Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj holky,musím vám napsat,jak kupujeme několik dnů dětskou židli.Po dlouhém zvažování jsme vybrali Chicco Polly,ale potah Manhattan v Brně jsme nesehnali.Tak jsme se uchýlili k nákupu přes obchod dětičky.cz v Pardubicích,kde mi ochotně sdělili,že židli mají a obratem posílají,to bylo minulý čtvrtek,takže v pátek ráno ji mám doma.Nemohli jsme se dočkat,hlavně synek,který již chtěl zkoušet první příkrmy,představa radostného víkendu v židli ovšem ztroskotala,nevadí,venku bylo hezky,tak jsme to přežili.V pondělí zas nic,tak tam volám,paní v obchodě překvapená,že ji ještě nemáme,pak volala číslo zásilky,kterou opravdu hned odeslali,ať zjistím na rozvozu,kde vězí.Volám na rozvoz,slečna evidentně probuzená ze zimního spánku unaveným hlasem sděluje,že ji dovezou v úterý.Na můj dotaz pročaž teď,že zásilka spočívá na pobočce v Hradci.Tak čekám dnes,odpoledne mám bohužel tř.schůzky,kámoška s dítětem objíždí kolem,peníze nachystané na stole pro dceru,která se už už vrátí ze školy a židli snad převezme.volá řidič,že židlui veze,kde jsme,proč na něj nečekáme.dcera přijíždí ze školy,řidič říká,že 10 min.na ni čekat nebude a odjíždí.Kolega prý možná přijede se židlí zítra.Mám čekat celé odpoledne,prý se objeví.Co myslíte,dočkáme se židle?Možná někdy ,já se ale obávám,že při našem štěstí vybalíme židli s potahem,který mají všude v Brně a budem ji ještě muset poslat zpět.Naštvanej Wingec a Hynýsek.
Opravdu Ti rozumím, nesnáším průtahy!! Ještě když Tě navnadí, že to bude druhý den, potom to vázne, jsi nucená dělat různá organizační opatření, apod. Ale ta židlička za to stojí, je skvělá!!, mám ji z kolekce 2005 a zatím jsem na ní nenašla chybu / a to je u mne - rejpalky - vzácné/!
Tak to tě lituju, já taky nemám ráda čekání a ještě takhle vybuzené!
. Jen bych měla malou technickou poznámku: Asi bys měla svůj rozhořčený příspěvek přejmenovat na název té spediční firmy (pokud to tedy nevozí sám obchod dětičky.cz), protože takhle to vypadá na špatnou zkušenost s obchodem, ale tam viditelně nezaspali!
Tak hodně zdaru, ať se předání konečně povede!
No, pokud jsou jako jiné firmy, tak to je PPL a jestli se mýlím tak se PPLku omlouvám …
Popravdě - proto si nechávám všechno posílat přes Českou poštu, je to sice delší, ale na tu poštu si pro to mohu kdykoliv zajít a nemusím trčet doma a čekat kdy se zásilková služba uráčí přijet
… taky jsem to vyzkoušela a to dohánění se vzájemně mě prostě nebavilo.
omlouvám se jestli jsem poškodila název firmy,chyba opravdu není na jejich straně.nicméně dnes prý přijedou.napíšu jak to dopadlo.dnes se mi zdálo,že přijeli a místo židle jsem vybalila plyšové autíčko,v tom bych synka těžko nakrmila.
tak holky,židličku už máme doma,dokonce je to opravdu ten potah,co jsme chtěli,takže všechno dopadlo dobře,pán od zásilkové služby cestou k nám ztratil kolo na autě,ještě že se mu nic nestalo.ze židle jsme nadšení,zejména malej.ahojky