Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@tasa píše:
jsem nejaka natvrdla, prosim, je to takto?
varianty plateb:
a) peníze, napr. za kalhoty na účet+peníze za poštovné na účet, obojí předem,dobírné se neplatí
Ted jsem koukla na českou poštu - je tam cena za ruzné typy poslání balíku - v tom balíku je cena za poštovné, dobirné a balíK? nebo jak je to?
- peníze za kalhoty při dobírce poštákovi, peníze za poštovné + dobírné předem mě na účet
Pokud je poštovné a dobírné zaplaceno předem- o to méně se pak platí pošťákovi. Např: zboží za 500, pošta s dobírkou za 120. Pošlu 120 púředem, pošťákovi pak už jen 500
@blecha72 píše:
Pokud je poštovné a dobírné zaplaceno předem- o to méně se pak platí pošťákovi. Např: zboží za 500, pošta s dobírkou za 120. Pošlu 120 púředem, pošťákovi pak už jen píše: Více
a když je to, ze zaplati vse, i kalhoty, předem, tak jak?
@tasa píše:
a když je to, ze zaplati vse, i kalhoty, předem, tak jak?
500 plus poštovné, bez dobírkovného. Je to levnější varinta- doporučuji ji u prověřených prodejců nebo u levného zboží.
Kde prosím na MMB najdu černou listinu - nespolehliví prodejci a kupující? ![]()
@kometa32 píše:
Kde prosím na MMB najdu černou listinu - nespolehliví prodejci a kupující?
zadej do vyhledavače black listm, vyjede Ti odkaz. Jinak je ho v hlavní nabídce.
Jen se zeptám, jde tam vyhledávat od nejlevnějšího po nejdražší? nějak jsem to tam neobjevila ![]()
@Mimra to tam tuším není, ale můžeš napsat maximální cenu - zkoušet to třeba po 100 kč.. tim to nejlevnější asi najdeš.
@martina.se A kam bys tu cenu vepsala, přímo do vyhledávacího políčka a zatrhnout prohledat zároveň i popisy zboží? Jinak nevím kam ![]()
@MaJiKa píše:
@martina.se A kam bys tu cenu vepsala, přímo do vyhledávacího políčka a zatrhnout prohledat zároveň i popisy zboží? Jinak nevím kam
jak dáš vyhledání zboží, tak tam máš 2 políčka cena - minimální a maximální. Tak do maxu cos napiš a uvidíš
A jo, toho jsem si v životě nevšimla, já jen vepisuju typ zboží (nové, použité, atd.) název, velikost a event. značku, to ostaní většinou ne ![]()
Jj, tu maximální cenu využívám…ale štve mě, že to tam není. jinde to bývá..
@martina.se Tak jsem asi blbá, ale já ten black list nenašla
A na hlavní stránce ho taky nemám.. ![]()