Dárce čehokoliv - finanční tíseň

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Malá Mia
4.4.13 13:46
@jancik.1500 píše:
On má vlastně dluhy přítel, ne já, ale to je jedno, cigára v tom urcite nejsou ;)

Tak proč nedaruje on sperma? On má dluhy a ty do sebe budeš rvát hormony, píchat si injekce a podstupovat bolestivé zákroky při odběru vajíček?

• Upravit
9989
4.4.13 13:47

Kde se prodává taková ledvina? Potřebujem novou střechu - dá mi to tak 300 tis.? :think: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
@BohunkaP píše:
Co to je za logiku? 8o 8o 8o

logika šumící trávy? :think: :nevim:

• Upravit
21848
@avm3 píše:
Taky čekám, kdy zasáhnou :) :) :)

No já konstruktivně odpověděla na dotaz - cokoli se dá prodat, ledvina k tomu patří… A teď koukám, že ledvina i 800 tisíc.. Wow.. Za kousek masa… 8o

• načítám...
22011
@jancik.1500 píše:
Nevim, prostě to tak je a cítim to tak, máš s tím snad problém? :jazyk:

Nemám, proč?

Jenom se ptám, co je v tom za logiku… :nevim:

• načítám...
21848
4.4.13 13:48
@Almira-Alm píše:
Kde se prodává taková ledvina? Potřebujem novou střechu - dá mi to tak 300 tis.? :think: :mrgreen:
Čučni… http://ustecky.denik.cz/…0120828.html
  • načítám...
K.Black
@Seizdra píše:
No já konstruktivně odpověděla na dotaz - cokoli se dá prodat, ledvina k tomu patří… A teď koukám, že ledvina i 800 tisíc.. Wow.. Za kousek masa… 8o
:think: už mám vedlejšák pro pana Blacka :think:
  • Upravit
22011
@K.Black píše:
logika šumící trávy? :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
2827

@jancik.1500 17 tis nic není-není lepší si zkusit vyjednat nějaký mírný splátkový kalendář? jako pokud jste na tom moc špatně, tak jednorázově zaplatit a za měsíc najet do nových dluhů…to by pak nic neřešilo. Jinak ty vajíčka jsou asi nejvýnosnější, ale to by ti řekli v nějakým CARu, kolik by to bylo. Jinak s dalším případným těhotenstvím to nijak nesouvisí, kdybys časem chtěla další dítě, tak bys samozřejmě mohla, máš jich opravdu moc…(je to podobný jako se spermiema :mrgreen:,tam darování-prodej taky nemá vliv na další početí - to by chlap třeba taky mohl ne?)
Jinak se přikláním spíše k systémovému řešení situace, tj postarat se aby dluhy nenarůstaly, ale klesaly

• načítám...
21848
4.4.13 13:49
@Malá Mia píše:
Tak proč nedaruje on sperma? On má dluhy a ty do sebe budeš rvát hormony, píchat si injekce a podstupovat bolestivé zákroky při odběru vajíček?

Na sperma jsou myslím vysoký požadavky… Jako vzdělání, množství (ne ejakulátu, ale schopných jednotlivců) a tak… To asi nebude jenom tak (i když kdo ví…)

• načítám...
11117
4.4.13 13:50

Jeste me napadlo, ze pokud nejsi vdana, tak se vdat za penize za nekoho, kdo shani trvaly pobyt :mrgreen:

• načítám...
21848
@K.Black píše: :think: už mám vedlejšák pro pana Blacka :think:

No já toho mýmu taky přednesu návrh… Přece jen, 800 papírů není snad ani za náhradní mateřství a defacto to je chvilková záležitost, netrvá to 9 měsíců, že… :nevim:

• načítám...
jancik.1500
@Malá Mia píše:

No jo jenže za spermie je odměna tak 500,– ;)

• Upravit
9989
4.4.13 13:51

@Seizdra Hmm jenže já si tu střechu chci užít.. Ne že skončímv base a ještě bez ledviny.. :mrgreen:

• načítám...
nikol.ondrášovka
4.4.13 13:51

A kuřačky nesmí darovat vajíčka? 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová