DPK dětská obuv v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
1.4.06 20:56

DPK dětská obuv v Praze

pokud sháníte super dětské botičky a jste z prahy zkuste obchod DPK na korunní30,praha2.Jsou tam moc fajn prodavačky a botičky jsou perfektní, vyráběné v čechách a se žirafou.mají web www.dpk.cz. ty naše stály 600,–, což jak jsem zjistila je uplně standardní cena. hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
1.4.06 21:56

DPK

Ahojky,

já myslím, že ten obchod je ve Francouzské…leda by v Korunní udělali taky ještě jeden. Botičky jsem kupovala určo ve Francouzské :wink:

papa Veronika Adámek a Berunka Ema /VABE/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.4.06 23:24

Ahoj holky,obchod je na 100% na Francuzskej 30.Mozem odporucit boticky znacky Elefanten.Konecne sa zas dovazaju a najdete ich u Deichmann.Su sice o par stoviek drahsie ale kvalita sa mi viac paci ako botky DKP aj vzhladovo sa mi viac pozdavaju.Ako prve botky mozem len odporucit.Nosila ich aj dcerka a aj teraz u syna ich lekarka pochvalovala,ze su lahucke a vhodne pre zacinajucich bezcov :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
2.4.06 09:39

Ahojky,
včera jsem tam byla (Francouzská 30) a jsem maximálně spokojená.. koupili jsme dvoje boty, lepší a pak kecky na písek, zaplatili cca 1000,–-kč a ten výběr je fakt dost slušný…Vybrali jsme si velikost botičky a pak nám prodavačka nabídla další barevné kombinace, změří nohy, sama vyzkouší a poradí…děti si mohou hrát u stolečku s hračkama…
Jediný problém je, že neberou karty…

Theo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.06 20:28

tak to jsem se trochu sekla - omlouvám se, je to samozřejmě francouzská.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák