Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych si něco objednat v obchodě: http://koralek.mimishop.cz/, máte s ním některá zkušenost??? Vzhledem k tomu, že jsem se už napálila mám vždy u nového obchodu obavu, jak to dopadne ![]()
Díky, Sendy
Ahoj, já mám jen výbornou zkušenost u korálka, nakupuju od paní Jany hračky pro Vojtíka už od mala a vždy solidní jednání, pošle ti balíček i s fakturou opravdu jen dobré zkušenosti a hračky jsou nové a cenově výhodnější než v jiném internetovém obchodě. Zdravím Táňa. ![]()
Zrovna včera jsem u Janinky objednávala a vše naprosto super, už se na balíček moc těším a ceny víc jak přijatelné:-)
Pa HL:-)
Ahoj Sendy,
musím taky pochválit Korálka.Je to skvělá maminka a hračky od ní jsou super,nové,cenově výhodné a jak psala Táňa,posílá fakturu,kde máš přehlad co kolik stálo.
Můžu jen doporučit.Objednávala jsem před Vánoci ještě přes mimibazar,teď už má soukromé stránky.
Naďa
Zapomněla jsem dodat, že jsem taky začínala na mimáči (mimibazar) a teď už pokračuji u ní jako u korálka. Je moc milá a opravdu zaručuje solidní jednání a kvalitu. Na mimibazaru má plno hodnocení o čem svědčí že určitě nenaletíš. Pa pá T.
Holky psala jsem ohledně kočárku HOCO mrčněte třeba mi poradíte díky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj,
taky se musím připojit k pochvalám. Kupovala jsem tam jen jednou,ale i když zboží nebylo hned k mání, tak Janička dávala často info. doporučuji.
Irias