Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak kde. Plazma kolem litru, vejca 5-20… No a ledvina nebo tak, tak to leda na černým trhu, hádám že 30 a víc by z toho kápnout mohlo… ![]()
Jo akorát dárce = darovat = daruje se zdarma. Tady se spíš bavíme o placeným „darování“, tedy technicky vzato o prodeji
@jancik.1500 píše:
Ledvina? Zase neblbni![]()
Tak jedna by přece stačit mohla, to utáhne
Nebo přemýšlím, co se dá ještě zpeněžit…
Tak nechci bazírovat na sémantice, ale ty nechceš darovat, ale prodat, že. Za plazmu dostaneš čtyři stovky, za vajíčka v soukromých CARech až 12 tisíc, ale je to náročná procedura.
Nic dalšího „darovat“ za prachy nemůžeš, to by byl obchod s orgány. I ty prachy co dostaneš za pazmu a vajíéčka jsou jakože „náhrady“.
Když jsem se zajímala o vajíčka, tak to bylo 20 000, ale to nebude za týden, že??? A plazma bávala tady 500 kč za odběr…
Jinak mě nic nenpadá, kdyby to bylo tak jednoduché…
@jancik.1500 píše:
Přemýšlela jsem o těch vajíčkách, dítě už další stejně nechci
I kdybys chtěla, vajec máš tolik, že i kdybys rodila každej rok trojčata, stejně j nikdy nevypotřebuješ všechny ![]()
@Seizdra Ale to musim být asi nekuřačka co?
No ne asi ale určitě
Jinak zdravá jsme zadny nemoci jsem kromě angíny neměla a jsme po jednom porodu ![]()
@Seizdra píše:
Jak kde. Plazma kolem litru, vejca 5-20… No a ledvina nebo tak, tak to leda na černým trhu, hádám že 30 a víc by z toho kápnout mohlo…
Darcovstvi ledviny se pohybuje v radech sta tisicu.Za 30 by do toho nikdo nesel
i kdyz nekde buh vi kde asi ano.
@Eemii píše:
Darcovstvi ledviny se pohybuje v radech sta tisicu.Za 30 by do toho nikdo neseli kdyz nekde buh vi kde asi ano.
Kůůůrňa, to daruju 5× a máme zaplacenou hypo!!
Doroste, doufám???
![]()
Právě ted jsme na dluhu 17tis :-/ Prostě potrebuju penízky ale nevim kde je jináč sehnat..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Čau ženský..rovnou k věci..Ocitly jsme se ve finanční tísni a chtěla bych něco darovat..plazmu, vajíčka, cokoliv…Jaká je odměna..nevíte někdo?