Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hlásím se taky mezi nakupující na MMB. Jsem naprosto spokojená a hlavně před tím než platbu zašlu, tak trochu komunikuju s maminkou, od které nakupuji. A jak už psaly ostatní, je tam černá listina…
Klára
Ahoj holky.
Tak já jsem na MMB skoro závislá.I když třeba nic neobjednám tak sonduju co je nového.Jinak jsem objednávala už hodněkrát a vždy platila předem.Mě to i tak víc vyhovuje protože nemusím chodit vybírat z bankomatu.Nakoupila jsem tam i hodně nového oblečení za úplně bezkonkurenční ceny.
Všechno mi vždycky dorazilo v pořádku.Teď očekávám další balíček ![]()
Martina a Tadeášek 3m19d ze Zimňátek
Ahoj holky, mám dotaz na vás zkušené na MMB. Chci prodat zcela nový Nutrilon 1 HA, koupila jsem ho omylem místo Nutrilonu 2 HA. Je to stejná plechovka. No hlava dubová
… mohly byste mi poradit jak na to ?
PARAPLÍČKO - musíš být na MMB registrovaná, což není problém. Přihlásíš se pod reg. jménem, vpravo se objeví tvůj sloupek, ¨kde jsou tvé vzkazy, izeráty, nabídky,… Najdeš si NOVÁ INZERTNÍ FOTOGRAGIE, klikneš a vyplníš vše požadované…rubriku, název, popis, cenu, vložíš fotku, pozor je uvedena velikost, tak si ji kdyžtak nejdřív zmenši.
Potvrdíš dole a tím je to vloženo
Až ti někdo odpoví, objeví se ti to jak na MMB v rubrice ZÍSKANÉ NABÍDKY, tak ti to přijde i meilem. No a pak je to na domluvě. Rezervaci může udělat kupující nebo ty, když díš u inzerátu UPRAVIT FOTOGRAFII a zaškrtneš tam okýnko rezervace.
Jo a máš internetbanking? Abys zjistila, že to máš zaplaceno a mohla odeslat doporuč. balíček.
Snad je to troch srozumiteklé ![]()
Alenka
Aaalenkaaa: Moc děkuji za rady ohledně MMB. Napsala jsi to srozumitelně
Internetbanking mám, takže mám přehled o účtu při každém pohybu na něm. Když už jsem koupi toho Nutrilonu tak zvrzla, bude nakonec někomu k užitku. Tedy aspoň doufám. A třeba taky něco na MMB koupím
Ještě jednou díky …
Tak uspěšné prodeje i nákupy přeje......... ...........tak trochu MMB závislačka
......Alenka
Ahoojky holky, mam dotaz, jelikoz s tim nemam zadne zkusenosti..chci neco drazsiho koupit pres Bazos.cz a chci si to nechat zaslat tedy na dobirku..jen mam strach, ze jakmile zaplatim, ze bude v baliku neco jineho, co sem si neobjednala, jak se to pak da resit? Da se to hned vratit a posta mi zas ty penize za uhrazeni baliku vrati zpet??
ja nic takhle neobjednavala a bojim se, abych nenaletela.Diky za info
@Lindii Pošta ti nevrátí nic
Nenesou zodpovědnost za to, co ti někdo posílá
Jedině podat trestní oznámení pak, ale většina lidí, co naletěli, tak o peníze přišli ![]()
Napadá mě, jen projet prodávajícího, jeho tel. číslo apod strýčkem googlem, můžeš najít špatné zkušenosti jiných…
Jen na dobírku zase málokdo chce posílat, protože druhá strana si to nepřebere a prodávající platí za nic.
Taky nakupuju přes MMB a vždy spokojená, ještě sem se nikdy nespálila, ťuk, ťuk ![]()
A já zase slyšela, že máš asi hodinu na to to nahlásit policii a oni popřípadě platbu zastaví a vrátí, pak jen podat trestní oznámení..
ale nevím co je na tom pravdy..
@Lindii a nebo se zkus domluvit na poště, jestli bys to mohla otevřít a případně hned poslat zpět. V dnešní době podvodů by ti mohli vyhovět.
Mě nejvíc štve, že pak slušnej člověk nic neprodá, protože se všichni bojí ![]()
@Alka píše:
@Lindii a nebo se zkus domluvit na poště, jestli bys to mohla otevřít a případně hned poslat zpět. V dnešní době podvodů by ti mohli vyhovět.
Mě nejvíc štve, že pak slušnej člověk nic neprodá, protože se všichni bojí
myslim, že tohle možný je ![]()