Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 píše:
Ne, nemam, nechci ji. Nechci mit povinnosti navic, ktere se k jejimu vlastnictví vážou.
Jako třeba? Možná tedy máme povinnosti, které neplníme, o žádných nevím.
@Michelle_M píše:
Já už jsem uvažovala, že si ji zřídím, ale nejsem si jistá, jak je to s posíláním příloh, když chci poslat něco, co mám v papírové formě. Nevíš náhodou, jestli stačí normálně doma naskenovat a nebo s tím musím letět někam, kde mi to jakoby ověří? Používala jsem DS v práci a docela hodně, výrazně nám to šetřilo především peníze za poštovné, místo posílání obálek s dodejkou s červeným nebo modrým pruhem. Komunikovali jsme hlavě s exekutory, ale i institucemi jako finančák, městské úřady, zdravotní pojišťovny, sociálka… a vše jsem jen obyčejně skenovala v kanceláři, úředně ověřené byly jen ty papírové dokumenty. Nikdy s tím nebyl problém, ale nevím, jestli se to za ty roky třeba nějak nezměnilo.
no jasně, naskenuju, převedu do pdf a pošlu jako přílohu, stejně jako v mailu. Ted s exekutory nemám zkušenost, ale finančák, vzp, sociálka, celníci.
@Šáruší píše:
no jasně, naskenuju, převedu do pdf a pošlu jako přílohu, stejně jako v mailu. Ted s exekutory nemám zkušenost, ale finančák, vzp, sociálka, celníci.
Super, děkuju, tak to do toho asi půjdu ![]()