Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ja mam ted prave moznost jet na ty nakupy a tak premyslim mam ci nemam.potrebovala bych i neco na sebe zezenu na trzisti nejake tehoteske obleceni treba levneji nez tady? ![]()
ja mam ted prave moznost jet na ty nakupy a tak premyslim mam ci nemam.potrebovala bych i neco na sebe zezenu na trzisti nejake tehoteske obleceni treba levneji nez tady? ![]()
Miselinko,
já tedy pravidelněji nejezdím, byla jsem naposledy loni touto doboua to jsem tam i těhu oblečky viděla, celkem pěkné, ale cenu nevím, tenkrát jsem to nepotřebovala, tak jsem se nepídila.
Jo a bylo to v Kudové…
hm tak jeste popremyslim.ja tam take uz byla jenze jsem take najak tehoteske veci neresila takze jsem se nekoukala.tak uvidim nozatim tam jeste nemam skym jet
hm tak jeste popremyslim.ja tam take uz byla jenze jsem take najak tehoteske veci neresila takze jsem se nekoukala.tak uvidim nozatim tam jeste nemam skym jet
Ahoj HA,
chci Tě poprosit o radu, chystáme se na nákupy do Polska, je tam výhodná cena oblečení pro roční chlapečka, a jak vypadají (+-)? Přítel nechce to miminkovské (volánky…). Moc děkuji Katka
ahojky mam doaz chystam se tam protoze cekame mimi chci vybavicku a tak postylku i kocarek proste koupit vse naraz jak se to am hybe cenove dam priklad treba soprava do porodnice postylka nebo tak dikyyy ![]()
@PETRUCHA ahoj prosím Tě, kde jste v Polsku nakupovali? V kterých kamenných obchodech? V polském Těšině? Nenarazila si tam prosím někde na obchod kde prodávají těhotenské oblečení (rifle)… díky moc za info ![]()
@Terezka25 v polském Těšíně mají tyhle hadříky - hlavní pěší most, doleva a v tom prvním velkém činžáku v patře
ale kurňa, kdybych si vzpoměla, jak se to tam přesně jmenuje..by věděl chlap ![]()
@martina.sese tak se ho prosím zeptej..
my stejně pojedeme až tak příští týden nejdřív ![]()
Zdravicko…taky se chystam do Polska a zajimalo by me jestli se tam da sehnat detska hygiena od Johnson Baby a pokud ano tak za kolik? Dekuji ![]()