Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím poraďte. Objevila jsem internetový obchod s outletovým dětským oblečením značky Gymboree www.4baby.cz. Oblečky jsou moc hezké, ale tuhle značku neznám.
Nemáte s tímhle výrobcem zkušenosti?
Ahoj,
je to americká značka. U nás a myslím, ani v Evropě se to neprodává. Můžeš to sehnat právě jenom v sekáčku. Myslím, že to je kvalitní značka, ale co jsem tak viděla, je to takový zvláštní modní styl. Pokus se ti věcičky líbí, tak jdi do toho
Já mám s věcmi ze sekáčku dobrou zkušenost. Hodně nakupuji přez internet na Mimibazaru. Tohle téma se tady taky už probíralo.
Lenka
Děkuju. V tomhle obchodě prodávají nové zboží - je to sezónní výprodej (musím přiznat, že pro mrňouska nové upřednostňuji - samozřejmě to nesmí být moc drahé) ![]()
Asi zkusím něco objednat a uvidím. Díky za tip, kouknu se i na Mimibazar.
… to jsem ráda, že někdo píše o téhle značce, neznala jsem jí a tak jsem to vyzkoušela a fakt super… nezdá se mi, že mají zvláštní modní styl, je to zase něco jiného
je škoda, že se více nevyskytuje … internetový obchůdek www.4baby.cz můžu jenom doporučit
neni potřeba se bát. Bohužel jsou i jiné, u kterých jsem se spálila ![]()
Ahoj,
tak to jsem ještě já
Koukala jsem na ty stránečky až teď, protože z prvního odkazu mi to nešlo
A taky se mi ty věci líbí. A ceny jsou fakt docela přijatelný
Možná to bude nějaký outlet ![]()
Tak přeji příjemné nakupování a krásné svátky.
Lenka B
Moc pěkný věcičky. Sice ještě mám na výbavičku čas, ale už pomalu koukám.
Včera jsem tam objednala body pro mrňouse - mají tam i ve velikosti 2-3 roky. Takhle velký bodíčka jsem nikde jinde nenašla. Pak ještě tepláčky, jsou levnější než v obchodě.
Uvidím, napíšu až to dorazí ![]()
jupiter03 píše:
Ahoj, prosím poraďte. Objevila jsem internetový obchod s outletovým dětským oblečením značky Gymboree www.4baby.cz. Oblečky jsou moc hezké, ale tuhle značku neznám.
Nemáte s tímhle výrobcem zkušenosti?
Ziji v zahranicci a znacku Gymboree znam a skoro vyhradne kupuji pro moji holcicku od narozeni.
Gymboree obleceni je vyrobeno z velmi kvalitni latky, ktera se nevytahuje a hlavne neopira.
Tahle firma ma take nepreberne mnozstvi stylu. Kolikrat je pro me problem se kontrolovat a neutratit vic penez nez jsem si planovala.
Mnoho maminek se nas pta, kde jsme koupili tak krasne obleceni.
Tuhle znacku rozhodne doporucuji, jestli se rozhodnete koupit nejake obleceni urcite nebudete zklamana.
Milé maminy,
děkuju za vaše názory
Dnes přišel balíček a body i tepláčky jsou skvělé. Opravdu kvalitní a krásný materiál
Rozhodně mohu všem doporučit
,
Ahoj Jupiterko,
já ti zase děkuji za perfektní odkaz na stránky. Taky jsem tam malé hned objednala nějaké oblečky.
Díky
Gabka
Ahoj,
můžete mi ještě napsat, jak odpovídají velikosti??? MY teď kupujeme body 92 a některý jsou už celkem malý a to teď má asi 89 cm. MYslím si, že by mu 18-24měsíců bylo malý, píšou tam 76-90. Ale mají v nich větší výběr. Tak nevím…
Sendy
Znacku GYMBOREE znam z USA a UK, jsou to kvalitni vyrobky ze super materialu.
Byla jsem ohromena, kdyz jsem na internetu objevila
obchod www.4baby.cz ktery tuto znacku prodava.
Obdrzela jsem uz treti zasilku,
takze ho mohu jen doporucit.
![]()
Sandy,
náš Patrik má teď ca 95 cm a váží 13 kg (1 rok a 11 měsíců). Vzala jsem velikost 2-3 roky. Má to s rezervou, tak 5 cm na rukávech, tepláčky jsou úplně OK, mají dole manžetu, tak je to jedno.
Doufám, že mu to vydrží alespoň do podzimu
a že z toho nevyroste za měsíc
![]()
Jupiter03