Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jaké máte zkušenosti s tímto výrobcem? Já zatím ty nejhorší. Od 20.3. mám objednaný a zapalcený šátek. Ač uvádějí dodací termín 14 dní tak ho nedokážou dodržet. Po 14 dnech jsem jim psala a volali že se omlouvají, že měli problém s barvírnou a že ho pošlou následující týden. Ano může se stát, ale mají upozornit zákazníka sami, navíc když šátek již zaplatil. Když se opět nic nedělo, tak manžel jim psal jestli slib dodrželi. Volali znovu že zase nějaký jiný problém, ale že zítra předávají šátek dopravci (PPL). To bylo minulé úterý a dnes v úterý šátek stále nemám. Upozorním že PPL má termín doručení do 18. 00 následujícího dne od podání zásilky. Včera jim manžel opět psal, ale už asi neodpovídají.
Ahoj,
ja si nemuzu stezovat, jejich pristup byl super, ale je fakt, ze satek jsem kupovala pred vic jak dvema lety. Ted na jare ho objednavala kamaradka a mela stejny problem, hodne se to zdrzelo, ale uz ho ma. Jinak co se tyce satku, patri k tem nejlepsim, po dvou letech pouzivani (a prvnim trictvrte roce skoro nepretrzitym) vypada jako novy, tak je dost skoda, jestli tomu kazi povest takovym zpusobem
Doufam, ze se brzo dockas!
já si ho teda objednala prostřednictvím kamenného obchodu, už si to přesně nepamatuji, ale trvalo to taky cca 3-4 týdny. Jela jsem si pro něj den před porodem:) škoda, že mají takové problémy, protože je jinak fakt super. Tak přeju, at už brzy dorazí a at ho krásně s mimískem užijete:)
K.
Mám stejnou zkušenost jako Asha. Před více jak dvěma lety byl servis dokonalý. Šátek přišel tak jak slibovali a nebyl žádný problém. Stejně tak souhlasím i s jeho kvalitou.
Maky
No my jsme s nima vlastne taky meli problem, ze to trvalo dyl. Ale protoze jsme ho objednavali pred porodem, tak to zas tak nevadilo.
Tenkrat tvrdili, ze ma manzelka pred porodem a manzel snad zlomenou ruku.
Maji toho hodne. To bude to.
Uhanejte je a uhanejte. oni si pospisi.
Kamaradka si satek objednala pred dvema tydny. Tak se ji schvalne zeptam, jak to u ni probiha.
Já sice s internetovým obchodem zkušenost nemám, ale s kvalitou šátku Vatanai ano, je super, krásně drží tvar i barvy a to se toho něco natahal, mám ho asi od týdne po porodu, ale nosit jsem začala až asi 5týdnech, takže času bylo dost
pa Mia
já mám zkušenosti bezvadné, do 14 dní šátek přišel, naopak s PPL poslední dobou srašné, ale to je na jinou diskuzi
Šátek je supr ![]()
Ahoj holky,
zkušenost mám dobrou,šátek jsem objednávala vloni,přišel do 14 dnů.Bohužel ho vůbec nepoužívám,takže ho nabízím k prodeji.Je modrý,4,5 metru dlouhý.Jesli máte některá zájem,tak se ozvěte.
Vlaďka z Letních miminek
Tak jsem se kamaradky ptala. Dneska satek dosel a dodali ho do 14ti dni.
Ahoj holky, tak my máme taky špatnou zkušenost. Obědnávali jsme asi tak před půl rokem a trvalo to šíleně dlouho. 14 dnů fakt nehrozilo a mám pocit, že to byl měsíc, než dorazil. Hrozně mě to štvalo navíc mi nebyli schopni sami zavolat a oznámit co se dějě, na e-mail nepřišla žádná odpověď a tak jsem tam musela pořád sama volat. Navíc ani druhý domluvený termín nedodrželi. Takže toť mé zkušenosti a mrzí mě, že má kromě nás špatnou zkušenost spoustu dalších maminek.
Kitten
Tak šátek dorazil v pátek. Pan majitel se omlouval, že spletl štítky a balíky ležely na PPLce čtyři dny. Tak že si je vzal zase zpět, všechny rozbalil a vložil do nich jako omluvenku dárek. Láhev SIGG. Jenže v balíku nebyla..:o))
Hlavně že je doma šátek.
tak treba my mame problem taky… satek jsem objednala a zaplatila pred vice nez 3 tydny a stale nic. zacinam byt dost netrpeliva protoze moje 4mesicni mimino byva v kocarku dost nespokojene a chce cim dal casteji nosit, mala v jedne ruce a kocarek v druhe neni nic moc … takze uz aby byl tu ![]()
Ahoj, tak jak vidno, nic se nezměnilo. Přidávám se i já. Když mi nepřišly pokyny k platbě, začala jsem se připomínat. Po mailu žádná odpověď, začala jsem tedy zkoušet telefonní kontakty. Asi napotřetí jsem se dovolala a pán se omlouval, že jsou na prázdninách se špatným přístupem k mailu (to jde ale oznámit na www stránkách jako dočasnou prodlouženou dobu dodání, nebo dočasně mimo provoz, ne?). Pokyny k platbě přišly za několik dní (cca 2 nebo 3 týdny od objednání). Zaplatila jsem obratem 2,5 tis. Kč a od té doby šátek ještě nemám (objednala jsem 12.2., dnes je 20.3.). Na maily nereagují…