Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kde se prodává taková ledvina? Potřebujem novou střechu - dá mi to tak 300 tis.?
![]()
@avm3 píše:
Taky čekám, kdy zasáhnou![]()
![]()
No já konstruktivně odpověděla na dotaz - cokoli se dá prodat, ledvina k tomu patří… A teď koukám, že ledvina i 800 tisíc.. Wow.. Za kousek masa… ![]()
@jancik.1500 píše:
Nevim, prostě to tak je a cítim to tak, máš s tím snad problém?
Nemám, proč?
Jenom se ptám, co je v tom za logiku… ![]()
@Almira-Alm píše:Čučni… http://ustecky.denik.cz/…0120828.html
Kde se prodává taková ledvina? Potřebujem novou střechu - dá mi to tak 300 tis.?![]()
@Seizdra píše:
No já konstruktivně odpověděla na dotaz - cokoli se dá prodat, ledvina k tomu patří… A teď koukám, že ledvina i 800 tisíc.. Wow.. Za kousek masa…
@jancik.1500 17 tis nic není-není lepší si zkusit vyjednat nějaký mírný splátkový kalendář? jako pokud jste na tom moc špatně, tak jednorázově zaplatit a za měsíc najet do nových dluhů…to by pak nic neřešilo. Jinak ty vajíčka jsou asi nejvýnosnější, ale to by ti řekli v nějakým CARu, kolik by to bylo. Jinak s dalším případným těhotenstvím to nijak nesouvisí, kdybys časem chtěla další dítě, tak bys samozřejmě mohla, máš jich opravdu moc…(je to podobný jako se spermiema
,tam darování-prodej taky nemá vliv na další početí - to by chlap třeba taky mohl ne?)
Jinak se přikláním spíše k systémovému řešení situace, tj postarat se aby dluhy nenarůstaly, ale klesaly
@Malá Mia píše:
Tak proč nedaruje on sperma? On má dluhy a ty do sebe budeš rvát hormony, píchat si injekce a podstupovat bolestivé zákroky při odběru vajíček?
Na sperma jsou myslím vysoký požadavky… Jako vzdělání, množství (ne ejakulátu, ale schopných jednotlivců) a tak… To asi nebude jenom tak (i když kdo ví…)
Jeste me napadlo, ze pokud nejsi vdana, tak se vdat za penize za nekoho, kdo shani trvaly pobyt ![]()
@K.Black píše:už mám vedlejšák pro pana Blacka
No já toho mýmu taky přednesu návrh… Přece jen, 800 papírů není snad ani za náhradní mateřství a defacto to je chvilková záležitost, netrvá to 9 měsíců, že… ![]()
@Malá Mia píše:
Tak proč nedaruje on sperma? On má dluhy a ty do sebe budeš rvát hormony, píchat si injekce a podstupovat bolestivé zákroky při odběru vajíček?
No jo jenže za spermie je odměna tak 500,– ![]()
@Seizdra Hmm jenže já si tu střechu chci užít.. Ne že skončímv base a ještě bez ledviny.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat