Caryfuk.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
13.4.06 10:11

No tak nevím, mám už týden objednaný kočárek Cam Portofino, dopravu sem si dala PPL, aby došel fakt rychle a vůbec nic se neděje. Včera jsem jim i ráno psala online,kdy mi jej cca pošlou a ani se mi neozvali, tak jsem zatím docela zklamaná. Teď na vikend jedem do Liberce, takže nás čeká balení, 3 děti do auta a kočárek, tak se budem muset zase mordovat s tím naším velkým. Máme felicii a je to na body, musíme sundavat i kolečka. Chjó :cry: věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.4.06 10:36

cARYFUK NEKOMUNIKUJE?

Já mám ten samý problém, taky jsem už chtěla o víkendu vyrazit s novým golfáčem k našim, ale taky se mi vůbec neozývají. Chtěla jsem vědět,zda je kočár a na skladě, a nic. Tak jsem ho objednala a zároveň znovu se dotázala a taky nic!!! Jsem ochotná i změnit barvu jen ať už mi ho pošlou. Taky přes PPL a tak sedím doma a kontroluji maila. Asi tam napíšu nebo zavolám, chci jen vědět, zda ten kočár a barvu mají skladem. Takže HEZKÉ VELIKONOCE s velkým kočárem do auta.

• Citovat
  • Upravit
327
13.4.06 14:08

Tak holky,dnes mě z obchodu tel.zkontaktovali, kočár mají ale dražší,ale ne zas tak o moc. A domluvili jsme se a přijde prý v úterý. věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
13.4.06 15:05

Nákupy z CARYFUKu

AHoj holky, tak jsem tam kvůli těm golfkámTwister volala a řekli, že to poslali, tak snad zítra. Zatím jsem nedostala upozornění mailem, tak uvidíme. Snad na Svátky už vyrazíme s novým kočárem a v autě bude dost místa.

• Citovat
  • Upravit
327
18.4.06 16:44

Tak hlásím, že kočárek mám doma a v pohodě. Takže také vřele doporučuji. A pokud některá budete chtít hračky, tak jsem včera objednávala z netového obchodu dino.cz a dnes mi dorazil email, že mi to zítra PPL doveze. věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.4.06 23:08

Ahoj,
já jsem si z Caryfuka objednávala kočár, který ¨šel špatně sehnat¨- nebyl ještě dovezen do ČR. Po 3- týdenní lhůtě mi paní z e-shopu napsala, že se moc omlouvá a popsala situaci + nabídla nejpodobnější kočár. Naštěstí se še vyřídilo do týdne a dnes kočárek dorazil. Dokonce jim výrobce dodal jen tři kusy místo 14, ale brali to poctivě podle pořadí, kdy si kdo objednal, takže jsem se vešla do limitu :wink: (obratem ruky by ho prodali dráž).
S jejich službami jsem tedy moc spokojená.

Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
21.4.06 23:16

Tak jak vidím,Ćáryfuk jedná solidně a zboží vždy dodá,ale trvá jim to děsně dlouho!!!!!!!!!!!!
Před týdnem jsem jim psala e-mail,zda mají mnou požadovaný kočárek na skladě a kdy by byli schopni mi ho eventuelně poslat.Dodnes nemám odpověď,ale kočárek už ano,v úterý jsem ho objednala jinde a dnes přišel,komunikace byla bezvadná.
Já už prostě s Čáryfukem skončila,ač mají skvělé ceny,čekání mě nebaví :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
22.4.06 18:29

Ahojky,
já se jich musím zastat. Ten můj kočár nebyl v žádném obchodě v ČR - teprve ho dovezli a druhý den byl u mě doma. Tak tak :)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.5.06 10:49

Taky s nima mám jen dobré zkušenosti. Objednávali jsme od nich autosedačku a nějaké oblečení a vše přišlo velmi rychle a v pořádku za super ceny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.5.06 21:13

Ahoj holky,

tak se přidávám ke spokojeným zákaznicím tohoto obchodu. Objednávala jsem věci pro mimi na koupání, přebalování, babyvak…ceny opravdu jedny z nejlevnějších :wink: . Včera mi po 10 dnech dorazila autosedačka s hračkou, všechno opět v pořádku! Akorát nedávají vědět e-mailem, že zboží odesílají jako v jiných e-schopech, což mi trošku vadí, ale při nezastižení doma, je zboží zase na poště…

Dolfinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
18.5.06 21:24

Ahoj všem :-)

Jak jsem psala už dřív v této diskuzi, objednávala jsem u čáryfuka už několikrát a vždycky dodání trvalo déle, než uvádějí. Navíc bez jakýchkoliv informací. I ta poslední objednávka byla nakonec problémová - až měsíc po objednání a zaplacení se ukázalo, že hračku, kterou měl Matýsek dostat k narozeninám prostě nemají. A zjistila jsem to týden před těmi narozeninami. :-( Ceny mají sice téměř nejlepší, ale komunikace vázne, což je škoda. Musím říct, že už si u nich asi netroufnu něco objednávat…

Hanka

PS: A to odrážedlo od Chicca Matýsek nakonec přece jen dostal, podařilo se mi ho sehnat jinde a dokonce ještě levnější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.5.06 21:34

tak ja jsem mela stesti,ze jsem si to pres net objednala ale vyzvedal na prodejne v brne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
24.5.06 07:34

cau holky ja bych si chtela take u caryfuka obednat kocarek,Ale prenyslela jsem spis ze bych si to obednala telefonicky nez pres net abych mela jistotu a take bych se chtela zeptat da se to obednat aby mi to dovezl kuryr primo do domu.A platili jste za dopravu kdyz je obednavka nad 2500kc?? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
24.5.06 07:51

miselinko, neřekla bych, že způsob objednání má vliv na délku čekání na objednané zboží… jojo, taky jsem to vždycky objednávala jako doručení kurýrem, to nebyl problém a při vyšší částce je to opravdu zadarmo. :-)

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
24.5.06 07:56

a platim to primu mu az mi to doveze?Nebo predem?Nevim jestli to ma vliv ale ja bych se snima radeji domluvila telefonicky :D Je fakt ze pres ten internet je to take rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák