Plastový nábytek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
14.11.05 11:15

Plastový nábytek

Ahoj maminky, můj dotaz do této diskuze vůbec nepatří, ale už si vůbec nevím rady. Chtěla bych tchýni udělat radost k vánocům a koupit jí zahradní plastový stůl, ale když jsou brouzdala po internetu, tak jsem našla samé od 3000 kč a výš, a tolik peněz se mi dávat nechce, protože už jsme nějaké dárky nakoupily a navíc, nábytek je skoro celý rok neustále nechráněný venku a myslím, že by to byly zbytečně vyhozené peníze. Nevíte náhodou někdo, kde bych v téhle době koupila plastový stůl v modré barvě za „lidovou“ cenu. Moc děkuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
14.11.05 12:28

zkus se spíše zaměřit na obchody se zahradnickým nábytkem třeba Baumax, Obi a podobné. Ale je to sezonní zboží, takže je docela možné, že je neseženeš.
Co se týče peněz, tak mi si tedy u plastových židliček raději připlatili a vybrali si ty „bytelnější“, aby udrželi i těžšího člověka bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.11.05 11:59

plast. nabytek

Dik Evko, bytelné židle máme, celá souprava vyšla tchýni na 11 000Kč, židle vydržely snad všechno, ale ten stůl nevydržel nic, takže už nehodláme utrácet velké peníze za něco, co je nekvalitní. Obi, Bauhaus a pod. už jsme zkoušeli, ale marně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.7.15 10:44

Ahoj holky, moc prosím, potřebuju dneska koupit plastový zahradní nábytek - takový ten úplně obyč, bílé nbeo zelené židle a stůl… nechce se mi objíždět xy obdhcodů, mám děti po nemoci.. můžete někdo poradit, kde v praze a přilehlém okolí jste třeba viděly za nějakou přijatelnou cenu? tesco, obi, bauhaus, baumax, hornbach atd?? díííky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák