databazi, tak az budou nanozniky okamzite mi zavolaji-zaćatkem unora jsem to uz nevydrzela a napsla do prodejny v Koline odkud jsme si napodzim kocarek dovezli, velmi mili a ochotni-za dva dny byl nanoznik doma. :! No, a podle Handy bychom byli stale bez nej…

Tak asi tak…

Zdravi Zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.3.06 09:49

Ahoj,
my se byli v Handy Praha podívat a paní prodavačka byla tak děsně nepříjemná, že jsem se zařekla, že si tam nekoupim ani ň, kdybych měla jinde zaplatit dvakrát tolik. Z doslechu vím o reklamaci, kterou nechtěli vyřídit a pak o ní odmítli udělat zápis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
17.3.06 09:50

Ahoj,

i my jsme kočárek Jané kupovali jinde, protože tam byl levnější, ačkoliv oni jsou výhradními dovozci. Mám zkušenost se servisem - pán je ochotný a milý, takže to hodnotím kladně :-)
Teď jsem byla v Handy pro stříšku ke golfkám, super kauf, ale bez stříšky (jinde). Měli dva poslední kusy stříšek a sice není ve stejné barvě, ale podobné, tak to moc neřeším. Obchod je poměrně malý, mají tam vystavené kočárky Jané, I Coo a další věci k nim. Myslím, že ale jiné krámy toho v Praze mají mnohem víc a za lepší ceny. Jde asi o to, co chceš od nich kupovat. Po telefonu byli ochotní, na email mi ale třeba neodpověděli..

Takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.3.06 09:50

Díky, něco podobnéh jsem čekala. Na výstavě totiž budou dávat jen 10% slevu a vystavené kočárky, což se mi zdá opravdu málo. Raději si koupím nový než ušetřit 1000 kč na 13 000 kč už mě to nerozhází. Kdyby to bylo o 3000 kč tak je to neco jiného. Z Kolína to asi nakonec vezmeme, byli jsme v HB na jejich výstavě a celkem se mi to zamlouvalo. Až na to že nám ho nechtěli hned prodat, až po výstavě a ještě bez slevy, ale je to dobře, koupíme si aspoň novou kolekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
17.3.06 10:00

meggy_one

já sháněla nánožník, kočár jsem kupovala jinde, telefonoala jsem, paní mi řekla, že možná v příštím, nebo dalším kamionu, řekla i data, a já vždy dva tři dny po příjezdu kamionu, volala zda, a v druhém byly, paní mi ho schovala, já si za pár dní dojela a schoaný byl a mám ho, seris jsem kontaktoala několikrát a ždy potom zrušila :lol: a pán moc milý, tak nevím, když čtu příspěky nad sebou. Ke sleě se samo nevyjádřím :D

• Citovat
  • Upravit
1754
17.3.06 10:01

Ahoj Meggie,

ja z Handy Praha taky nejsem zrovna nadsena.
Na e-maily moc neodpovidaji, ale kdyz jim napises svuj telefon, tak ti zavolaji. Po telefonu byli docela prijemni. Jen mi kocar nabidli o hodne drazsi nez jine obchody. A to jsou dovozci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.3.06 10:18

Mě na email odpověděli obratem, ale vyznělo to docela naštvaně, že je vůbec obtěžuji. Nakoupím jinde a snad to bude ok. Uvidíme. Máme stejně ještě čas u nás totiž zrovna zase sněží. Hrůza. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
swenak
18.8.10 15:34

ja se ted snazim u nich resit reklamaci a jsou docela neprijemni (primo majitel), udajne vyrobce Jane zamitnul reklamaci jen dle fotografii a nejak se s nama o tom vice nechteji bavit…dat 1200 za kousek latky a po par mesicich se nedovolat opravy vady materialu je docela smutne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák