Jaro? Kde?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
4.4.13 22:05

A dobrej je taky Mlhen nebo Chčíjenec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.4.13 08:57

@slunicko83 no v Praze jsme se asi nepotkaly - leda mě napadá na nějaký Capro Team Show, nebo na nějaký akci časopisu Dieta :-) Já jsem původně z malýho města u Rychnova nad Kněžnou, kde jsem asi od 15-ti předcvičovala AE v malé školní tělocvičně, pak sjem se kvůli práci přestěhovala do Hradce Králové, dke jsem začala předcvičovat v jednom fitku (AE, BF, Pilates, miniAE pro děti, Kalanetiku, P-class… to byl záhul :-) ) a pak jsem se přestěhovala za manželem ještě dál na sever k Jičínu. A zase jsem se v předecvičování chytla. Synek bude mít příští týden půl roku. Ty dnyjsou jak na běžícím pásu. Teď teda je to týden, co jsem si řekla, že se budu trochu brzdit s jídlem a dodržovat pitný režim, tak uvidíe, co to se mnou uděla:-) Jinak soudě fotky máme podobně staré chlapíky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.4.13 08:59

@laducha hahahaha, to je hustý :-) Nejhorší je, že ono to tak trochu opravdu je… s nadsázkou. Loňské léto taky nebylo nic moc, ne? Kde jsou ty léta, kdy jsme byli jako malí dennodenně nasáčkovaný na koupalištích :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
5.4.13 15:10

@Siisule no na Capro team show chodím už léta letoucí :D :D Tak tam bysme je mohly potkat to je fakt, jinak to totiž máme pěkně daleko :D Jinak máš dobrej odhad, na tý fotce bylo Honzíkovi půl roku, teď už je mu rok, nějak jsem neaktualizovala ještě profilovou fotku na novější :D No tos cvičila hodně věcí, já jen to Body a občas Dance, ale pak už jen Body a sem tam jsem tam do choreografie šoupla pár tanečních prvků, aby nebyla nuda :D :D Musím se k tomu nějak vrátit, ale teď jak dělám nehty doma, tak je čím dál míň času právě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.4.13 21:12

@slunicko83 o čase mi ani nemluv… poslední dobou nevím, co dřív. Rozdělanejch mám milion věcí a dalších tisíc v hlavě :-( Před chvílí jsem se vrátila ze cvíča. Vždycky mě takový cvičení v tělocvičně v davu pohltí a vracím se krásně odpočatá ( psychicky). Jen toho u nás není tolik… už aby bylo tepleji a my mohli ven - na tenis, na brusle, beach… uááá :-) Dneska už bylo venku docela fajnově. Snad bude jaro už jenom sílit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
11.4.13 09:20

Už je tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.4.13 10:15
@Kelly3 píše:
Už je tady :lol:

Jooo, jaro je tadyyy. U nás lije jako z konve :zed: :lol:
Měla jsem jít do školky na jarní brigádu. Člověk si kvůli tomu upraví program a nakonec to je úplně jinak, pač v lijáku se 3 hodiny na zahradě dělat nedá :think:
Ale trochu deště přežijeme, hlavně, ať nezačne sněžit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
11.4.13 10:17

U nás je, sluníčko sluní, ptáčci řvou, nádhera :-) @tterka Tak přijeď k nám, ti nějakou brigádu taky najdu, aby ti to nebylo líto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3477
11.4.13 10:23

@tterka U nás zase lilo jako z konve včera celej den :lol: a dneska pohodička, zatím ani kapka, slunko vylezlo, ptáci zpívají a venku krásných 12°C :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.4.13 13:21

Tak my včera zas kvůli dešti nevytáhli se synkem paty z domu. Dnes už to vypadá líp - je po dešti, ale jak píšete, ptáci řvou, takže pobalím deštník a pláštěnku a zy chvilku vyrazíme. Ale ženský, víkend, to bude humbuk… slibujou teploooooooooooo!!! Jupijajej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
14.12.23 08:33

Asi už konečně začíná jaro… Příroda se probouzí, právě jsem na chodníku trozšlápl invazního šneka… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová