Kdo je socka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
4.4.13 19:52

@Wennulka Přesně třeba jí zachráníš život já být na tvém místě volám hned ráno,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 19:53

Nedavno jsem na to myslela kdyz tady byla diskuse, ze nejaka zenska zabila svoji holcicku.Hned jsem si na tu zenskou vzpomela a ptala jsem se pritele co o ni vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 19:53

Muže se stát cokoliv, ona se muže ožrat ublížit jí, zalehnout, ani nemyslet tět sou toho plné zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.4.13 19:56
@Wennulka píše:
@claire91 Takovy hnusny socky co rodi, davaj deti do detskych domovu, nestaraji se o ne a ublizuji jim by meli sterilizovat :cert:

Taky jsem toho názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 19:57

A kdyz jsem bydlela v Chodove tak jsem kazdy den potkavala par fetaku s dvema holcickama.Tak 2 a 5 let. Sedavali s nima u tesca.Ten tata mel uplne rozpichane zily. Nechapala jsem jak to, ze jim deti nevzali. A pak mi kamaradka rekla, ze bydli pod nimi.Ze ta mama pracuje a pravidelně k nim dochazi na kontrolu socialka.Ze deti milujou a nikdy by jim neublizili.Ze jsou vychovane a doma maji cisto. Koukala jsem jako blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 19:58

Mě je tak smutno, ony se nemužou nijak bránit a takové svině já nemám slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 19:59

Ze jsou to fetaci, ale detem nic nehrozi a staraji se o ne. I to je mozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 20:00

A takovych je vic.Co si deti porizuji jen na penize, ublizuji jim a nestaraji se o ne.Mam nervy. Proto ani nekoukam na zpravy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 20:01

Za kontrolu nic nedáš, oni jí jen zkontrolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.4.13 20:01
@Wennulka píše:
A kdyz jsem bydlela v Chodove tak jsem kazdy den potkavala par fetaku s dvema holcickama.Tak 2 a 5 let. Sedavali s nima u tesca.Ten tata mel uplne rozpichane zily. Nechapala jsem jak to, ze jim deti nevzali. A pak mi kamaradka rekla, ze bydli pod nimi.Ze ta mama pracuje a pravidelně k nim dochazi na kontrolu socialka.Ze deti milujou a nikdy by jim neublizili.Ze jsou vychovane a doma maji cisto. Koukala jsem jako blazen.

8o No jo, ale co jim asi předají do života. Divím se, že je nechají, kor když si píchá, to může dostat infekci raz dva a přadat ji dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.4.13 20:04
@sunnyho.motylek píše:
Za kontrolu nic nedáš, oni jí jen zkontrolují

Taky bych je poslala.Ale aby to nebylo jako u nás, poslala jsem sociálku na feťačku sousedku,(pořád dělali bordel, dítě řvalo, furt k nim chodili houmlesáci)a oni se ještě dopředu ohlašovali, takže v pohodě stihla všechny vyhnat, uklidit :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
4.4.13 20:07

@claire91 Je to tezky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 20:07

@claire91 To je prd proč se ohlašují??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.4.13 20:11
@sunnyho.motylek píše:
@claire91 To je prd proč se ohlašují??

Taky to nechápu. To tam snad ani nemuseli jezdit. A to tam byli víckrát a pokaždé se ohlásili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 20:15

@claire91 S tímhle by se mělo něco dělat to je hrozný blbá socka :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová