Mimibazar - zkušenosti

143
19.10.05 16:45

MIMIBAZAR zkusenosti

Ahoj,
můžete mi prosím sdělit své zkusenosti s nákupem na Mimibazaru? Jste s nim spokojené? A jak to tam funguje - není mi moc jasné řešení poštovného. Např. když si objednám 5 věcí od různých prodávajících tak zaplatím 5× poštovné? Asi jo, že? :(
Moc díky všem co s tímto e-bazárkem mají zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
19.10.05 17:00

ahojky Betynko, odpovídá ti úplná závislačka na nákupu z MMB :lol:

jak píšeš, jestli si objednáš věci od pěti holek, zaplatíš 5× poštovné( asi 28-32 kč), Je tedy lepší si objednat od jedné holčiny více věcí. Stačí,když si vybereš jednu věc,která se ti líbí a pak klikneš u toho inzerátu na zobrazit celé fotoalbum. Pak se ti otevře celá nabídka od předmětné holčiny. a taky když klikneš na odpověd na inzerát, tak se ti tam objeví návod, jaké máš možnosti 8) .
Je to úplně jednoduché a já tam už za měsíc nechala 3000 Kč :wink:

Jinak, zkušenosti mám věsmes dobré. Věci chodí čisté, voňavé a i s dárkem- tedy nějaké to oblečení navíc. Jsem max. spokojená a doporučuju :)

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.10.05 17:27

Tak moooooooc díky. Irias, prosím tě a kdy posíláš peníze těm holčinám na účet? Já jsem to teď zkusila poprvé, byla to jen jedna věc, tak jsem první zaplatila přes účet a teď čekám že mi to paní pošle… :wink: Neo se to asi raděj dělá jinak že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
19.10.05 17:44

Ahoj. Taky občas nakupuju přes MMB. Když se neposílá balík na dobírku, je poštovné levnější. Takže se většinou posílají penízky na účet a spoléhá se na solidaritu. Už jsem to tak udělala několikrát a ještě jsem se nespálila :D
Kuřátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.10.05 18:35

Ahoj,
já tayk pořád nakupuji na mimibazaru a naštěstí jsem nikdy nenarazila na nepoctivou maminku. Už jsem tam nakoupila Matýskovi spoustu oblečení, hraček i pro jiné dárky už k Vánocům. Taky jsem tam i dost věcí prodala a jsem spokojená.
Když si něco objednám, pošlu té mamince peníze na účet a zároveň mailem potvrzení, že jsem peníze poslala, takže většina maminek ani nečeká, až jí přijdou peníze na účet a rovnou balíček posílají. Já taky balíček posílám hned a nikdy se mi nestalo, že by mi pak peníze nedorazily.
Jinak ty stránky jsou moc hezky udělané, můžes si vybrat třeba jen nové zboží. Některé maminky tam prodávají normálně nové věci.
Hodně štěstí s nákupem.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
19.10.05 18:52

...

Ahojky Betynko,

nakupuji na mimibazaru už úplně všechno asi tak 3 měsíce, platím vždy předem převodem a zatím jsem byla vždy spokojena (ťuk, ťuk, ťuk…).

Docela se mi teď osvědčil i systém delších rezervací. Když se mi třeba od nějaké mamči líbí jen 1 věc, dohodnu se s ní na delší rezervaci a čekám, až na stránky přidá další věcičky, co by se nám hodily… :wink:

Takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.10.05 20:10

Holky moc díky, nevíte ještě kde se tam bere to nové zboží(úplně nové jako např. hračky Lamaze atd.)? To tam prodává administrátor nebo jak tomu mám rozumět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
19.10.05 21:34

Ahoj holky,
můžete mi prosím napsat adresu toho bazárku.
Taky bych tam asi nakupovala a časem i prodávala.
Díky moc,
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.10.05 22:51

MMB

:lol: Také přes MMB nakupuji, ale i prodávám. Je to skvělá věc, administrátoři to mají velmi zdařile vymakané. Ocenila jsem jako výbornou věc možnost vyhledávání podle různých kritérií.
Platba - taky preferuji platbu předem převodem na účet, proč platit větší poštovné. Za tu dobu jsem si už našla mezi maminkami i „netové“ kamarádky a píšeme si i mimo „bazar“…

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.10.05 07:59

Betynko, ohledně placení ti už holky odpověděly za mě. Při dobírce se platí 40 kč navíc. Přes účet je to rychlejší a levnější. Já se taky zatím nesplálila a věci mi všechny došly. Jinak, na MMB je i černá listina neplatících :( .
Ted jsem tam objednala i hračku od Sassy. Jedná se o nové zboží, holčina prostě je sama jezdí nakupovat a pak je prodává na netu. To sama poznáš podle nabídky :lol:

Irias

• Citovat
  • Upravit
420
20.10.05 19:48

Holky, ktere prodavate na mimibazar, mam sanci tam prodat i jako neplatici inzerent? Neztrati se me veci v te zaplave platicich inzerentu, kdyz jejich veci jsou na prvnim miste?
A za jak dlouho tak prodate?

Asi tezke otazky, i tak dekuju za zkusenosti.
Pa
Lucka+Klarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
20.10.05 23:52

Klarisku,
abys mohla prodávat, musíš být registrovaným uživatelem, tj. mít svůj „účet“ a založit si fotoalbum. Pokud chceš, aby se Tvé věci zobrazovaly přednostně, zaplatíš malý poplatek a staneš se „hvězdou“. Z toho Ti také plynou další výhody - např. automatická aktualizace Tvých fotek. Ale klidně můžeš být i neplatící, ovšem platící je určitě výhodnější - to je má vlastní zkušenost. :wink: Úspěšný prodej! :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.10.05 22:01

Ahojky,
já mám s MIMIBAZAREM taky jenom ty nejlepší zkušenosti. Ostatní maminy se diví, kde beru peníze na tolik značkových oblečků, ale všechno je to z mimib. Mimochodem značkových věcí mají nejvíc zrovna tam. Možná že jsem při objednávání trochu drzá, nevím přesně jak to funguje, ale když si chci něco objednat, tak se vůbec nerezervuji a rovnou dotyčné napíšu mail, že si chci zboží objednat. Je to rychlejší. Jinak si myslím, že MIMIBAZAR je nejlepší z internetových mimiobchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.12.05 22:09

Ahoj Betynko! Já taky nakupuji často na MMB,platím převodem a nemůžu říct nic špatného !Vždy je vše v pořádku a velmi rychle posláno! :D !!!

• Citovat
  • Upravit
88
13.12.05 22:26

Ahoj,
já na mimibazaru hodně nakupuju a trochu i prodávám a nedám na něj dopustit :)
Inzeruje tam spousta lidí, možná bys tam našla i někoho z blízkého okolí, já to docela využívám (ušetřím si poštovné). Chce to asi chvilku času, než se zorientuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák