Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, máte některá zkušenosti z internetovým obchodem caryfuk.cz? Mají docela slušné ceny a tak sonduji. Díky za postřehy. věrka
Veverko,
ja si od nich pred 2 tydny objednavala kocarek a prisel do 3 dnu…
Katka
Ahoj,
já mám taky jenom dobré zkušenosti. Mají tam nejlevnější hračky BRUDER.
Hana
Ahoj,
taky se přidávám. Solidní jednání, zboží přišlo vpořádku.
Andrea
Ahoj Věrko,
no před Vánoci asi dost krutě nestíhali, takže už jsem se trochu bála, jestli ty hračky pro Matýska dorazí…
Ale nakonec naštěstí dobrý…
Ale jsou opravdu hodně levní, takže jsem to riskla ještě jednou a o víkendu objednala. Snad budou rychlejší.
Docela jsem koukala, protože odrážedlo mašinka od Chicca je tam skoro o 500,– levnější než kdekoliv jinde. ![]()
Zdravíme
Hanka a Matýsek
Já s nima byla spokojená, měli opravdu nejlevnější. Jen jsem měla menší potíž při objednávání pláštěnky ke golfáčům, protože to zmršil výrobce a měla jsem menší problém to z nich vytáhnout, spíš odpovědi. Je fakt, že jsem strach už potom měla a už jsem jim i vyhrožovala soudem a hned to pak dorazilo:)
Ale kočár dorazil v poho a rychle a autosedačka taky.
GaB
Díky holky, objednala jsem si u nich golfáče, tak vám když tak pak písnu jak jsem dopadla. Pěkný den věrka
Já od nich objednávala fusak,přišel v pořádku,ale trvalo to skoro 3 týdny.Vím,mají napsáno,že lhůta na dodání zboží je až 3 týdny,ale já jsem z jiných obchodů zvyklá na rychlejší doručení.
Já mám zatím nejlepší zkušenost s www.detskydum.cz
Dnes jsem jim zadala na jejich online formulář dotaz, kdy mi po objednání příjde kočár Twister a zatím žádná odpo, takže nevím, co si o nich mám myslet?
No nevim, ale musíš si uvědomit, že zas nejsi jedinej zákazník. Je fakt, že mi taky psali, že se moc omlouvají, že neodpovídají, ale že jsou dost vytížení. Znam to, p racovala jsem ve firmě, která takhle distribuovala a stavěla pc a bylo to stejný, prostě fofr a vyřizujou, jak rychle jen to jde. Dej jim den dva a pak jim písni znovu. Já je uháněla, když to všechno trvalo přes měsíc, kdy neodpovídali. Tím neříkám čekej měsíc, ale nečekej, že napíšeš a oni hned odepíšou. Tak to funguje většinou
GaB
Ahoj, já jsem u nich objednával před Vánocema (no v půlce listopadu
) hračky.Objednávku mi potvrdili a po 3 týdnech, kdy jsem čekala, mi zavolali,že nemají tu nejdražší (a nejdůležitější) věc, tak jestli to chci.
Opravdu mě naštvali, protože jsem týden před Vánocema lítala po obchodech a sháněla dárky pro kluky…
Teď jsem objednávala skluzavku na Ostrově pokladů a za 2 dny jsem ji měla doma. ![]()
ahoj ja odsud koupila jidelni zidlicku,pokud jsi blizko brna tak si muzes zbozi vyzvednout na pobocce a nemusis platit postovne.mam zatim dobre zkusenosti.
Ahojky
taky jen samé dobré zkušenosti. Když něco není, tak se se mnou zkontaktovali a domluvily jsme se na alternativě.
Ivulka
ahoj holky, tak jsem právě objednala TWISTER golfky a jsem zvědavá jak brzy příjdou. Takže někdy zas odepíšu, podle toho jak budu spokojená? ![]()
Jedině pozitivní zkušenosti. Objednávala jsem oblečení, hračky i golfáče, vše přišlo během dvou nebo tří dnů. A objednávala jsem to u nich práve proto, že to bylo zdaleka nejlevnější.
IvaPe