Anonymní sms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
3.4.13 19:32

Normalne si nech zablokovat a je to zeptej se na telefoni lince nebo nekoho kdo tomu rozumi
je to asi nekdo kdo si na tobe vyleva sve mindraky a zavidi
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:36

@MAKISEK Ano pro cizi lidi ho mam zabezpeceny.Ze vidi jen mou profilovku.. @janourek Presne tak to si myslim i ja…

• Citovat
  • Upravit
1474
3.4.13 19:37

Kdyz nejhorsi je ze oni si muzou pridat nekoho z tvych pratel a stejne se k tobe dostane
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:38

@janourek To jo to je ono, to je prave to blby, ze pokud mame spolecny pratele tak vidi kde co.

• Citovat
  • Upravit
1474
3.4.13 19:43

No prave to si taky myslim proste si prida nekoho z tvych pratel a bude ti porad jak se rika na blizku a mozna bych udelala to ze bych na profil napsala vazena ci vazeny prestan mi posilat anonymni sms a bez si vylevat sve mindraky nekam jinam kdyz si potrebujes neco se mnou vyrikat slusnost je se predstavit.No ne ja bych to tam napsala a uvidis kdo jaky da komentar
:pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:47

@janourek Tohle uz jsem zkousela hned ze zacatku co me anonym psal X sms..Napred me chodily normalne ze je mam ulozeny i v mobilu. A reagovaly na to jen mi pratele co to je za ubozaka, apod…
A pak anonym psal, ze jsem blba a mam blby kamarady ze nevime kdo to je..A ze se se za sebe nestydi ze pise z netu.Ze jsem blba ze nevim kdo to je. Tohle me prislo uz loni. Nepise porad, da si treba pauzu i X mesicu..Na policii jsem byla v lenu tohoto roku, a tam rikal jeden pan ze by mi rad pomohl ale ze neni ceho se chytit ze by bylo dobry zjistit IP adresu ale tu nemam jak zjistit.
Anonym uz pise sms tak ze se ukazuji jen na displej.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 19:49

@LucieŠH No me police prave chtela pomoci ale neni jak neni ceho se chytit,..Taky kdybych pak vedela kdo to je tak mu to omlatim o hlavu.

• Citovat
  • Upravit
1474
3.4.13 19:51

Aha tak je mi to lito ale musi to byt nejspis nekdo od kamaradek a nebo nekdo kdo ti zavidi achce te rozestvat s rodinou ja nevim je to asi blbe nemuze to byt nejaka tvoje byvala kamaradka nebo byvala partnerka tveho muze protoze jinak je to debil ktery nevi co roupama a tak ti pise
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 19:54

@janourek No je to nekdo do se vylozene nudi, zavidi, ale pritom nema co!!
Je to proste magor ktery by se mel jit lecit..
S kamoskama se nejak nevydam jsem na matersky, a okruh pratel se zuzil protoze kamosky, ze skoly, maji sve zajmy, chodi do prace, maji pritele…Ti na to nemaji cas. A nekdo z byvalek to muze byt od manzela, ale kdo?!! A kde by vzala cislo..Ani nemam jistotu ze je to zena..Napada me jeden typek. Ktery me na fb urazel, ale smazal se z nej a me si blokl, takze nevim no…Je to zacarovany kruh..A mrzi me ze policie taky nepomuze kdyz neni aspon ta IP adresa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.13 20:13

To se mi stalo také, prý jsem barbie namyšlená a co na mě můj manžel vidí, že je to chudák…bylo to z netu na mobil, na můj profil na lidé, trošku jsem se z toho sesypala, bylo toho dost. Změnila jsem si číslo, profil smazala, dokonce mi jednou přišel anonym na skype, že je milenka mého manžela, že zjistím o koho jde, no dnes jsem rozvedená a tu milenku jsem opravdu znala, takže možná ona, nebo manžel…nevím

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
3.4.13 20:24
@Anonymní píše:
@Lenka512 Kdyz ja ani nevim jaky cislo to je.. :zed: Protoze se me tam ukaze jen z netu, a sms se me ukaze na displeji jen.. :zed: ten dotycny je celkem chytry.Ale je to magor..
Jinak zadnyho ctitele jsem neodmitla!!

K zablokování sms z netu nepotřebuješ znát konkrétní číslo. Tedy aspoň tak chápu já radu „volej na operátora“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1474
3.4.13 20:32

Je s ni stale tvuj byvaly manzel?? a je mozne ze to mezi nimi neklape a on ji prirovnava k tobe a ji se to nelibi a ma z toho mindraky a nebo tvuj byvali pokud jsi si nasla noveho partnera tak se urazil treba si myslel ze zustanes sama a budes na neho cekat s otevrenou naruci zname muze nikdo by te nemiloval jako ja nikdo jiny by te stejne nechtel atd..
:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.13 21:48

Dekuji za rady…
Ale prej to i jde zjistit kdo to je, nebo jako odkud to pise a kde co..
ALe nikdo s tim nic neudela dokud to nejsou vyhruzky no.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2642
4.4.13 09:04

Ahoj, něco podobného se před lety stalo nejlepší kamarádce. Nechodí ty smsky třeba ve stejnou dobu? Kamarádce chodily pravidelně v pátek/sobotu večer (někdo se namazal a z hospody posílal smsky od kamarádů asi), pomohlo zavolat na operátora a ten jim zaslal varující sms že z jejich čísel došlo k obtěžování. Policie může něco až když jde o vyložené vyhrožování. Myslím že i sms z netu jde vystopovat, ale to může jen operátor na žádost policie v případě trestního stíhání (minimálně vysílač).
Je to hrozné když se ti někdo s*re do soukromí a nevíš proč. Kamarádce psali od „krav“ až po „vím kudy se večer vracíš domů, najdu si tě“ atd., hrůza. Tehdy jsme to rozhlásili po všech známých, že se jí to děje a že to řeší přes policii a operátora atd. (s nadhledem, jako veselou historku pro pobavení, né aby si ten dotyčný mnul ruce jak jí znepříjemnil život), nevíme dodnes jestli to toho dotyčného přestalo jen bavit nebo byl z okolí a doslechl se to a lekl se.
Kamarádka žila sama, tak taky pomohly - pro klid duše - takové ty triky jako uvést na zvonek jméno ve tvaru „Novákovi,“ na prádelní šňůru vyvěsit pánské trenky, když zvonil cizí člověk tak zahalekat „Karle, někdo zvoní“ aby nebylo poznat že tam žije sama ženská. A domluvit se s příbuznými/kamarády, aby jim mohla zavolat ve dne v noci, kdyby se jí něco nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 09:06

Takze jsem volala operatorovi, a nechala jsem bloknou sms aby me nechodily z netu…takze snad bude klid. ;) ;)
Ale ta osoba kdyz bude chtit napsat, tak ji to asi nic neukaze ze, ze sms nelze odeslat na to a to cislo apod???Nebo myslite ze se ji/mu to ukaze???Bylo by fajn kdyby to ta osoba vedela, ze mi to nedojde…Protoze by aspon dala pokoj nebo by vymyslel/a neco jinyho kdo vi… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová