Nákupy v Polsku – proč je výbavička o tolik levnější?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
18.11.05 22:28

nákupy v Polsku

Tak Vám chci holky napsat, jakpak jsem byla překvapena nákupem v Polsku. S manželem jsem vyrazila ve čtvrtek ve státní svátek do Polska a jelikož jsem tam nikdy nebyla, tak jsem byla docela zvědavá. Nákup byl zaměřen pro mimíska a opravdu jsem se nestačila divit, jak nás pěkně v Česku obírají o penízky. Koupila jsem tam polokokosovou matraci v normálním kameném obchodě za 530,–Kč u nás na internetu jsem stejnou kvalitu viděla kolem 900, set na postýlku i s náplní peřinky a polštáře stál 1400,–Kč u nás bez náplně ta samá značka a s náplní nad 2.000,–kč, vrchol byl u hrací deky s plyšovou hrazdičkou na které jsou umístěny hračky, za kterou jsem dala 500,–kč u nás od 1.000,–Kč a daleko vyšší ceny, docela jsem byla překvapena a i rozhořčena, jak se u nás v republice vydělává, protože dnes jsem v našem kamenném obchodě mrkla na ceny těch stejných značek a nechápu tu drzost našich prodejců, opravdu jen na nás vydělávají, protože ví, že tyto věci maminky koupí a občas ani nekoukají koli co stojí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8276
19.11.05 09:34

Jo, jo, mám tu samou zkušenost, taky jsme nakupovali výbavičku v Polsku. Některé věci (deka, kolotoč) jsem pak viděla v Čechách úplně to stejné za podstatně vyšší ceny.
Teď jsme tam koupili krásnou růžovobílou flees. soupravu čepice + rukavice + šála…za 150,–.....za tu cenu mají u nás v obchodě jen tu čepici :?
A rozhodně větší výběr :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.06 11:34

Jojo, bydlíme kousek od hranic s Polskem a taky jezdíme převážně nakupovat tam. Mimo levnějších věciček na mimi - dupačky, body, čepičky, deky atd - jsme koupili naušničky. I zlato tam přijde levněji…

• Citovat
  • Upravit
170
20.3.06 07:49

holky je lepsi v polsku nakupovat na trhu nebo v kamen.obchode? diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
20.3.06 09:13

Já mám zkušenost jen na trhu, v obchodě jsem nenakupovala. A jsem spokojená :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.3.06 09:52

Holčinky já mám teda s Polskem trochu jiné zkušenosti. Přišlo mi, že u oblečení je dost špatná kvalita. Kam jezdíte nakupovat??? Třeba máte lepší místečko.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
20.3.06 09:58

Jezdíme do Českého Těšína, na tu malou tržnici hned za mostem (hranicí) a spokojenost největší…

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.3.06 12:56

Hm, já jsem z východních Čech. Zapoměla jsem to napsat :oops: Takže to je pro mě trochu z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
22.3.06 18:06

:oops: no, já to až teď vidím - Jaroměř…tak to nic, to je fakt mimo.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
22.3.06 18:21

My jezdíme do Kudowy Zdroje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
22.3.06 18:44

Také jezdíme do Kudowy Zdroje,ale kočárek máme z Klodzka,jelikož jsme z Kudovy nechtěli no a také tam neměli naši značku a další věc jak bydlíme kousek od Kudovy tak s polskými kočárky odtamtud jezdí každá druhá mamina a k těm já se přiřadit nechtěla.Nevíte někdo,zda už v Kudově jsou na tržnici ještě koncem února měli snad volno už se těšim až tam pojedeme na kukanou a chci pro malého nějakou krásnou čepuli a tam měli nádhernej výběr a ceny slušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
23.3.06 09:42

V Kudowy nakupujete na tržnici nebo v kamenných obchodech??? My jsme se byli podívat na ržnici a hrůza děs, samá špína… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.3.06 10:09

A¨hojky holčiny, tak zdravím při sluníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.4.06 03:28

V Kudowě nakupujeme většino u na tržišti,ale pokudněco sháníš chce to projít popř. vzít více věcí u jednoho stánku a usmlouvat cenu.Brzo se tam chystáme dochází nám doma kakao tak se budu kochat dětským strojeníčkem.A také už budeme koukat a hledat inspiraci,co k ročninám.Byla sem se juknout v dětském krámku a o cenách ani nemluvim brrrr to si můžu kupit u nás.Jinak kočík máme také z Polska,ale ne z Kudowy a sem vcelku spokojená jen příště koupím jiný typ mám oddělávací korbu a když ji odděláváme je to o mé nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:28

ja mam ted prave moznost jet na ty nakupy a tak premyslim mam ci nemam.potrebovala bych i neco na sebe zezenu na trzisti nejake tehoteske obleceni treba levneji nez tady? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák