Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přesně, odpočítat si může jen manželku. Ale pokud si malého neodepisuje každý měsíc, tak může teď v přiznání jeho.
Jde to jen na manželku, né na přítulnici
dítě si napsat může ![]()
Holky, a muj mi volal ze mu sefka donese do prace papiry a ze musime vyplnit ze zijeme spolu. Bude v tech papirech i nejaka kolonka kde napisem toho prcka? A nevite kolik se tak vyplaci?
„Nemanželku“ si uplatnit nemůže, vyživované dítě žijící ve společné domácnosti ano a to asi chtějí v jeho práci potvrdit.
Tady co se výše slevy týká http://wiki.aktualne.centrum.cz/…-zvyhodneni/
Chtěla bych poprosit o radu, na přední straně je hned nahoře uvedeno Finančnímu úřadu pro a Územní pracoviště v, pro.
Jakým způsobem to mám vyplnit? Fin. úřad mám v České Lípě. Liberecký kraj.
Nebude to tedy FU v České Lípě?
Zrovna tohle bych moc neresil, jsou tam dulezitejsi polozky.
@Anabellkaa Finanční úřad pro Liberecký kraj, územní pracoviště v České Lípě.
Formular stejne v tech rozbalovacich okenkach nedovoli zadat cokoli.
Takze nahore jsou kraje a jine celky a dle toho se teprve zpristupni jednotlive FU.
@Ivan PPZ To je pravda, ale jsou lidé, kteří vyplňují i papírové formuláře!
HUPPPS.
Omluva. Vubec jsem nepripustil, ze to dost lidi vypisuje na papirovy formular
. Moje chyba.
Vyhoda toho pdf (idealne primo z MFCR) je, ze to rovnou i pocita.
@Hanula1212 píše:
@Anabellkaa Finanční úřad pro Liberecký kraj, územní pracoviště v České Lípě.
Díky moc. Jj, někteří vyplňujeme papírově ![]()
Jojo, ale jak píše @Ivan PPZ, nejlepší jsou formuláře přímo na finanční správě, nemusíte řešit výpočty ![]()
Já už nepoužívám nic jiného než formuláře. Ke stažení jsou např na finance.cz nebo měšec. cz. S nimi trvá vyplnění takového přiznání jen pár minut. žádná kalkulačka nic
Potřebuji poradit s danovým přiznáním, sama se v tom moc nevyznám. Po škole jsem byla rok nezaměstnaná, a pak nastoupila na rodičák. Ten pobírám stále. Může si přítel i mě zavést do danového přiznání nebo jen dítě? mimochodem manželé nejsme. A zdali by jste napsali cca kolik by nám vrátili. Děkuji moc