Platby v internetových bazárcích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
803
21.3.06 13:57

Hlásím se taky mezi nakupující na MMB. Jsem naprosto spokojená a hlavně před tím než platbu zašlu, tak trochu komunikuju s maminkou, od které nakupuji. A jak už psaly ostatní, je tam černá listina…

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.3.06 14:08

Ahoj holky.

Tak já jsem na MMB skoro závislá.I když třeba nic neobjednám tak sonduju co je nového.Jinak jsem objednávala už hodněkrát a vždy platila předem.Mě to i tak víc vyhovuje protože nemusím chodit vybírat z bankomatu.Nakoupila jsem tam i hodně nového oblečení za úplně bezkonkurenční ceny.
Všechno mi vždycky dorazilo v pořádku.Teď očekávám další balíček :D

Martina a Tadeášek 3m19d ze Zimňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.4.06 18:33

Ahoj holky, mám dotaz na vás zkušené na MMB. Chci prodat zcela nový Nutrilon 1 HA, koupila jsem ho omylem místo Nutrilonu 2 HA. Je to stejná plechovka. No hlava dubová :? … mohly byste mi poradit jak na to ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
5.4.06 13:58

PARAPLÍČKO - musíš být na MMB registrovaná, což není problém. Přihlásíš se pod reg. jménem, vpravo se objeví tvůj sloupek, ¨kde jsou tvé vzkazy, izeráty, nabídky,… Najdeš si NOVÁ INZERTNÍ FOTOGRAGIE, klikneš a vyplníš vše požadované…rubriku, název, popis, cenu, vložíš fotku, pozor je uvedena velikost, tak si ji kdyžtak nejdřív zmenši.
Potvrdíš dole a tím je to vloženo :wink: Až ti někdo odpoví, objeví se ti to jak na MMB v rubrice ZÍSKANÉ NABÍDKY, tak ti to přijde i meilem. No a pak je to na domluvě. Rezervaci může udělat kupující nebo ty, když díš u inzerátu UPRAVIT FOTOGRAFII a zaškrtneš tam okýnko rezervace.
Jo a máš internetbanking? Abys zjistila, že to máš zaplaceno a mohla odeslat doporuč. balíček.
Snad je to troch srozumiteklé :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
6.4.06 21:03

Aaalenkaaa: Moc děkuji za rady ohledně MMB. Napsala jsi to srozumitelně :wink: Internetbanking mám, takže mám přehled o účtu při každém pohybu na něm. Když už jsem koupi toho Nutrilonu tak zvrzla, bude nakonec někomu k užitku. Tedy aspoň doufám. A třeba taky něco na MMB koupím :) Ještě jednou díky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
7.4.06 12:40

Tak uspěšné prodeje i nákupy přeje......... ...........tak trochu MMB závislačka :roll: :lol: ......Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.6.13 18:54

Ahoojky holky, mam dotaz, jelikoz s tim nemam zadne zkusenosti..chci neco drazsiho koupit pres Bazos.cz a chci si to nechat zaslat tedy na dobirku..jen mam strach, ze jakmile zaplatim, ze bude v baliku neco jineho, co sem si neobjednala, jak se to pak da resit? Da se to hned vratit a posta mi zas ty penize za uhrazeni baliku vrati zpet?? :think: ja nic takhle neobjednavala a bojim se, abych nenaletela.Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101637
21.6.13 19:07

@Lindii Ne, nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
21.6.13 19:13

@Lindii Pošta ti nevrátí nic :nevim: Nenesou zodpovědnost za to, co ti někdo posílá :nevim: Jedině podat trestní oznámení pak, ale většina lidí, co naletěli, tak o peníze přišli :think:

• Citovat
  • Upravit
6806
21.6.13 19:39

Napadá mě, jen projet prodávajícího, jeho tel. číslo apod strýčkem googlem, můžeš najít špatné zkušenosti jiných…
Jen na dobírku zase málokdo chce posílat, protože druhá strana si to nepřebere a prodávající platí za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
21.6.13 20:06

Taky nakupuju přes MMB a vždy spokojená, ještě sem se nikdy nespálila, ťuk, ťuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
21.6.13 20:11

A já zase slyšela, že máš asi hodinu na to to nahlásit policii a oni popřípadě platbu zastaví a vrátí, pak jen podat trestní oznámení.. :nevim: ale nevím co je na tom pravdy..

• Citovat
  • Upravit
1196
21.6.13 20:35

@Lindii a nebo se zkus domluvit na poště, jestli bys to mohla otevřít a případně hned poslat zpět. V dnešní době podvodů by ti mohli vyhovět.
Mě nejvíc štve, že pak slušnej člověk nic neprodá, protože se všichni bojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
21.6.13 20:37
@Alka píše:
@Lindii a nebo se zkus domluvit na poště, jestli bys to mohla otevřít a případně hned poslat zpět. V dnešní době podvodů by ti mohli vyhovět.
Mě nejvíc štve, že pak slušnej člověk nic neprodá, protože se všichni bojí :roll:

myslim, že tohle možný je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
21.6.13 21:33

@Alka ja si taky myslela, ze to tak jde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...