Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHojda, taky je vám zle z toho, co vidíte počátkem dubna za oknem? Vždyť to se nedá!!! S půlročním synem se ven dostaneme na procházku tak 1× týdně, bo když nesněží, tak strašně fouká, když nefouká, tak prší a tak pořád dokola. Nejhorší je, že tělo už to taky poznalo a nic se mu nechce. Jsem absolutně lenivá a hadrová. Byla jsem zvyklá cvičit - ČASTO! A teď jediný, k čemu se dokopu je denně na 30 minut na jógu. Máte někdo nějakej recept na životabudič? Jak nakopnout tělo a mysl? Volejme jaroooooooo!!!
@Siisule He he, no aby to pomohlo. JROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Ještě hlásí tyhle srajdy skoro tři týdny. Tak snad jen, že v tom nejsi sama a prožívám obdobné pocity.
Ten životabudič by mě taky zajímal
mě z toho už pár měsíců bolí hlava, z nedostatku sluníčka už mi hrabe. jsem líná si udělat i pítí. děs!
k tomu volání jara, hlavně tepla a sluníčka, se klidně přídám! ![]()
V létě zas budem skuhrat že je vedro, že by se mělo ochladit, jsme národ nespokojenců ![]()
Počasí mě štve a můžu ti říct, že s 16m je to ještě horší než s půlročním, vydržet doma. ![]()
Jééé, holky a vy nevíte o tom, že debaty o konci světa byl jen překlep?
To neměl být konec světa, ale konec léta
![]()
Teď už bude jen zima a zima
![]()
Jen by mě zajímalo, kam zmizelo to globální oteplování, které nás prý pořád tak ohrožuje
![]()
A jak je príma doma s 2,5 který ječí že chce ven… a je nemocná a venku toto… taky príma!
na ten nadpis „jaro, kde“ mě napadlo tak akorát „v prd*li“ ![]()
@Bábrdl píše:
Buď ráda, že nejsi nonstop nemocná jako já
Já tuhle zimu taky ![]()
@K.Black píše:
V létě zas budem skuhrat že je vedro, že by se mělo ochladit, jsme národ nespokojenců
To jo když bude pořád zima a pak rovnou parna
.
Já chci to krásné jaro jako bývalo dřív
.
Už to musíme vydržet, už jen chvíli. Jaro je za rohem: http://www.mimibazar.cz/vtip.php?…
@tterka píše:
Jen by mě zajímalo, kam zmizelo to globální oteplování, které nás prý pořád tak ohrožuje![]()
![]()
Prý globální oteplování má být hlavně o zvětšování extrémů v počasí.
@Siisule mě to sere taky, vždycky vyleze sluníčko, to mě nabudí že už bude hezky, pak zas týden kydají sračky ![]()