Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vždyť se vůbec nemusíte potkat, pošleš podklady mailem, ona tobě pošle přiznání a přehledy.
@Anonymní píše:
Dobrý den, zatím jsem nenašla požadované, tak to zkusím tady. Nenašel by se zde někdo, kdo dělá daňová přiznání - v Příbrami? Mám paní v Berouně, ale vzhledem k současným opatřením asi bude lepší někdo v místě bydliště![]()
Já sama se v těch formulářích ztrácím
Děkuji, a hezký den
Tvoje paní účetní nepoužívá PC, e-mail, tiskárnu a ty nemáš ani chytrý telefon na ofocení dokladů? Potkat se přeci vůbec nemusíte. Jinak účetní za klienty jezdit můžou.
Pokud nemáš dokladů plnou krabici od bot nebo víc, tak se dá poslat vše mailem a účetní si s tím poradí.
Díky za rady. To mě, samozřejmě, napadlo. Nějak se s ní domluvím. Jde o to, že já i ona radši vše vyřizujeme osobně. Přijde mi to jednodušší a přehlednější. Ale nic jiného než přes techniku nezbývá
![]()
Dobrý den, zatím jsem nenašla požadované, tak to zkusím tady. Nenašel by se zde někdo, kdo dělá daňová přiznání - v Příbrami? Mám paní v Berouně, ale vzhledem k současným opatřením asi bude lepší někdo v místě bydliště
Já sama se v těch formulářích ztrácím
Děkuji, a hezký den