Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak s devitimesicni je to doma parada. Jen se musime neustale presouvat po dome, aby mela kde strachat. No a ja uz jsem precetla asi vsechny existujici webovky, uklidila uz po ctvrte tento tyden dum a sezrala dalsi tunu cokolady. Takze ja uz to jaro vlastne ani nechci, at si zustane tam, kde je. Kdo by se ho furt prosil. Az ho nebudem chtit, tak doleze, to je jak s chlapem ![]()
Příspěvek upraven 03.04.13 v 16:34
Už chci taky hezký počasí. Tohle je tak akorát na pořádnou depresi, když ani nemůžeme ven kvůli nemocem ![]()
@K.Black píše:
V létě zas budem skuhrat že je vedro, že by se mělo ochladit, jsme národ nespokojenců
Já už jsem s manželem domluvená, že až budu v létě skuhrat, že je vedro, střihne mi pár facek a ukáže mi fotky z letošních Velikonoc, jak jsme cyklistikovali na sněhu a blátě v zimních bundách ![]()
Vážení spoluobčané,
byl vyhlášen bojkot zimy!
Když to ta příroda nezvládá, je nutné, abychom se toho chopili my, lidé.
Po krátkém zamyšlení nad efektivní realizací bylo navrženo následující:
♥ ti z vás, kteří mají „ptačí“ příjmení, popř. jména (např. Špačková, Kavková, Vrabec, Sýkora, Sýkorová, Jiříček a Jiřička… Sikorovy měkké „i“ neomlouvá - gramatika sem, gramatika tam - každý pták dobrý… ) vylezou na nejbližší strom a začnou šveholit, švitořit a štěbetat, a jelikož simulujeme jaro, tak se samozřejmě za účelem rozmnožování u toho musí tvářit vilně, dámy poodhalí výstřihy, pánové načechrají chocholy, je povoleno stavět hnízda…
♥přirozeně Vrána, Vránová, Havran, Havranová, Vraný a podobná havěť zavřou zobáky a odtáhnou na sever, třeba lyžovat, to je jedno
♥ kolegové Suchý, Suchánek, Sušák, Vysušil a jim podobní poberou lopaty, smetáky, vysavače, hadry a fény a začnou odstraňovat sníh a vlhkost, pomůže jim např. Teplý, Teplá
♥ ti z vás, kteří disponují příjmením typu - Louka, Fiala, či jmény typu Květa, Jiřina, a ojedinělí jedinci jak Petr Klíč apod. se výrazně oblečou, nalíčí a na místech již ošetřených pány Suchým a spol. zahrabou své bosé nohy po kotníky do země, vztyčí paže směrem k nebi a budou se nadále tvářit blaženě
♥ Ježek, Kuře, Zajíc, Králík - vylézt z brlohů, odblešit a rozmnožovat!!!
♥ ostatní, s nepoužitelnými jmény jako Nykodýmová, Joura, Šilhavá… se lehce oblečou a za tance Volání jara, začnou zpívat píseň s jarní nebo letní tématikou ( Léto - I. Bartošová, Léto je léto - son of Jamaica- Helena Vondráčková, atp.), choreografie je individuální, zakázány jsou pohyby připomínající sníh, sněžení, vánoční stromek, lyžování, let na lyžích, Ježíška, soba a podobné symboly zimy, počet opakování nejméně 5× denně!
♥ pány a dámy Mrázek, Mrázková, Studený, Studená, Zima, Zíma, Zímová a jim podobné je bohužel nutné obětovat…
Jaru zdar!!!
Policie ČR tuto vraždu odložila jako přiměřenou obranu… ![]()
Tohle koluje po FB ![]()
@bumbinka tak si dávej bacha ať nemáš modrý obličej, já bych měla, jsem skuhra obecný ![]()
Taky už to nezvládám - jak už jsem si někde stěžovala - včera mi zapadl kočar do závěje, kolečko mi poch…l pes a baba mě bouchla holí, že jí zavazím v cestě
jsem si upřímně po cestě pobrečela…
@K.Black píše:
V létě zas budem skuhrat že je vedro, že by se mělo ochladit, jsme národ nespokojenců
Přesně tak…
![]()
@laducha
. No, moje jméno má přívlastek růže, takže jdu na to: jdu se nalíčit na červeno a blaženě se tvářit. Můžu doma? Mně se do toho sněhu nechce, tady máme 70 čísel sněhu, ale už aspoň nefičí - ty dva dny stačily.