Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nemáte tip kam do Polska na trhy ?
Díky.
Lenka
Ahoj Lenko.
To záleží taky na tom odkud do toho Polska chceš jet.Já jsem byla dvakrát na trhu v Klodzku.Jeli jsme od Šumperka.Na tržnici jsou i normální obchůdky a nakoupila jsem si spoustu oblečení pro mimi,peřinky z dutého vlákna,povlečení i deky do kočárku.
Martina a Tadeášek
Přesně záleží odkud,ale jinak já oporučuji kudowu zdroj u náchoda.Je tam ohromná tržnice a moc pěkný výběr.
Vyjedem z Brna, a měla jsem nějakou představu směr Český Těšín, kdysi jsem tam někam jeli …
Ahoj, v Těšíně jsou samo taky tržnice - jedna malá hned za hranicí (most přes řeku), po levé straně a potom když jedeš dál do města je velká, ale úplně stačí na tu malou, najdeš tam vše co na té velké. V Polsku jsem nakoupila převážnou část výbavičky, jako zavinovačky, vaničku, deky, přebal. podložku, kosm. potřeby, kupu oblečků a teď mi tam pojedou koupit i postýlku se vším všudy.
Pospíchej ale, za chvilku začnou návaly lidí - Vánoce ![]()
Na tržnicích jsou v So celé dopoledne a taky tuším ve St, to ale nevím na 100% (bývalo to tak).
Tak pěkné nákupy,
Ha 36tt
Ahoj, bydlím kousek od Těšína - trhy jsou i ve středy. Možná je to lepší přes týden, protože předvánoční návaly už začly… ![]()
My teda jezdíme brzo ráno, býváme tam už v sedm a do devíti, kdy začíná ten pravý pres, jsme hotoví a odcházíme.
Tak pevné nervy v tlačenicích… ![]()
NOGGIE
Ahoj,
ty trhy v Tesine jsou kazdy den, jen ve stredu a v sobotu je otevreno UPLNE vsechno. Je lepsi zaparkovat na ceske strane. Prejit most-hranice pesky, ale pozor prechod je v centru mesta ulice naproti nadrazi!!!
A jak prejdete hranice pujdeme kolem reky do leva. A potom se jen ridite davem:-)
Uspechy v tlacenici a pozor na kabelky a penize!
Kac+H
Dá se platit na tržnici v Kudowa českýma korunama ? a nebo jak se tam dá platit ? ![]()
zdravím má někdo zkušenost s koupí el.čtyřkolky v polsku??KAm pro ní a jaké jsou ceny??
Zdravím všechny, poradíte prosím, kam vyrazit do Polska na trhy? Jsem z Liberce. Děkuju za Vaše zkušenosti
)
![]()
Dobrý večer nevíte prosím vás kdy ted jsou otevřené obě tržnice jak malá tak velká v Českém Těšíně…myslím listopad termíny..nemůžu to najít…děkuji předem
Malý trh u Olše každý den kromě neděle, v pondělky je tam otevřeno méně stánků, odpočívají po akční sobotě. Malý trh je kompletně rekonstruován, ubylo stánků, ale furt jich tam je více než dost. Jen v té budově po rekonstrukci už není stánkový prodej, ale obchůdky/butiky.
Ve středy a soboty je velký trh.
Jsou tam už brzo ráno a tak do 14h.
Děkuji…dajamal..ještě bych se zeptala jak to tam probíhá jestli je to jednou za 14 dní nebo každý víkend, abych se tam nevydala a ono bylo zavřeno…jsem totiž až z Jižní Moravy z Brna a cesta je celkem dlouhá a daleko. Děkuji moc za odpověd ![]()
Jede to pořád, lidí chodí stále mraky…
POkud pojedete na velký trh a pojedete autem, tak nejlepší je přijet už brozo ráno, kdy je místo na parkování u Castoramy. Od hranice je kousíček, jednoduchá cesta. Ale dojet nejpozději v 8h, pak je to masakr, aut je strašně moc.
Děkuji, děkuji strááášně moc..já jen abych tam nejela takovou cestu a byla naštvaná pak, že je zavřeno…díky dajamal
![]()