Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No tak nevím, mám už týden objednaný kočárek Cam Portofino, dopravu sem si dala PPL, aby došel fakt rychle a vůbec nic se neděje. Včera jsem jim i ráno psala online,kdy mi jej cca pošlou a ani se mi neozvali, tak jsem zatím docela zklamaná. Teď na vikend jedem do Liberce, takže nás čeká balení, 3 děti do auta a kočárek, tak se budem muset zase mordovat s tím naším velkým. Máme felicii a je to na body, musíme sundavat i kolečka. Chjó
věrka
Já mám ten samý problém, taky jsem už chtěla o víkendu vyrazit s novým golfáčem k našim, ale taky se mi vůbec neozývají. Chtěla jsem vědět,zda je kočár a na skladě, a nic. Tak jsem ho objednala a zároveň znovu se dotázala a taky nic!!! Jsem ochotná i změnit barvu jen ať už mi ho pošlou. Taky přes PPL a tak sedím doma a kontroluji maila. Asi tam napíšu nebo zavolám, chci jen vědět, zda ten kočár a barvu mají skladem. Takže HEZKÉ VELIKONOCE s velkým kočárem do auta.
Tak holky,dnes mě z obchodu tel.zkontaktovali, kočár mají ale dražší,ale ne zas tak o moc. A domluvili jsme se a přijde prý v úterý. věrka
AHoj holky, tak jsem tam kvůli těm golfkámTwister volala a řekli, že to poslali, tak snad zítra. Zatím jsem nedostala upozornění mailem, tak uvidíme. Snad na Svátky už vyrazíme s novým kočárem a v autě bude dost místa.
Tak hlásím, že kočárek mám doma a v pohodě. Takže také vřele doporučuji. A pokud některá budete chtít hračky, tak jsem včera objednávala z netového obchodu dino.cz a dnes mi dorazil email, že mi to zítra PPL doveze. věrka
Ahoj,
já jsem si z Caryfuka objednávala kočár, který ¨šel špatně sehnat¨- nebyl ještě dovezen do ČR. Po 3- týdenní lhůtě mi paní z e-shopu napsala, že se moc omlouvá a popsala situaci + nabídla nejpodobnější kočár. Naštěstí se še vyřídilo do týdne a dnes kočárek dorazil. Dokonce jim výrobce dodal jen tři kusy místo 14, ale brali to poctivě podle pořadí, kdy si kdo objednal, takže jsem se vešla do limitu
(obratem ruky by ho prodali dráž).
S jejich službami jsem tedy moc spokojená.
Bubu
Tak jak vidím,Ćáryfuk jedná solidně a zboží vždy dodá,ale trvá jim to děsně dlouho!!!!!!!!!!!!
Před týdnem jsem jim psala e-mail,zda mají mnou požadovaný kočárek na skladě a kdy by byli schopni mi ho eventuelně poslat.Dodnes nemám odpověď,ale kočárek už ano,v úterý jsem ho objednala jinde a dnes přišel,komunikace byla bezvadná.
Já už prostě s Čáryfukem skončila,ač mají skvělé ceny,čekání mě nebaví ![]()
Ahojky,
já se jich musím zastat. Ten můj kočár nebyl v žádném obchodě v ČR - teprve ho dovezli a druhý den byl u mě doma. Tak tak ![]()
Bubu
Taky s nima mám jen dobré zkušenosti. Objednávali jsme od nich autosedačku a nějaké oblečení a vše přišlo velmi rychle a v pořádku za super ceny ![]()
Ahoj holky,
tak se přidávám ke spokojeným zákaznicím tohoto obchodu. Objednávala jsem věci pro mimi na koupání, přebalování, babyvak…ceny opravdu jedny z nejlevnějších
. Včera mi po 10 dnech dorazila autosedačka s hračkou, všechno opět v pořádku! Akorát nedávají vědět e-mailem, že zboží odesílají jako v jiných e-schopech, což mi trošku vadí, ale při nezastižení doma, je zboží zase na poště…
Dolfinka
Ahoj všem ![]()
Jak jsem psala už dřív v této diskuzi, objednávala jsem u čáryfuka už několikrát a vždycky dodání trvalo déle, než uvádějí. Navíc bez jakýchkoliv informací. I ta poslední objednávka byla nakonec problémová - až měsíc po objednání a zaplacení se ukázalo, že hračku, kterou měl Matýsek dostat k narozeninám prostě nemají. A zjistila jsem to týden před těmi narozeninami.
Ceny mají sice téměř nejlepší, ale komunikace vázne, což je škoda. Musím říct, že už si u nich asi netroufnu něco objednávat…
Hanka
PS: A to odrážedlo od Chicca Matýsek nakonec přece jen dostal, podařilo se mi ho sehnat jinde a dokonce ještě levnější. ![]()
tak ja jsem mela stesti,ze jsem si to pres net objednala ale vyzvedal na prodejne v brne.
cau holky ja bych si chtela take u caryfuka obednat kocarek,Ale prenyslela jsem spis ze bych si to obednala telefonicky nez pres net abych mela jistotu a take bych se chtela zeptat da se to obednat aby mi to dovezl kuryr primo do domu.A platili jste za dopravu kdyz je obednavka nad 2500kc??
![]()
miselinko, neřekla bych, že způsob objednání má vliv na délku čekání na objednané zboží… jojo, taky jsem to vždycky objednávala jako doručení kurýrem, to nebyl problém a při vyšší částce je to opravdu zadarmo. ![]()
Hanka
a platim to primu mu az mi to doveze?Nebo predem?Nevim jestli to ma vliv ale ja bych se snima radeji domluvila telefonicky
Je fakt ze pres ten internet je to take rychle ![]()