Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kjhui Jinak sms ve stejnou dobu nechodi..CHodi jak kdy je to ruzny. Nekdy se ozve 1×-2× do mesice, nekdy 2× tydne psal/a, ale taky udelal/a pauzu i 3 mesice,6 mesicu.Cas vetsinou odpoledne nebo vecer..Ale je to fakt ruzny.
Zakl..
@Anonymní píše:
@kjhui Operatora jsem se ptala zda to jde Bylo by fajn kdyby to vedel/a ze me to nedojde, docela by me zajimalo pak co by vymyslel/a..Mozna jsem ulitla ale fakt by me to zajimalo.
Jinak o vyhruzky nejde, jde ciste jen o to me psichycky depptat a znejistit apod…
Tak si napiš sama z netu a zjistíš to ![]()
@Lenka512 píše:
Tak si napiš sama z netu a zjistíš to
No tak jsem to zkusila…A ukaze se ze si prijemce nerpeje posilat sms z net brany..
![]()
Zakl.
@Anonymní píše:
No tak jsem to zkusila…A ukaze se ze si prijemce nerpeje posilat sms z net brany..![]()
![]()
Zakl.
@kjhui Operatora jsem se ptala zda to jde zjistit kdo me pise, ale rekla me zenska ze ne ze to nejde…
Policie me taky rekla ze me muzou pomoci az leda kdyz pujde o vyhrozovani…
Me psal/a od krav po piu, ze jsem hnusna, skareda, ze muj syn je otresne vyhubly, ze manzel me podvadi, ze chce aby me nakopal do prdle..A ze me bude psat tak dlouho dokud se nevzpamatuji!!
Ale ja ted volala operatorovi, a blokl me sms ze me z netu chodit nebudou.Ale nevim zda ta osoba se to dovi, zda se ji/mu ukaze ze sms nelze odeslat az bude chtit psat z netu.Bylo by fajn kdyby to vedel/a ze me to nedojde, docela by me zajimalo pak co by vymyslel/a..Mozna jsem ulitla ale fakt by me to zajimalo.
Jinak o vyhruzky nejde, jde ciste jen o to me psichycky depptat a znejistit apod…