Kdo je socka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
3.4.13 13:52
@andelka111 píše:
Sranda vid, mě to příjde hrozně sympatický :D
:palec: Mě taky. Než rodinka od hlavy k patě ve značkách a s exekucí na krku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
3.4.13 17:12

Pro mě má slovo socka několik různých významů…
je to sociální pracovnice
je to MHD (nevim, kde sem ten výraz vzala, nicméně se ujal, mmch taky s ní jezdím)
a pak je to osoba, co se radši bude flákat po hospodách na soc. dávkách, než aby si sehnala nějakou práci a živila se sama…mám takovou známou, se dvěma dětma „žebrá“ po kamarádech o pětistovku do „výplaty“, aby měly děti na jogurt a za hodinu ji potkáš v hospodě u čtvrtýho piva, čtyřletý děti zamčený doma v bytě :cert:

no a občas si připadám jako socka já, minimálně se na mě tak leckdo kouká, páč i když vyděláme s přítelem dohromady pomálu 40 tisíc, tak jedem z výplaty do výplaty, nový oblečení sem si nekoupila asi tak pět let, malý zásadně věci ze sekáče a o dovolené si můžem nechat zdát…ale zase budeme mít dluhy splacené o pěkných pár let dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
3.4.13 17:36

Jo a mám silně sockoidně vypadající kočárek :mrgreen: :lol:, má vyšisované barvy a vypadá to dost bezdomovecky :twisted:, je to asi 8 let starý model Hoco Big foot, ale luxusně se s ním jezdí, je takový bytelný a ty kola :lol: můžu s ním chodit pekelně rychle :lol:
Něco jako auto s nadupaným motorem, ale zvenku vypadající trochu odraně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
3.4.13 17:57

@tessy Kočárek co vypadá bezdomovecky? Tak to bych nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
3.4.13 17:58
:nevim: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
3.4.13 18:48
@tessy píše:
Jo a mám silně sockoidně vypadající kočárek :mrgreen: :lol:, má vyšisované barvy a vypadá to dost bezdomovecky :twisted:, je to asi 8 let starý model Hoco Big foot, ale luxusně se s ním jezdí, je takový bytelný a ty kola :lol: můžu s ním chodit pekelně rychle :lol:
Něco jako auto s nadupaným motorem, ale zvenku vypadající trochu odraně

pche, ja mam dokonce kocarek od popelnice
deltim travel, byl jak novej a na vylety nema konkurenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.4.13 20:32

Běžně se socka používá pro MHD… vesměs se to používá pro výraz,,jedeme sockou,, ale v poslední době MHD je skutečně pro bohaté lidi, když sečtu cenu jízdenky a čas, který v tom strávím, připočítám to, že stojím, v letě je v tom horko jak kráva, plno smradlavých lidí, tak MHD je výsadou boháčů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.4.13 21:15

Šiš holky co blbnete? 8o Nepsala jsem, že ten, kdo vypadá „normálně“- boože teď mě zas budou sjíždět za to, co je definice normálně :roll: - a má k tomu jen brejle, vypadá jak socka. Psala jsem kombinace brejle, beďary, mastný vlasy, hadry a tak dál, jako že v tomto smyslu- a netřeba se chytat každýho slova jako ho.no košile :nevim: Třeba já když se cítím blbě, jako že by o mě nikdo neopřel koště, tak tomu říkám brejle-drdol-mastný vlas a nemusím mít zrovna to všechno, prostě jako že v tom smyslu. Takže kdo chce pochopil, kdo chce dál rýpat, nechť rýpe, neb každý máme své úchylky a tím je to pro mě vyřízený. Urazit jsem nikoho nemínila, protože už jsem psala, že pojem socka neberu jako nadávku. amen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
3.4.13 21:17

@zuzouš Jako ho*no košile. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
3.4.13 23:59
@Leni78 píše:
@tessy Kočárek co vypadá bezdomovecky? Tak to bych nesnesla.

náhodou Dado - je to cca dva roky, na Aukru jsem koupila kočárek za korunu. Starší Trend line - prostorný, krásně houpací. Jelikož moje holky kočárky milují, dostaly ho jen tak pro panenky, ale občas jsem v něm vezla i tříleťáka. Ač pro někoho sockoidní, za mě to byl nej kočárek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2185
4.4.13 09:42
@Pudloslava píše:
pche, ja mam dokonce kocarek od popelnice
:lol:

Hoco vozí páté dítě a technicky je super, jenom je prostě vyšisovaný, ted´jsem ho celý vydrhla a vydezifikovala, o to je vyšisovanější. Je fakt že většinou jezdím s Philem, který je jak nový.

Ono to bylo proto, že jsem chodila pracovat do baráku na Smíchově, kde nebyl výtah a pohybovali se tam dost cikáni a nemohla jsem ho tahat ručně po schodech do 5. patra, nechávala jsem ho tam dole u schodů, tak aby mi ho nikdo neukradl.

Kamarádce ukradli v činžáku na Žižkově zamknutý kočárek z chodby. Mnohem větší „šmejd“, byl jako nový, po jednom dítěti takže dobře vypadal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
4.4.13 18:50

Pro mě je socka Ornela :potlesk: :potlesk: :potlesk: chce jen milionáře :potlesk:
ne fakt tahle duiskuze je trochu ujetá, aspoň jsem se zasmála, pro nás byli socky sousedi…celý rok v jednom oblečení, děti neznaly jak chutnaj bonbóny, neměli ani telku doma, když jsme na pískovišti daly něco dětem, tak jsme pokaždé přinesly i jejich dětem…mysleli jsme že jsou opravdu chudí…no rok s rokem a tatík přifrčel s novým autem, ještě mu ukapávala snad i barva z kapoty :dance: a pak kdo je socka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.4.13 18:56

Taky nemáme televizi :mrgreen: a to nám jich nabízeli asi osm :roll: :lol:

V nové Betynce je úvodník šéfredaktorky na toto téma :think: že vídá rodiče v nových autech s krásným barákem mají děti oblečené ve starším oblečení a že do dětí investice potřeba. Ona tu investici halt vidí v novém značkovém oblečení :nevim: :think:, má totiž tři holky, tak jí to asi přijde důležité. Mně nové značkové oblečení nejdůležitější investice do dětí nepřipadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
4.4.13 19:00

Značkové oblečení pro děti??? no fuj, k čemu vyhazovat peníze, na jak dlouho?? Třeba dupačky za 4 tisíce..ta je dobrá, do školy měly novější oblečení, nevím jestli něco bylo značkové, ale spíš ne, na ven jsem kupovala v sekáčích, někdy dědily po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 19:07

Pro me je socka treba zenska co bydli vedle v baraku.Dve deti ma v detskym domove a ted se ji narodilo treti. Strida chlapy jako ponozky, nepracuje, bydli na ubytovne a kdyz ji potkam tak je mi blbe. Modry stiny, mastny vlasy, spinavej kocarek.Jela se mnou autobusem a jak hazela s tim kocarkem, div ta mala asi 5 tydeni nevypadla :cert: pak vystoupila, zapalila si a cigaretu polozila na boudu kocarku. Nerekne ani dekuju kdyz ji clovek pomuze s kocarkem z autobusu.Dole v kosiku mela lahvace.To je pro me socka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová