Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Susan23
včera byla středa, kdy je ho tam vždy třeba ![]()
Navíc jsme měli třinácté výročí. Bohužel, mužíček přijel z práce o půl jedenácté večer, najedl se, vykoupal a hnedka vytuhnul
. Ale na růže nezapomněl
. Jen tedy předpokládám, že dnes, nejpozději zítra si to vynahradíme, takže netruchlím
…
Mmch. to s tím krtkem ještě neznám, ale je to super
![]()
A pak je ještě neděle, což je šábes, dobré jídlo, jen tak se válet a dobrý sex. No když se vše potká v jednom týdnu, tak je to pecka, ale to se nestává, ale není to o tom, že bych ho nepřitahovala, ale je dost unavený a vymzrzlý z práce. A k tomu ještě ta rýmička. Ale musím ho trochu omluvit, protože má rýmu často a nepoloží ho jako každého druhého chlapa.:D No a už je 10:10 a já tu furt prudím. Fakt musím uklízet a vařit, to jsem zvědavá, jak to stihnu, chjo…
A ještě jsem vám chtěla napsat. Byla jsem krmit slepice a celý chodník, který jsem včera odházela, v noci zasypal sníh ze střechy, a jak to žuchlo, tak je to krásně udupané, takže to kašlu a neodhazuji:D
@slunicko83 tak, tak, dopolko ještě OK, to právě zvládám tu jógu
Uvařit, poklidit a odpoledne už začínám zívat a jsem úplně bez nálady. Apropo, za jak dlouho jste se vrátily po porodu k původním tělesným křivkám?
Já teda vážím dle dnešního rána 67 a měřím cca 160. Ale ještě nejsem po porodu, teda bohužel…:D Takže budu bojovat později:D
No já před těhu 64 kg, 168 cm, štíhlá, vysportovaná. Rodit jsem šla s 96ti kily
Teď rok po porodu už mám 22 kilo dole, ale těch 10 stále zůstalo, ale není to nic hroznýho, jen jedna konf. velikost, zůstaly mi o číslo větší prsa a trochu břicho, jinak je to celkem ok. Ani žádná celulitida ani strie- cvičím hodně- teda teď jak je hnusně tak to dost flákám (asi 14 dní nejsem schopná se dokopat do fitka) ![]()
@slunicko83 to já před těhu 70kg vysportované postavy, rodila jsem s 84 kg a teď, půl roku po porodu mám 74, ale je to právě spíš tuková „sedmdesátka“. Bohužel ten dril, co jsem měla před těhu už si nemůžu časově dovolit, tak jsem zvědavá, kdy se tím blbým pomalým tempem dostanu zpátky ![]()
@Siisule jo to jsme dvě, já předcvičovala bodystyling 2× týdně…no zatím jsem se k tomu ještě neměla čas vrátit, jak píšu, jsem ráda, když se dostanu jednou týdně do fitka a teď to sakra flákám. Ani to jídlo už si nedovedu tak odepřít jako dřív. No ale zase taková hrůza to není, měla jsem vel. 38, teď mám 40, něco i 42, ale do starých věcí 38 se do některých i vejdu, takže se zatím nevěsím. Akorát mě teda serou ty prsa, prostě už nemůžu nosit bikiny, čtvery plavky mi nejsou takže je můžu vyhodit a půjdu si koupit padáky asi
já chci zpátky svoje trojky, na čtyřky nejsem zvědavá…i když přítel je spokojen ![]()
@slunicko83 koukám, že máme hodně společnýho
Já taky předcvičovala - tiéž BodyForm, AE, BOSU… + jsme s manželem chodili na HEAT, cvičili doma… teď jdem spoelčně tak 1× za měsíc na squash a doma si zaposilujeme…málo
Ovšem koukám, že Tobě pán bůh dopřál Mě prsa +- zůstaly. I když kojím, myslela jsem si, že to bude horší, ale jsem skoro na svým. Jen nepatrná změna. Dnes jsem byla po 1/2 roce na kontrole na gynekologii. MUDra mě docela potěšila. Prý:„ALe sluší vám to, jste s kilama na svým, ne?“. Sice si mě asi nepa, atuje, jak sjem vypadala předtím, ale potěšila
KAždopádně, chci zasejc zpevnit…všechnooooooooo ![]()
POZOR! KVŮLI UŽ NE PŘÍLIŠ AKTUÁLNÍM NÁZVŮM MĚSÍCŮ SE V ČESKÉ REPUBLICE ZAVEDOU NOVÉ NÁZVY.
PROSÍM NASTUDUJTE SI JE, ABY SE VÁM NEPLETLY ![]()
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/…708426_n.png
@Siisule no to teda máme dost společného. A jak velkého máš prcka vůbec? jsi z Prahy? jsme se mohly někde potkat třeba ![]()
@laducha To je super ![]()
Ale kdo si má ty názvy zapamatovat? Asi se mi budou plést dle aktuálního počasí
![]()
@slunicko83 píše:
@laducha tak tohle je absolutní bomba![]()
jsem se pobavila
Taky se tu řežu ![]()
@tterka Leda chodit s tahákem ![]()