Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
pokud sháníte super dětské botičky a jste z prahy zkuste obchod DPK na korunní30,praha2.Jsou tam moc fajn prodavačky a botičky jsou perfektní, vyráběné v čechách a se žirafou.mají web www.dpk.cz. ty naše stály 600,–, což jak jsem zjistila je uplně standardní cena. hezký večer
Ahojky,
já myslím, že ten obchod je ve Francouzské…leda by v Korunní udělali taky ještě jeden. Botičky jsem kupovala určo ve Francouzské ![]()
papa Veronika Adámek a Berunka Ema /VABE/
Ahoj holky,obchod je na 100% na Francuzskej 30.Mozem odporucit boticky znacky Elefanten.Konecne sa zas dovazaju a najdete ich u Deichmann.Su sice o par stoviek drahsie ale kvalita sa mi viac paci ako botky DKP aj vzhladovo sa mi viac pozdavaju.Ako prve botky mozem len odporucit.Nosila ich aj dcerka a aj teraz u syna ich lekarka pochvalovala,ze su lahucke a vhodne pre zacinajucich bezcov ![]()
Ahojky,
včera jsem tam byla (Francouzská 30) a jsem maximálně spokojená.. koupili jsme dvoje boty, lepší a pak kecky na písek, zaplatili cca 1000,–-kč a ten výběr je fakt dost slušný…Vybrali jsme si velikost botičky a pak nám prodavačka nabídla další barevné kombinace, změří nohy, sama vyzkouší a poradí…děti si mohou hrát u stolečku s hračkama…
Jediný problém je, že neberou karty…
Theo
tak to jsem se trochu sekla - omlouvám se, je to samozřejmě francouzská.