Internetovy obchod - detsky raj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1754
22.11.05 18:23

Internetovy obchod - detsky raj

Ahoj holky,

chtela jsem se zeptat, jestli a jake mate zkusenosti s internetovym obchodem www.detskyraj.cz (krome toho jeste existuje www.detsky-raj.com, to je jiny obchod). Chtela bych od nich koupit starsi typ golfek Jane, ktere jiz nejsou v katalozich. Z tohoto duvodu si mezi obchody nemuzu moc vybirat, protoze vetsina z nich tyto golfky jiz vyprodala. Tento i-obchod je nabizi nejlevneji (dokonce levneji nez dovozce Handy Praha) a pri komunikaci e-maily zatim byli velmi ochotni a odpovedeli mi na vsechny dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1829
22.11.05 18:46

Lenko, zkušenosti mám s jejich kamennou prodejnou v Praze na Žižkově, byli milí a ochotní. Takže bych nečekala problémy ani v internetovém obchodě. :-)

Hanka a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
007
111
22.11.05 18:57

Lenko, pokud jses z Prahy, tak si zbozi muzes objednat po Internetu a vyzvednout a zaplatit v kamenem obchode. Tedy alespon pred tremi lety to tak fungovalo.
 Klara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
22.11.05 19:01

Diiiiiiiky

Ja jsem ze Zlina, tak proto se ptam. Treba, kdybych potrebovala kocar reklamovat apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
22.11.05 19:31

Ahoj,
s detskym rajem mame jen dobre zkusenosti. Objednali jsem pres net a vyzvedli sami na prodejne. Mame od nich kocarek, spaci pytel, hracky…
Jsme z Prahy a tak to pro nás nebyl problém. Jsou tam fakt fajn milí lidi a tak bych to zkusila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
22.11.05 19:42

Ahoj Lenko.

Já jsem si předminulý čtvrtek na www.detskyraj.cz objednávala cestovní postýlku a kyblík na koupání.Platila jsem bezhotovostně převodem z účtu a balík dorazil hned v úterý. Byla to moje první objednávka u nich a bylo vše v pohodě tak snad budeš taky spokojená. Při objednávce nad 3000Kč je poštovné zdarma.

Martina a Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.11.05 20:20

Ahoj Lenko,
já mám s nima tu nejlepší zkušenost - kupovala jsem tam golfky peg perego. Jsou vstřícní, komunikativní, ochotní a rychlí. V neděli jsem objednala přes net a v úterý jsem je měla doma. Samo že bez poštovného a se super cenou. Moooc doporučuju.
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
23.11.05 10:59

...

Ahojky,

já tam kupovala jen pár drobností ke kočáru + tuším lehátko a bylo to v pohodě… Jsou rychlí, vstřícní a komunikují :-)

Prostě no problem :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.12.05 10:44

Internetový obchod

Ráda bych Vám také poradila…ale ze svých zkušeností znám jenom obchod www.ecipisek.cz který mne mile překvapil… Takže nakupuji už jenom tam a zatím nebyl žádný problém. Dokonce byla naprvní nákup sleva :)-)

http://ecipisek.cz/…go_small.gif

• Citovat
  • Upravit
94
18.12.05 23:51

eobchody

Ja muzu potvrdit z vlastni zkusenosti, ze jak detsky raj tak i cipisek jsou uzasny. Zasilky prisly Ok a komunikace bajecna.

jarka + Hugina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
1.1.06 17:36

Rovněž s obchodem www.detskyraj.cz mám jen dobré zkušenosti . Kupovali jsme tam kočárek, matraci do postýlky a spoustu dalších drobností, hlavně výrobky od AVENTu a látkové pleny. Kočárek jsme nejdřív obhlídli přímo na prodejně v Praze na Žižkově a pak objednali vše přes internet (přímo v prodejně jsou ceny o cca 10-15% vyšší než na netu). Navíc, co jsem tak zjišťovala, tak třeba právě ty kočárky a výrobky od AVENTu mají oproti jiným obchodům hodně levně. A hlavně mi vyhouje, že mají i kamennou prodejnu - případné reklamace by pak byly určitě snazší.
Pokud mají zboží na skladu, tak stačí objednat a nejpozději druhý den je možno vyzvednout přímo v prodejně nebo si nechat po Praze dovézt (nad 3000 Kč je to tuším zdarma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.2.06 09:43

Ahojky,

tak já připojuji jednu nepříjemnou zkušenost. Objednala jsem si u nich autosedačku Chicco a musela ji vrátit, jelikož potah na ní vypadal hrozně - na fotografii v int. obchodě vypadala úplně jinak. Před koupí jsem si pečlivě pročetla obchodní podmínky, ve kterých se píše o tom, že podle občanské zákoníku mám právo objednanou věc do 14-ti dnů bez udání důvodu vrátit. Co už ovšem v těchto podmínkách uvedeno není, je fakt, že vám sice částku za zboží vrátí, ale odečtou z něj náklady na poštovné - co je pěkná sprosťárna. Odvolávali se na to, že mně na to upozorňovali, ale POZOR!!! až po objednání!!!! - bylo to uvedeno v potvrzující zprávě o převzetí objednávky. Ze zákona má totiž zákazník právo na vrácení částky celé!!! Je to jen o výkladu slov tohoto zákona a dětský ráj si to přizpůsobil tak, aby byl v této věci co nejméně ztratný. Zato mně tato anabáze stála 2× poštovné - což je 300Kč.
Proto si už u nich nikdy nic neobjednám. Pročítala jsem obchodní podmínky ostatních internetových obchodů a všude vám vrátí částku celou.
Dost mně tím vytočili a abych to hnala před soud - to je zbytečná ztráta času. Tak nenaleťte aspoň vy ostatní!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
8.5.06 19:29

Cau holky,
tak hlasim, ze mi minuly tyden prisla zasilka z Detskeho raje a vse je bez problemu. Objednavala jsem autosedacku, koupaci kyblik + par blbin.
Takze moje zkusenost s timto int. obchodem je o.k.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.6.06 23:56

Ahoj, mám dobrou zkušenost s www.detskyraj.cz. Objednala jsem tam krosničku, přišla brzy. Bohužel se nám zboží nelíbilo a mělo vadu. Tak jsem ve 14-ti denní lhůtě kupní smlouvu vypověděla - písemně e-mailem a pak zboží zaslala. Vrácené peníze byly do týdne na účtu. Takže přístup seriózní a korektní. Jak už psala Mysula, odečetli si z vrácené částky poštovné, ale s tím jsem počítala, protože to je psané již v kupním řádu, který je na jejich stránkách. A není to jediný obchod, který toto uplatňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.13 19:57

Detsky raj

Reklamoval jsem zboží(neůplná dodávka).Bylo to po termínu danou zákonem. Neochota z jejich strany a že mi to objednaj u výrobce za 400kč. Zavolal jsem přímo výrobci a ten mi to poslal ochotně zadarmo. Takže Vysočany neochotný a zlodějský!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák