Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzouš píše:
Pod pojmem socka si představím někoho, kdo chodí v obnošených zastaralých šatech (nemusí to být sekáč, v sekáči se dá sehnat pěkný oblečení a ve značkovym mají kolikrát hnus, takže původ šatů je mi jedno, hodnotím podle toho, jak to vypadá), kdo o sebe příliš nedbá (třeba mastný vlasy, drdol, brejle, špinavý nehty a beďary, sexy to kombinace), kdo neustále mluví o tom, kde je co drahý a tak podobně, víc mě te´d nenapadá. Nepřipadá mi to jako urážlivý výrazdnešní doba je nějak vztahovačná
No ty woe, prej kdo nosí brejle je socka, jo?
Moje kámoška má jenom skla u brejlí za 12 litrů, se ani neptám, kolik jí, socku jednu, stály obroučky.
![]()
@dandysek píše: Člověk, co nosí brýle, je socka?? Aha.. asi se půjdu zahrabat
to já teda taky. Abych ani nevycházela, co
Mě teda brýle nepříjdou jako levná záležitost.
U mne je socka ten/ta, kdo bere socialni davky od statu. Tudiz i ja jsem byla po dobu svych dvou materskych skoro sest let socka a vubec se za to nestydim…
@tessy píše:
Brýle mám takymám je ráda, čočky nechci. A jaké ted´„selebrity“ nosí brýle
stačí probrouzdat nějaké módní weby
Viď, mě se třeba líbila vždycky Morávková v Poutech, střídala je a sluší jí. Já mám ráda výstřední brýle, teď mám velký černý retro. Zatím mi je každý chválil, beru je i jako modní doplněk ![]()
Jsem socka, chci si koupit výstřední a ne levné brýle, protože se mi líbí. A nepotřebuji je, protože jedno oko mám díky laseru perfektní a na druhé zásobu čoček asi na pět let dopředu. Elegantní drdol si dělám každé ráno, nosila jsem ho i ke kostýmkům a high heels i v pracovní sféře… jsem socka všech socek ![]()
@Naima píše:
Jsem socka, chci si koupit výstřední a ne levné brýle, protože se mi líbí. A nepotřebuji je, protože jedno oko mám díky laseru perfektní a na druhé zásobu čoček asi na pět let dopředu. Elegantní drdol si dělám každé ráno, nosila jsem ho i ke kostýmkům a high heels i v pracovní sféře… jsem socka všech socek
Proč jsi si nechala dělat laserem jen jedno oko?
@andelka111 Měla jsem tam 6a půl dioptrie, na druhém „jen“ 3. A zejména jsem chtěla vědět s odstupem času, jestli se s tím moje oko popasuje dobře. Popasovalo za denního světla skvěle, ale při řízení si na oko uvědomuji něco jako šeroslepost, což jsem před tím neměla.
Asi jako v Simpsonech: „Pane Flandersi, vy jste slepý.“ „Tenkrát byly v módě laserové operace, nejdřív jsem viděl dobře, ale pak mi vypadly obě oči
“
@andelka111 píše:
Proč jsi si nechala dělat laserem jen jedno oko?
No protože je socka a na druhý neměla, až přijde zase sociálka.
![]()
@Naima píše:
@andelka111 Měla jsem tam 6a půl dioptrie, na druhém „jen“ 3. A zejména jsem chtěla vědět s odstupem času, jestli se s tím moje oko popasuje dobře. Popasovalo za denního světla skvěle, ale při řízení si na oko uvědomuji něco jako šeroslepost, což jsem před tím neměla.Asi jako v Simpsonech: „Pane Flandersi, vy jste slepý.“ "Tenkrát byly v módě laserové operace, nejdřív jsem viděl dobře, ale pak mi vypadly obě oči"
@Virginia píše:
No protože je socka a na druhý neměla, až přijde zase sociálka.![]()
![]()
Ty bláho, brýle = socka
Kupovala jsem nejen sobě, ale i dětem a zrovna levná záležitost to nebyla. ![]()
@Jura007 píše:
Tak ono je potřeba především potřeba položit si otázku, kde je hranice mezi člověkem, žijícím běžným životem a sockou. Kdysi dávno to byl člověk, co se buď štítil práce nebo neuměl s výplatou zahospodařit. Pak se to slovo posunulo do roviny, že ten člověk dělá míň kvalifikovanou práci, čili si nevydělá tolik, kolik by potřeboval… No a dnes je tím hlavním rozlišovacím znakem asi to, jestli dokáže (a má vůbec tu možnost…) trávit svůj volný čas trochu okázale (kluby, partičky, cestování, adrenalinové sporty…) A kdo holt nemůže, tak je socka. Značková mikina za čtyři stovky nebo „pseudo-vuittonka“ za patnáct už dávno nejsou měřítko, tržnice jsou jich plné…
A pokud si někdo myslí, že to vidím špatně, tak se rád něčemu přiučím…
Jo je to něco ve smyslu " nevadí, že máme ho*no, hlavně aby to nikdo nepoznal a mysleli si, že jsme hogo fogo" ![]()
Můj bývalý šéf, opravdu velmi bohatý a úspěšný člověk chodil pořád v montérkách a to i do nobl restaurací a prý kolkrát ho vyhazovali, protože si mysleli, že je to nějáký vágus ![]()
No a on jim tam pak za večer nechal třeba 50tisíc, myslím, že se tím bavil.
@andelka111 píše:
Jo je to něco ve smyslu " nevadí, že máme ho*no, hlavně aby to nikdo nepoznal a mysleli si, že jsme hogo fogo"![]()
Můj bývalý šéf, opravdu velmi bohatý a úspěšný člověk chodil pořád v montérkách a to i do nobl restaurací a prý kolkrát ho vyhazovali, protože si mysleli, že je to nějáký vágus
No a on jim tam pak za večer nechal třeba 50tisíc, myslím, že se tím bavil.
Taky znám takového pána, je těžce za vodou, má barák jak hrad, ale nosí odřené boty, spravované monterky a staré hadry. ![]()
@claire91 píše:
Taky znám takového pána, je těžce za vodou, má barák jak hrad, ale nosí odřené boty, spravované monterky a staré hadry.
Sranda vid, mě to příjde hrozně sympatický ![]()