Anonymní sms

Anonymní
3.4.13 19:06

Anonymni sms

Dobrý den jdu si k vám pro radu.
Uz od lonskeho roku(ledna) me chodi anonymni sms, typu jako ze jsem krava hnusna at se nad sebou zamyslim,,ze porad sedim u pc a ze by si ten anonym pral/a aby me muj manzel nechal a me nezbylo nic..
Zadny vyhruzky to nejsou, napadeni jen slovni da se rici..Ted se i anonym navazel do myho syna ze je vychrtly hnusny..Coz je neco na me. Nesnasim kdyz se nekdo se*e do me rodiny, a hlavne do myho ditete.
No problem je ze pise z netu a sms se me ukazuji jen na displeji, takze sms si pisu do denicku…Na policii jsem byla letos v lednu a rekli mi ze to je zacarovany kruh, kdyz nemam ani IP adresu. :zed: :zed: Ze by me moc radi pomohli, ale ze neni ceho se chytit…Ale kdyby me vyhrozoval/a tak mam okamzite prijit..Na nikoho podezreni nemam, jako par lidi me napadlo ale nechci zase nekoho obvinovat kdyz to nevim na 100%… :nevim: :nevim:
Z Fb jsem si pratele s kteryma jsem si nejak nepsala smazala, mam tam jen pratele ktery znam, a obcas si s nema napisu.. :? Je jasny ze to je nejspis nekdo kdo vidi/l muj profil, tak snad jsem se trefila a smazala ho/ji.
Nevim zda to je zena/muz protoze nikde nepise jako on/ona. Na tohle je chytry/a. Dava si pozor..
Nevite co delat???
Menit cislo si nejak nechci menila jsem ho uz X-krat a nechce se me zase nekde litat a vyrizovat vse skrze zmeneny cislo, musela bych jit do banky apod…
Takze rady tipu zmenit cislo nepiste dekuji..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
3.4.13 19:09

Myslím, že se dá číslo zablokovat a nic ti od něj už chodit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
3.4.13 19:13

No vim, že to číst nechceš, ale ono by bylo opravdu nejjednodušší změnit číslo.. Když píšeš, že jsi v kontaktu jen s lidma, který znáš a nemáš na nikoho konkrétního pifku…no já nevím, já bych jako první teda měnila číslo. Kdyby si ten dotyčný tvé nové číslo zjistil a pokračoval v tom dál, už bych začala pátrat mezi přáteli, kdo to může být a má tvé nové číslo.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Neodmítla si nějakého ctitele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

Mělo by jít zablokovat přijímání SMS z netu.
Kamarádce chodily také, a má to zablokované. Jen konkrétní postup Ti nepovím, ale jde to. Zkus třeba zavoalt operátorovi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.4.13 19:14

Proč zakládáš stejnou diskusi 2×??
Odpověděla jsem Ti v té druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.13 19:19

Taky mi chodily taky jsem netušila čí to bylo a nakonec se z toho vyklubala nynější přítelkyně mého bývalého přítele. Zavolej si na operatora a nech si to bloknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
3.4.13 19:20

Daji se zablokovat kdyz zavolas na infolinku a bohuzel nejvic zavistivcu je v okruhu pratel. muze se stat, ze je to clovek od ktereho bys to vubec necekala a jeste bych mozna zkusila to, ze kdyz by ti prisla sms z netu vlitka bych na fb a opsala bych si seznam lidi, kteri jsou prave online a delala bych to takhle nejakou dobu. podle me clovek, ktery tohlo pise sedi taky dost casu na netu a dela to z nudy. vyrazovaci metodou bys na to mohla prijit.

Příspěvek upraven 03.04.13 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:21

@Lenka512 Kdyz ja ani nevim jaky cislo to je.. :zed: Protoze se me tam ukaze jen z netu, a sms se me ukaze na displeji jen.. :zed: ten dotycny je celkem chytry.Ale je to magor..
Jinak zadnyho ctitele jsem neodmitla!!

• Citovat
  • Upravit
7569
3.4.13 19:22

@Jaja87 no to kamrádka taky nevěděla…ale má to zablokovaný…zkus toho operátora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:22

@IvkaH Nenene neodmitla jsem nikoho..Jinak diskuze nejak se ukazala 2× nevim jak je to mozny tak kdo chce psat, tak pojde do diskuze anonymni sms z netu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 19:24

@elinka90 Hooodne lidi jsem uz vyhodila, a uz nemam ani kloudne koho vyhodit(smazat)…Ja vim no ze to obcas byva nekdo z lidi do koho by to clovek nerekl..Ale kdyz ja mam kolem sebe lidi fakt takovy v pohode.Ale je zde veliky ale…Muze to byt kdokoliv.

• Citovat
  • Upravit
29
3.4.13 19:28

Je ten profil na facebooku dobře zabezpečený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
3.4.13 19:32

Normalne si nech zablokovat a je to zeptej se na telefoni lince nebo nekoho kdo tomu rozumi
je to asi nekdo kdo si na tobe vyleva sve mindraky a zavidi
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:36

@MAKISEK Ano pro cizi lidi ho mam zabezpeceny.Ze vidi jen mou profilovku.. @janourek Presne tak to si myslim i ja…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová