Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
já to platila převodem, jinak myslím, že se to dá platit i přímo při doručení.
H.
Ahoj Miselinko, i ostatní ! !
Tak má kolegyně ze srpňátek. Já minulý týden TELEFONICKKY , kontaktovala Čáryfuka a chtěla vědět, kdy jsou schopni dodat kočárek Inglesina Trilogy s podvozkem Ergo Bike + autosedačku. Paní mi řekla, že zboží není na skadě a budou ho objednávat z Itálie, ať počítám min. 4 týdny. To mi nevadilo, do srpna času dost. Tak jsem jej ve středu 17.5. objednala. A jaké bylo mé překvapení, když v mi v pátek přišel email, že v pondělí budu mít všechno doma
. A opravdu, PPL spolehlivě, na čas, jak se předem se mnou řidič domluvil, kočár dovezl. Platila jsem jemu až na místě, faktura byla v krabici. A mimochodem, také cena byla nejlepší, jakou jsem v okolí našla a to jsem několik prodejců oslovila emailem, naštěstí mi všichni odpověděli.
Já Čáryfuk doporučuji
![]()
cau Polin,tak to jsem rada ja bych tam prave chtela tenhle kocarek http://www.caryfuk.cz/…yobrazek.php?… strasne moc se mi libi fakt nadhernej.Jenze jsem takhle nic jeste neobednavala.Ja se prave bala aby to nebyla pladba predem protoze bych to chtela nejdriv videt nez to zaplatim.Tak jsem zvedava dik moc ![]()
Ahoj Miselinko, já taky objednávala poprvé a taky z Čáryfuka. Přišlo to za 2dny a platila jsem až řidiči při dodání domů. Taky jsem na netu mohla sledovat, kde zrovna se můj balík v PPL nachází.Moje první zkušenost s internet.nákupem je skvělá. Takže mohu Čaryfuka jen doporučit a mají i příjemné jednání po telefonu.
Tak včera jsem si objednala z Čáryfuka židličku + nějaké drobnosti.Dám vědět,jak jsem dopadla.Trošku se bojím,protože na mé dotazy po e-mailu jsem ani po týdnu nedostala žádnou odpověď,byla jsem ochotná zvolit potah židličky,který mají na skladě,aby tu byla co nejdřív,ale bohužel,nebylo se s kým domluvit
Tak mi držte pěsti ![]()
MarketaD: Před asi 2 měsíci jsem si tam objednala zboží, po asi 3 týdnech (na email žádná odpoveď a to jsem chtěla do objednávky přidat zboží
) jsem je volala na číslo, co mají na stránkách - dozvěděla jsem se, že to nemají a ještě asi měsíc mít nebudou
, to se mi teda nelíbilo, no nicméně jsem to potřebovala tak jsem si nechala poslat alternativu (stálo to víc
)
Mám takový pocit, jestli to nedělají schválně. Zákazníka nalákají na nějaké zboží za dobrou cenu a po dlouhém čekání řeknou, že to nemají a nabídnou alternativní, které už zase tak výhodné není,. Když už se na to tak dlouho čeká, tak v s tím asi většina souhlasí.
Máte někdo podobnou zkušenost??? V jednom příspěvku si myslím, že už tady podobná situace byla popsaná…
Sendy
PS: Jako psala HanaZana: S Čáryfukem jsem skončila. Cena původně objednaného zboží byla super, ale po změně už úplně normální jako jinde a ještě ke všemu to čekání (37 dní
)
Tak jsem to trošku popohnala telefonem
A hned ten den předali balík PPL a teď už si ho sleduji na netu,v pondělí by měl dorazit,tak snad jo
Vázne komunikace e-mailem,asi jsou zavalení prací.
Tak musím napsat,že v pondělí,přesně jak slíbíli židlička a ostatní drobnosti dorazily.Po mých zkušenostech bych ale cca den po objednání pro jistotu kontaktovala telefonicky a zeptala se,zda je dodávka kompletní a kdy dorazí.To kdybych udělala hned,mám ji doma za 3 dny.Naopak kdybych nezavolala,budu zřejmě čekat dlouho,protože u jedné položky neměli na netu velikost a počítač jim to automaticky odloží a nebere ohled na poznámku,kterou jsem v objednávce uvedla ![]()