Kdo je socka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
257
2.4.13 18:26

Kdo je socka ?

Zajímalo by mě, kdo je pro Vás socka? Jak na tom lidi musí být, aby je ostatní označovali za socku :think:

Všimla jsem si, že tenhle výraz se tady vyskytuje celkem často a tak by mě zajímalo, jaký na to máte názor.

Kamarádka co učí ve školce, byla v šoku, že už tenhle výraz zaznamenala i u tak malých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
2.4.13 18:28

Já to slovo nepoužívám, tak nevím a jinak u dětí ve školce jsem zaznamenala daleko horší slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.13 18:28

Asi já. Beru 3800,– a bydlím u rodičů.

• Citovat
  • Upravit
6594
2.4.13 18:29

Socka - sociální případ? Špatná výchova a nezajištění dětí, nezodpovědnost, bezdomovec?? Tohle si pod slovem socka představím já :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
2.4.13 18:29

Socka je pro me kazdy kdo se snazi ocutat stat na davkach. Kazdy kdo ma zdrave ruce (tedy myslim ze je zdravy) a sedi na pracaku. kazdy kdo fnuka s cigarem u huby ze nema penize

• Citovat
  • Upravit
11117
2.4.13 18:30

Tak to asi dost zalezi, podle toho kdo hodnoti :lol:

podle nekterych jsou socky vsichni, kdo jezdi MHD a nemaji iPhone ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
2.4.13 18:30

Teda ve školce to je drsný. My říkali ve škole tuším až v 7.třídě že jedna holka je socka. Měla mastné neupravené vlasy smrděla a nosila furt ty samé hadry.Ted v dospělosti je pro mě socka-ožrala co chlastá, nemá prachy, krade atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
2.4.13 18:31

Pod pojmem „socka“ si představím veřejnou dopravu. A to fakt.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
2.4.13 18:31

Za socky povauju lidi kteří nemakají(dlouhodobě) a ANI NECHTĚJI prostě je ta jejich situace nijak nežere a nehodlají s ní nic dělat, je jim jedno, že žijí v bordelu atd… Myslím, že říkat vyloženě socka někomu kdo nevydělává hodně nebo se momentálně dostal do blbé situace a snaží se z ní vyhrabat je zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
2.4.13 18:35
@-Sára píše:
Teda ve školce to je drsný. My říkali ve škole tuším až v 7.třídě že jedna holka je socka. Měla mastné neupravené vlasy smrděla a nosila furt ty samé hadry.Ted v dospělosti je pro mě socka-ožrala co chlastá, nemá prachy, krade atd.

No právě, já taky koukám, jak 5 leté dítě příjde na to, že jiné dítě, které třeba nemá tak pěkné oblečení je socka? No jedině, že to slyší doma.

Ale ještě víc mě to točí u dospělých, byla tu jedna diskuze kde zakladatelka hodnotila nějákou početnou rodinu podle vzhledu a hned je označila za socky.

Tak by mě právě zajímalo, kde je u většiny ta hranice, kdy podle vzhledu a majetku někoho označí za socku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
2.4.13 18:35

Socka - představím si lidi co nemají peníze :nevim: Ale rozhodně to slovo teda doma nepoužíváme, je to hanlivý. A že to říkají děti ve školce :pocitac: Tak to je síla teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.4.13 18:36

Socka - člověk na sociálních dávkách, který je zdravy, má moznosti, ale na práci nehrabne, protože nechce makat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.4.13 18:36
@Timinka píše:
Socka je pro me kazdy kdo se snazi ocutat stat na davkach. Kazdy kdo ma zdrave ruce (tedy myslim ze je zdravy) a sedi na pracaku. kazdy kdo fnuka s cigarem u huby ze nema penize
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
2.4.13 18:38

Pod slovem socka si představuji hanlivé oznařčení sociálně slabého. Nicméně jej nepoužívám, protože nikdy nevím, kdy se sama dostanu na dno a určitě by mi nebylo milé, že jsem takto označována.

To, co bylo uvedeno v příspěvcích výše, považuji za něco jiného - povaleč, vyžírka… Sociálně slabý člověk na státu nemusí parazitovat, nemá na výběr, naopak bohatý člověk na státu parazituje a nikdo by ho takto neoznačil.

• Citovat
  • Upravit
22614
2.4.13 18:39
@ivana-domca píše:
Socka - člověk na sociálních dávkách, který je zdravy, má moznosti, ale na práci nehrabne, protože nechce makat :think:

Tak, přesnětohle si představím i já :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová