Nákupy v Polsku – proč je výbavička o tolik levnější?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
7.5.06 10:29

ja mam ted prave moznost jet na ty nakupy a tak premyslim mam ci nemam.potrebovala bych i neco na sebe zezenu na trzisti nejake tehoteske obleceni treba levneji nez tady? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:29

ja mam ted prave moznost jet na ty nakupy a tak premyslim mam ci nemam.potrebovala bych i neco na sebe zezenu na trzisti nejake tehoteske obleceni treba levneji nez tady? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.5.06 10:32

Miselinko,
já tedy pravidelněji nejezdím, byla jsem naposledy loni touto doboua to jsem tam i těhu oblečky viděla, celkem pěkné, ale cenu nevím, tenkrát jsem to nepotřebovala, tak jsem se nepídila. :) Jo a bylo to v Kudové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:36

hm tak jeste popremyslim.ja tam take uz byla jenze jsem take najak tehoteske veci neresila takze jsem se nekoukala.tak uvidim nozatim tam jeste nemam skym jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
7.5.06 10:37

hm tak jeste popremyslim.ja tam take uz byla jenze jsem take najak tehoteske veci neresila takze jsem se nekoukala.tak uvidim nozatim tam jeste nemam skym jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
29.8.06 20:40

Ahoj HA,
chci Tě poprosit o radu, chystáme se na nákupy do Polska, je tam výhodná cena oblečení pro roční chlapečka, a jak vypadají (+-)? Přítel nechce to miminkovské (volánky…). Moc děkuji Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.10 23:37

polsko

ahojky mam doaz chystam se tam protoze cekame mimi chci vybavicku a tak postylku i kocarek proste koupit vse naraz jak se to am hybe cenove dam priklad treba soprava do porodnice postylka nebo tak dikyyy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
4.11.13 08:15

@PETRUCHA ahoj prosím Tě, kde jste v Polsku nakupovali? V kterých kamenných obchodech? V polském Těšině? Nenarazila si tam prosím někde na obchod kde prodávají těhotenské oblečení (rifle)… díky moc za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.13 08:31

@Terezka25 v polském Těšíně mají tyhle hadříky - hlavní pěší most, doleva a v tom prvním velkém činžáku v patře :think: ale kurňa, kdybych si vzpoměla, jak se to tam přesně jmenuje..by věděl chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3263
4.11.13 09:49

@martina.sese tak se ho prosím zeptej.. :-) my stejně pojedeme až tak příští týden nejdřív :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.13 22:24

Zdravicko…taky se chystam do Polska a zajimalo by me jestli se tam da sehnat detska hygiena od Johnson Baby a pokud ano tak za kolik? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák