Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slunicko83 no v Praze jsme se asi nepotkaly - leda mě napadá na nějaký Capro Team Show, nebo na nějaký akci časopisu Dieta
Já jsem původně z malýho města u Rychnova nad Kněžnou, kde jsem asi od 15-ti předcvičovala AE v malé školní tělocvičně, pak sjem se kvůli práci přestěhovala do Hradce Králové, dke jsem začala předcvičovat v jednom fitku (AE, BF, Pilates, miniAE pro děti, Kalanetiku, P-class… to byl záhul
) a pak jsem se přestěhovala za manželem ještě dál na sever k Jičínu. A zase jsem se v předecvičování chytla. Synek bude mít příští týden půl roku. Ty dnyjsou jak na běžícím pásu. Teď teda je to týden, co jsem si řekla, že se budu trochu brzdit s jídlem a dodržovat pitný režim, tak uvidíe, co to se mnou uděla:-) Jinak soudě fotky máme podobně staré chlapíky, ne?
@laducha hahahaha, to je hustý
Nejhorší je, že ono to tak trochu opravdu je… s nadsázkou. Loňské léto taky nebylo nic moc, ne? Kde jsou ty léta, kdy jsme byli jako malí dennodenně nasáčkovaný na koupalištích ![]()
@Siisule no na Capro team show chodím už léta letoucí
Tak tam bysme je mohly potkat to je fakt, jinak to totiž máme pěkně daleko
Jinak máš dobrej odhad, na tý fotce bylo Honzíkovi půl roku, teď už je mu rok, nějak jsem neaktualizovala ještě profilovou fotku na novější
No tos cvičila hodně věcí, já jen to Body a občas Dance, ale pak už jen Body a sem tam jsem tam do choreografie šoupla pár tanečních prvků, aby nebyla nuda
Musím se k tomu nějak vrátit, ale teď jak dělám nehty doma, tak je čím dál míň času právě ![]()
@slunicko83 o čase mi ani nemluv… poslední dobou nevím, co dřív. Rozdělanejch mám milion věcí a dalších tisíc v hlavě
Před chvílí jsem se vrátila ze cvíča. Vždycky mě takový cvičení v tělocvičně v davu pohltí a vracím se krásně odpočatá ( psychicky). Jen toho u nás není tolik… už aby bylo tepleji a my mohli ven - na tenis, na brusle, beach… uááá
Dneska už bylo venku docela fajnově. Snad bude jaro už jenom sílit ![]()
@Kelly3 píše:
Už je tady
Jooo, jaro je tadyyy. U nás lije jako z konve
![]()
Měla jsem jít do školky na jarní brigádu. Člověk si kvůli tomu upraví program a nakonec to je úplně jinak, pač v lijáku se 3 hodiny na zahradě dělat nedá ![]()
Ale trochu deště přežijeme, hlavně, ať nezačne sněžit ![]()
U nás je, sluníčko sluní, ptáčci řvou, nádhera
@tterka Tak přijeď k nám, ti nějakou brigádu taky najdu, aby ti to nebylo líto ![]()
@tterka U nás zase lilo jako z konve včera celej den
a dneska pohodička, zatím ani kapka, slunko vylezlo, ptáci zpívají a venku krásných 12°C ![]()
Tak my včera zas kvůli dešti nevytáhli se synkem paty z domu. Dnes už to vypadá líp - je po dešti, ale jak píšete, ptáci řvou, takže pobalím deštník a pláštěnku a zy chvilku vyrazíme. Ale ženský, víkend, to bude humbuk… slibujou teploooooooooooo!!! Jupijajej ![]()
Asi už konečně začíná jaro… Příroda se probouzí, právě jsem na chodníku trozšlápl invazního šneka… ![]()