Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych poprosit, jestli má někdo zkušenosti s objednáváním přes tyto dvě stránky??
Díky
Ahoj, já si objednávala přes Čáryfuka asi 3× (kočár, nějaké hračky a kosmetika pro mimi) a vždy v pohodě. Jen jednou jim to nějak dlouho trvalo, ale jinak jednání bez problémů.
Jsou oproti jiným obchodům dost levní.
M.
Taky mam jen dobrou zkušenost. Objednávala jsem přes ně jídelní židličku, golfky a autosedačku a vždy bez problémů.
Hanka a Hanička
Ahojky,
tak s www.matysek.cz zatim no problem (jen teď po svátkách jim to trochu trvá… (zrovna tam mám objenávku)
a na www.caryfuk.cz jsem slyšela dobré ale i špatné zkušenosti, osobně jsem u nich ještě neobjednávala …
Holky, moc děkuji za Vaše zkušenosti, asi to tedy taky zkusím ![]()
S www.mysacek.cz mam dobre zkusenosti. Uz jsem tam objednavala nekolikrat.
Ahojky
s Čáryfukem mám velmi dobré zkušenosti. Zboží chodí tak, jak je inzerováno na jejich stránkách, když nějaké neměli, vždy mi zatelefonovali a dojednávali jsme další postup.
Ivulka
nedávno jsem si objednávala tašku ke kočárku u čáryfuka a taky v pohodě.
S čáryfukem mám také dobrou zkušenost.Dokonce jsem platila předem.
U Čáryfuka jsem před dvěma týdny koupila golfáče, nějaké hračky a bodyčko. Vše tam bylo levnější než kdekoli jinde. Přišlo nám to poštou za dva dny. Krásně zabalené, s fakturou, záručním listem atd. Zkrátka všechno v nejlepším pořádku.
Podobnou zkušenost mám od Dráčka. Ale tam zas nemají kočárky apod. ![]()
Já mám výborné zkušenosti s www.matysek.cz. Naprosto bezproblémové nakupování.
Daniela + Matýsek 4týdny
ahoj,
mám dobré zkušenosti s obchody čáryfuk, matýsek, smartbaby a ajuty.
ja kupovala pres caryfuk jidelni zidlicku, objednala jsem to pres internet a pak vyzvedla v brne-abychom neplatili postovne.Akorat jsem si na netu vybrala ze chci modrou barvu a byla jina,ale to neva.
Hanna píše:
Taky mam jen dobrou zkušenost. Objednávala jsem přes ně jídelní židličku, golfky a autosedačku a vždy bez problémů.
Hanka a Hanička
My jsme pořídili autosedačku na www.babystyle.cz a velka spokojenost