Dárce spermatu přes inzerát

29
5.11.17 11:14

Dárce spermatu přes inzerát

Ahoj, kamarádka žije s přítelkyní a našli si na internetu dárce spermatu. Vůbec neví jak to chodí, tak mě poprosila abych se zeptala tady. Nebude to přirozeně ale přes stříkačku. Neví někdo, jak se to prostě dělá? Jak probíhá předání spermatu, co se dává na oplátku v případě, že to má být zdarma? Třeba flaška? Není to blbé dát za sperma flašku? Prý spermie umírají po 3 dnech, takže si myslela, že to bude jen předání, ale dárce jí psal něco o tom, že si musí vzít pokoj na hotelu. Tak neví, jestli to jako udělá před ní a pak aby se nechtěl ještě účastnit inseminace. Zažila to některá, nebo nějaká vaše známá? A kdyby ji jen sperma předal a ona si to udělala s přítelkyní doma, neví někdo jak se to přesně dělá? Jakou přesně stříkačku potřebuje (popř. ještě nějakou hadičku?) a jaký je postup, aby byla inseminace úspěšná? Děkuji za odpověď a bez legrace prosím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.11.17 11:16

Nemam zkusenost, ale mne to, co popisujes, zni pofiderne a zavani to pruserem a to z vice duvodu. Radeji bych se obratila na kamarada nebo hledala dal.

Příspěvek upraven 05.11.17 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
5.11.17 11:17

Celkově je dost blbé dávat sperma takže to je úplně jedno co mu za to dají…
co jsem četla tak většinou se to aplikuje hned tou stříkačkou, možná proto ten hotel? nevím jakou mají životnost spermie…
a legrace to fakt není, je to hnus jak se všude kšeftuje se spermiemi, s vajíčky, s dělohou…

• Citovat
  • Upravit
504
5.11.17 11:19
@BloomingGorgeous píše:
Nemam zkusenost, ale mne to, co popisujes, zni pofiderne a zavani to pruserem a to z vice duvodu. Radeji bych se obratila na kamarada nebo hledala dal.Příspěvek upraven 05.11.17 v 11:17

Rozumný, ať už jakkoliv dobrý kamarád, do toho nikdy nepůjde. Zná jeho totožnost a pak za 10 měsíců přijde obsílka k soudu pro určení otcovství a určení výše alimentů. Tohle je prostě blbý, jak tu některý věci legálně nejdou a pak se musí obcházet takovou hnusnou formou. Při představě, že v jednom pokoji si nějaký panáček honí a já v druhém čekám na produkt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
5.11.17 11:19

Spermie umírají na vzduchu jakmile zaschne tekutina, ve které plavou, 30-60 minut. Tři dny fakt nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 11:20

Ten clovek z inzeratu je zcela anonymni, muze mit AIDS nebo byt na drogach, mit genetickou vadu, muze mit IQ 80, muze v hotelu tu holku znasilnit nebo napadnout, nebo ji pak pronaslwdovat, proc to dela zadarmo? Mne to pripada jako hodne blby napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.11.17 11:21
@BloomingGorgeous píše:
Nemam zkusenost, ale mne to, co popisujes, zni pofiderne a zavani to pruserem a to z vice duvodu. Radeji bych se obratila na kamarada nebo hledala dal.Příspěvek upraven 05.11.17 v 11:17

Hledala dál? A co přesně se vám nezdá? Ten hotel? Nebo co by mělo být jinak? Nemyslím, že jiní dárci budou o tolik jiní. Jaký postup by byl podle vám lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 11:22
@XYZ1234 píše:
Rozumný, ať už jakkoliv dobrý kamarád, do toho nikdy nepůjde. Zná jeho totožnost a pak za 10 měsíců přijde obsílka k soudu pro určení otcovství a určení výše alimentů. Tohle je prostě blbý, jak tu některý věci legálně nejdou a pak se musí obcházet takovou hnusnou formou. Při představě, že v jednom pokoji si nějaký panáček honí a já v druhém čekám na produkt :poblion:

Chapu, ze je to slozity a moc temto parum preju, aby miminko mely. Jen mi tento postup prijde zcela extremni, pro me ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.11.17 11:24
@BloomingGorgeous píše:
Ten clovek z inzeratu je zcela anonymni, muze mit AIDS nebo byt na drogach, mit genetickou vadu, muze mit IQ 80, muze v hotelu tu holku znasilnit nebo napadnout, nebo ji pak pronaslwdovat, proc to dela zadarmo? Mne to pripada jako hodne blby napad.

Riziko nemocí je tu vždy, ale měl by doložit dokumenty o zdravotním vyšetření. Prý pravidelně daruje i krev. Hodně lidí to prý dělá zdarma - prostě chtějí být rozsévačem. Ale děkuji za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.17 11:25
@mumy píše:
Hledala dál? A co přesně se vám nezdá? Ten hotel? Nebo co by mělo být jinak? Nemyslím, že jiní dárci budou o tolik jiní. Jaký postup by byl podle vám lepší?

Jak pisu, chapu, ze je to velmi slozite. Ale tento scenar mi pripada za hranici akceptovatelneho. To bych radeji hledala dal, nasla treba nejakeho studenta, co chce penize, vedela o nem vic nebo se s nim i vickrat sesla. Vzdyt je to budouci otec ditete, prece neni mozny vzit nekoho, koho vubec nezna a riskovat to, co jsem popsala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.11.17 11:25
@BloomingGorgeous píše:
Chapu, ze je to slozity a moc temto parum preju, aby miminko mely. Jen mi tento postup prijde zcela extremni, pro me ani za nic.

Naprosto souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
5.11.17 11:29
@mumy píše:
Ahoj, kamarádka žije s přítelkyní a našli si na internetu dárce spermatu. Vůbec neví jak to chodí, tak mě poprosila abych se zeptala tady. Nebude to přirozeně ale přes stříkačku. Neví někdo, jak se to prostě dělá? Jak probíhá předání spermatu, co se dává na oplátku v případě, že to má být zdarma? Třeba flaška? Není to blbé dát za sperma flašku? Prý spermie umírají po 3 dnech, takže si myslela, že to bude jen předání, ale dárce jí psal něco o tom, že si musí vzít pokoj na hotelu. Tak neví, jestli to jako udělá před ní a pak aby se nechtěl ještě účastnit inseminace. Zažila to některá, nebo nějaká vaše známá? A kdyby ji jen sperma předal a ona si to udělala s přítelkyní doma, neví někdo jak se to přesně dělá? Jakou přesně stříkačku potřebuje (popř. ještě nějakou hadičku?) a jaký je postup, aby byla inseminace úspěšná? Děkuji za odpověď a bez legrace prosím :D

Rekni kamaradce, ze existuje tolik chlapu gayu, kteri by chteli dite, ale z pochopitelnych duvodu to nejde. Jestlize je kamaradka lesbicka, urcite ma pratele i mezi gayi. To se nemuze poptat v kruhu pratel a musi to resit pres inzerat s chlapem, ktereho nezna a buh vi, co je to za material? To dite prece zdedi jeho geny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
5.11.17 11:37

No a nemůžou se s ním nejprve sejít v nějakém normálním prostředí, kde jsou lidi, třeba v kavárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
5.11.17 11:38
@warita píše:
Rekni kamaradce, ze existuje tolik chlapu gayu, kteri by chteli dite, ale z pochopitelnych duvodu to nejde. Jestlize je kamaradka lesbicka, urcite ma pratele i mezi gayi. To se nemuze poptat v kruhu pratel a musi to resit pres inzerat s chlapem, ktereho nezna a buh vi, co je to za material? To dite prece zdedi jeho geny!

přesně tak, můj kamarád gay má taky dítě s jednou lesbičkou a normálně si ho bere na víkendy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.11.17 11:40
@aiwwa píše:
No a nemůžou se s ním nejprve sejít v nějakém normálním prostředí, kde jsou lidi, třeba v kavárně?

Myslím že by to šlo, ale jak dárce tak kamarádky požadují zůstat v anonymitě. Přece i pro ně by bylo nepříjemné kdyby zase naopak on uháněl je a vynucoval si podílení na výchově nebo styk s dítětem. Proto se to asi dělá co nejrychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí