Jak nakupovat přes e-Bay?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
8.2.06 11:50

Jak nakupovat pres E-BAY?

Poradite?
Jak to funguje?
Dodani i do Cech?

Diky za zkusene rady

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
691
8.2.06 11:54

Funguje to urcite, chtela bych si pres ne koupit golfac. Je ale potreba mit kreditni kartu - vzdy jsou tam uvedene ty, ktere lze akceptovat (VISA, Mastercard, Amex atd.). Je tam vzdy uvedena i castka za postovne. Nevidim zadny problem, proc by se zbozi nedalo poslat i do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
8.2.06 11:55

No, možná se něco změnilo(byla bych jen ráda :lol: ), ale není to tak dávno, co to právě do Čech nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
8.2.06 11:57

A jo, tak se omlouvam za zavadejici info, ja myslela, ze do Cech to vazne jde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.06 12:00

Ale jasne, ze to ide.

Mame v dennicku dve odbornicky na nakupovanie cez e-bay, ktore veselo a dobre nakupuju, takze sa predpokladam do tejto diskusie urcite zapoja ! :wink:

Baboo

• Citovat
  • Upravit
242
8.2.06 12:04

Ahojky, též jsem nakupovala přes E-bay, kreditkou platit nemusíš, stačí se domluvit na zaslání přes DHL a poštu. Kočárek jsem měla během týdne doma, poštovné vyšlo na cca 400 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
8.2.06 12:05

No, tak to se omlouvám já :oops:
Ale jsem moc ráda, že to jde, protože bych tam ráda koupila kočárek a sedačku…
Tak se těším na zkušené nakupovatelky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 12:37

Ahoj holky :D

Pres e-bay nakupuju hodne :D ale ja jsem ve Francii,vim,ze do CR to jde taky,ale ne vsichni to posilaji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.2.06 12:45

Tak uz vim, ze do CR to jde , ale jak to funguje? Slysela jsem o tom poprve a nemam vubec, ale vubec zadnou zkusenost. Jen vim, ze jde o nejakou aukci.

Prosim, vysvetlete polopaticky......nebo nebyla zde uz nekdy nejaka diskuse nebo v kterem denicku najit podrobnosti?

S tim bych mela jeste jeden dotaz - je nakup kocarku, golfacu vyhodny v Nemecku? Kde nejbliz za hranicemi /z Prahy/ jsou nejake super obchudky?
Benzin mame zadarmo, takze cesta nam nevadi.

Nekdo tady zminoval kocarky fy Mutsy…

Diky
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 12:55

LUCYS

Tam jde o to kdo da vic :D A to je vse,proste si vyberes vyrobek (ja tam nakupuju jen novy vyrobky) a pak uz jenom koukas kolik tam das. Ja vzdy si neco najdu,co se mi libi,a sleduju jak to jde na horu,a az tu posledni hodinu (kdy to ma koncit) tam prihazuju tu moji cenu.

Doufam,ze jsem to vysvetlila dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.2.06 13:23

My jsme před Vánoci koupili přes e-bay odšťavňovač, byl z USA a byl problém, protože do ČR to prodejce neposílá. Manžel naštěstí objevil stránky zprostředkovatelů: www.zasilkovasluzba.com a přes ně jsme vyřídili placení, zkontrolování přístroje a zaslání do Čech. Stačí se u Zásilkové služby zaregistrovat a myslím, že pronájem dočasné poštovní schránky je 1 měsíc zdarma. Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.2.06 18:21

Mufinko, opravdu to poštovné vyšlo na 400,–, byl to prosím jaký kočár, gofáč, nebo hluboký?myslím kvůli váze, protože když koukám na E-bay tak se to určitě vyplatí koupit tam. Nevíte někdo náhodou, jestli to přihazování funguje tak, že přihodit se může pouze jednou nebo vícekrát? :?:
 dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
8.2.06 18:36

Holky, počkejte si na článek, snad ho Missorka přihodí brzy :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
8.2.06 18:37

přihazovat jde opakovaně.
H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.2.06 22:35

Pro všechny kdo jsou v eBay už zběhlý se omlouvám za otázky :oops: musím se spojit s prodávájícím ohledně dopravy-poštovného ještě před přihozením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák