Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, chlape, myslím, že máš celkem seriózní problém. Se sebehodnotou, se smyslem - a trousit sperma Ti ho nevyřeší. Nemyslím si, že budeš moct do konce života žít z toho, že někdo někde má Tvoje geny - budeš potřebovat další potvrzování atd., protože MÁŠ PROBLÉM.
Chápu, že se ho snažíš zabalit do altruismu, a principiálně to je jako hezký, ale stejně to není dobře.
Hele, upřímně, já kdybych potřebovala sperma, tak ho od člověka jako Ty chtít nebudu. Bála bych si, že si budeš potřebovat zase něco řešit, a mohl bys třeba chtít víc intervenovat do života toho dítěte (a tím i do mého) - jasně, pokud bys byl kamarád, tak bych s tím mohla být v pohodě, že jsi dárce a víš to a vídáme se; ale u člověka, který mi není blízký, si ho asi nebudu chtít tak mírnyxtírnyx natáhnout do rodiny… Anonymní dárcovství má svůj smysl pro všechny zúčastněné.
Jo a jestli si myslíš, že si motivované singl ženy nebo lesby musí shánět sperma na netu, tak úplně nedržíš prst na tepu doby…
Takjo to je vlhký m sen mnoha z nás z mládí, že po nás krásné ženy budou chtít sperma
![]()
A chceš to sperma darovat rovnou do pochvy, viď, jakýpak s tím štráchy…
On tam asi bude nějaký důvod, proč jsi nenašel partnerku pro život…
@Renisio píše:
Zdravím,
rád bych se zeptal nebo poprosil, kde všude by se mohl člověk, co by rád pomohl někomu k dítěti darováním spermií, dát inzerát?
Rád bych pomohl samotné ženě, lesbickému páru, normálnímu páru k dítěti.
Projížděl jsem zdejší fora a když se tu někdo nabízel, tak samozřejmě se na něj spousta lidí sesypalo a začali ho kritizovat, nadávat, že je to nezákoné, zbabělé a že by měl platit alimenty, nezodpovědné pokud to chce někdo dělat anonymně.
Stejně chci jít do toho a někomu pomoci. Už jsem se stal dárcem spermií na klinice (mám všechny testy, spermiogram, genetiku, rodinou anamnézu, testování na nemoci), ale bohužel se nikdy nedozvím jestli se povedlo pomoci mých spermií splodit nějaký dítě. Chtěl jsem mít rodinu, ale bohužel neměl jsem štěstí na partnerku, která by se mnou chtěla prožít svůj život. Proto si chci splnit to, mít aspoň dítě i za cenu, že ho nikdy neuvidím. Ten pocit, že někomu pomůžu a mě to splní touhu toho, že jsem tu něco po sobě zanechal, mi za to stojí.
Tu na foru jsem četl dost diskuzí o neplodnách párech, že muž má špatné spermie, lesbických párech co vyhledávají muže, aby jim pomohli k dítěti.
Proto se chci zeptat, kde bych se mohl nabídnout těmhle lidem?
Vím jen o stránkách lesbický koutek, ale jiné nějaké forum, diskuzi, kde by muž chtěl takhle pomoci jsem nenašel. Poradíte, jsou nějaké stránky, víte o nečem?
Dost párů se rozhoduje k tomu, si pak zajít na kliniku (lesbické páry bohužel nemohou) a najít si tam dárce. Myslím, že ta možnost najít jednoho z těchle dárců a osobně ho poznat, může být pro páry zajímavá varianta, možnost, protože v dotazníků na klinice se nikdy nedozví, jak přesně vypadá, jak se chová, komunikuje a kdo vlastně je a já tuhle možnost chci nabídnout (jen pro zmínku, náklady za spermie na klinice taky nestojí korunu). Necítím, že dělám něco špatně, pokud můžu pomoci někomu, kdo by si dítě moc přál a dal mu plnohodnotný zázemí a lásku, tak se není o čem bavit, ne každý má to štěstí. Mám tu možnost, tak chci pomoc někomu k tomu štěstí. Děkuji
Nevím o žádné normální ženě, která by chtěla mít dítě s magorem.
@Zumpa píše:
Nevím o žádné normální ženě, která by chtěla mít dítě s magorem.
Fakt nevis - a co ty, co si riksj samozivitelky nebo rozvedene…
A ty sama musis mit taky teda navato…
ok bezpředměný příspěvek s nulovou hodnotou a odpověď na mou otázku by nebyla? ![]()
Nečekal jsem, tak otrávenou komunitu lidí a odpověď na mou otázku zatím nikde ![]()
@Renisio Tak jednodušeji. Běž se léčit a srovnej si hodnoty a na prvním místě svoji vlastní. Až potom (pokud to ještě budeš chtít udělat) začni nabízet lidem pomoc.
Člověk, kterej nabízí svoje sperma online, je creepy sám o sobě (proto taky neexistuje „veřejná burza spermatu“, s poptávkou je to slabý). A pokud k tomu přidáš ty svoje důvody, který jsi napsal tady, tak po Tobě už vůbec nikdo sperma chtít nebude.
@Renisio píše:
Nečekal jsem, tak otrávenou komunitu lidí a odpověď na mou otázku zatím nikde
A kde jsou ty řady leseb a neplodných párů, které přímo lační po tom, aby měli tvoje jedinečné spermie? ![]()
Zdravím,
rád bych se zeptal nebo poprosil, kde všude by se mohl člověk, co by rád pomohl někomu k dítěti darováním spermií, dát inzerát?
Rád bych pomohl samotné ženě, lesbickému páru, normálnímu páru k dítěti.
Projížděl jsem zdejší fora a když se tu někdo nabízel, tak samozřejmě se na něj spousta lidí sesypalo a začali ho kritizovat, nadávat, že je to nezákoné, zbabělé a že by měl platit alimenty, nezodpovědné pokud to chce někdo dělat anonymně.
Stejně chci jít do toho a někomu pomoci. Už jsem se stal dárcem spermií na klinice (mám všechny testy, spermiogram, genetiku, rodinou anamnézu, testování na nemoci), ale bohužel se nikdy nedozvím jestli se povedlo pomoci mých spermií splodit nějaký dítě. Chtěl jsem mít rodinu, ale bohužel neměl jsem štěstí na partnerku, která by se mnou chtěla prožít svůj život. Proto si chci splnit to, mít aspoň dítě i za cenu, že ho nikdy neuvidím. Ten pocit, že někomu pomůžu a mě to splní touhu toho, že jsem tu něco po sobě zanechal, mi za to stojí.
Tu na foru jsem četl dost diskuzí o neplodnách párech, že muž má špatné spermie, lesbických párech co vyhledávají muže, aby jim pomohli k dítěti.
Proto se chci zeptat, kde bych se mohl nabídnout těmhle lidem?
Vím jen o stránkách lesbický koutek, ale jiné nějaké forum, diskuzi, kde by muž chtěl takhle pomoci jsem nenašel. Poradíte, jsou nějaké stránky, víte o nečem?
Dost párů se rozhoduje k tomu, si pak zajít na kliniku (lesbické páry bohužel nemohou) a najít si tam dárce. Myslím, že ta možnost najít jednoho z těchle dárců a osobně ho poznat, může být pro páry zajímavá varianta, možnost, protože v dotazníků na klinice se nikdy nedozví, jak přesně vypadá, jak se chová, komunikuje a kdo vlastně je a já tuhle možnost chci nabídnout (jen pro zmínku, náklady za spermie na klinice taky nestojí korunu). Necítím, že dělám něco špatně, pokud můžu pomoci někomu, kdo by si dítě moc přál a dal mu plnohodnotný zázemí a lásku, tak se není o čem bavit, ne každý má to štěstí. Mám tu možnost, tak chci pomoc někomu k tomu štěstí. Děkuji