Obchod Korálek

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
11.1.06 13:29

Obchod Korálek

Ahoj,

chtěla bych si něco objednat v obchodě: http://koralek.mimishop.cz/, máte s ním některá zkušenost??? Vzhledem k tomu, že jsem se už napálila mám vždy u nového obchodu obavu, jak to dopadne :oops:

Díky, Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.1.06 10:15

Ahoj, já mám jen výbornou zkušenost u korálka, nakupuju od paní Jany hračky pro Vojtíka už od mala a vždy solidní jednání, pošle ti balíček i s fakturou opravdu jen dobré zkušenosti a hračky jsou nové a cenově výhodnější než v jiném internetovém obchodě. Zdravím Táňa. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
27.1.06 10:17

Zrovna včera jsem u Janinky objednávala a vše naprosto super, už se na balíček moc těším a ceny víc jak přijatelné:-)
Pa HL:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
27.1.06 10:20

Ahoj Sendy,

musím taky pochválit Korálka.Je to skvělá maminka a hračky od ní jsou super,nové,cenově výhodné a jak psala Táňa,posílá fakturu,kde máš přehlad co kolik stálo.
Můžu jen doporučit.Objednávala jsem před Vánoci ještě přes mimibazar,teď už má soukromé stránky.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.06 10:46

Zapomněla jsem dodat, že jsem taky začínala na mimáči (mimibazar) a teď už pokračuji u ní jako u korálka. Je moc milá a opravdu zaručuje solidní jednání a kvalitu. Na mimibazaru má plno hodnocení o čem svědčí že určitě nenaletíš. Pa pá T.
Holky psala jsem ohledně kočárku HOCO mrčněte třeba mi poradíte díky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
27.1.06 10:49

ahoj,

taky se musím připojit k pochvalám. Kupovala jsem tam jen jednou,ale i když zboží nebylo hned k mání, tak Janička dávala často info. doporučuji.

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák